Kojem biste dale-perso

Drugi koji bi mogao da se nađe na listi kao sinonim muške buntovničke lepote, bi bio francuski glumac Gaspard Ulliel..iskreno na njega sam sasvim slučajno nabasala, ali to je taj neki nemarni izgled koji bi mogao da zaintrigira.

Pogledajte prilog 353445Pogledajte prilog 353447Pogledajte prilog 353446Pogledajte prilog 353448

Ne mogu nikako da provalim gde sam ga nedavno gledala:confused:

Inače, super izbor i za Branda...naročito ona fotka gde je pukovnik Kurtz :heart:

I anonimni bradonja...samo da skine prslučić,
pre-di-van! : ))

Evo da i ja dam doprinos ovoj temi, koja nosi taj neki sporan naslov "kome biste dale-perso", a negde možda joj pristaje više naslov "Muška lepota" ili možda "Sinonim muške lepote", bez tog nekog iskamčenog ili nužnog davanja.

Pa tako...negde posmtrajući slike nekih ljudi koji mene više privlače onako kao na prvu loptu..izgleda spadaju muškarci sa punim ustima, visokim čelom i razbarušenom kosom..
Pa tako moj prvi predstavnik Muške lepote je recimo niko drugi nego
Marlon Brando :heart:

Pogledajte prilog 353436Pogledajte prilog 353437 Pogledajte prilog 353442Pogledajte prilog 353441Pogledajte prilog 353443[/QU

Kad sam gledao Na dokovima Njujorka Brando mi je djelovao totalno neprirodno, da li je bio nasminkan ili su mu lose pocupali obrve ali nesto mi je stalno bolo oci.

Ne mogu nikako da provalim gde sam ga nedavno gledala:confused:

Inače, super izbor i za Branda...naročito ona fotka gde je pukovnik Kurtz :heart:

I anonimni bradonja...samo da skine prslučić,
pre-di-van! : ))

Probala sam malo da prošetam po različitim kategorijama i ukusima :lol:
..
Brando je stvarno :heart:
Evo još jednom ovu fotku, jer je obožavam :lol:

f8ef6423b90544903c24499478a23554.jpg

- - - - - - - - - -

a bradonja ima stvarno koliko hoćeš :lol:

- - - - - - - - - -

Evo da i ja dam doprinos ovoj temi, koja nosi taj neki sporan naslov "kome biste dale-perso", a negde možda joj pristaje više naslov "Muška lepota" ili možda "Sinonim muške lepote", bez tog nekog iskamčenog ili nužnog davanja.

Pa tako...negde posmtrajući slike nekih ljudi koji mene više privlače onako kao na prvu loptu..izgleda spadaju muškarci sa punim ustima, visokim čelom i razbarušenom kosom..
Pa tako moj prvi predstavnik Muške lepote je recimo niko drugi nego
Marlon Brando :heart:

Pogledajte prilog 353436Pogledajte prilog 353437 Pogledajte prilog 353442Pogledajte prilog 353441Pogledajte prilog 353443

Kad sam gledao Na dokovima Njujorka Brando mi je djelovao totalno neprirodno, da li je bio nasminkan ili su mu lose pocupali obrve ali nesto mi je stalno bolo oci.

Da, da...sad sam pogledala..jeste kao da su mu počupane obrve i jedna je još onako izreckana...kao kad dobiješ udarac u arkadu, pa ti ožiljak preseče obrvu

Poslednja izmena:
Drugi koji bi mogao da se nađe na listi kao sinonim muške buntovničke lepote, bi bio francuski glumac Gaspard Ulliel..iskreno na njega sam sasvim slučajno nabasala, ali to je taj neki nemarni izgled koji bi mogao da zaintrigira.

Pogledajte prilog 353445Pogledajte prilog 353447Pogledajte prilog 353446Pogledajte prilog 353448
Ima nešto, da.

Ipak, kada su Francuzi u pitanju, moj numero uno tog poganog inteligentnog pogleda i te oštre asimetrične zamamne linije nosa i brade je Vinsent.

Vincent%20Cassel%202_1500.jpg

tumblr_ltshgiDgb61qmtagno1_1280.jpg

Ukusi su različiti Xella, ne padaj u vatru, ja baš volim takve folirante i okorele pokvarenjake.
Meni je to izazov!
Sve ostalo sam diplomirala odavno i pržim se samo na zle dečke, tako da ova slika nije za džabe iznad.

Ne sviđa ti s,e u redu, daj nešto što se tebi sviđa i idemo dalje.:p

Kako smo razliciti :)
Kod mene je obrnuto. "Bitange" sam prerasla. I sto sam starija sve vise tezim spokoju i ususkanosti. Ili da tece glatko ili nikako...

Moguće iskreno..šta mi znamo o njemu :lol:
..
ovako na osnovu čiste fizike...morao bi mnogo više da jede, jer su porcije u Francuskoj mnogo male čula sam :lol:
..
ali pošto ne bi pristao na moj tretman i narodnu kuhinju, moraću da ti ga ipak prepustim :lol:
Tja, ne moramo ni znati... za davanje na ovoj temi nam ta neka saznanja nisu ni potrebna... mislim, meni nisu potrebna da mu dam :lol:

Back