zefir24
Primećen član
- Poruka
- 958
Za ovu temu...
Ovako nešto kad vidim moram da se okrenem.
Ovako nešto kad vidim moram da se okrenem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kolko ova beba ima godinica?
mogla bi da ga podojis

će prođe s kitom u ustima![]()

ko je ovaj glumac....igra u filmu thor, njegovog mladjeg usvojeng brata...zove se loki i ima interesantnu ulogu...uglavnom je zao...
![]()
- - - - - - - - - -
igrao je i u osvetnicima.

nasla sam...mozda mi se ne svidja toliko glumac, koliko lik u filmu. na kraju drugog dela tora, zaeba je superheroja i ipak preuzeo carstvo...magijom.
a opet je i emotivan. zao i emotivan.![]()
Loki ti je najveci badass u norveskoj mitologiji.
i taj glumac ga je super odigrao.Kako ne, mora lik da bude zanimljiv.ma fora je u ulozi u filmu...gledala sam osvetnike, a pre neki dan sam gledala tor drugi deo i stvarno mi se dopada kako je sam lik predstavljen...komplexniji je nego ostali. tor je dobrica, superheroj i uvek radi dobre stvari i znas nacisto kako si s anjim. a loki je interesantniji, jer je i zao i sarmantan i duhovit, a pokaze povremeno i neku emociju.i taj glumac ga je super odigrao.

Kako ne, mora lik da bude zanimljiv.
U Herkulesu najvise sam gotivio Hada.
![]()

sad si me zaebao...nisam gledala herkulesa i ocekivala nekog extra baju, a dobila animirani lik na uvid.![]()

odbila bih Batlera zbog njega, majke miImam ja svoju To do listu od osmog osnovne...postoji tema s istim naslovom ali je izbor ponudjen pa se zene bunile necu ovaj mi pederast,ovaj mi preteran,ovaj mnogo misicav
a ja veceras slusam malo muziku pa naidjem na ovog
![]()
i ne da bih mu dala nego bih verovatno i ponudila
je l imate vi tak'e momente drage moje postenezene.com?