86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Pretpostavljam da ce ovaj lik dobro da prodje.
![]()
Ne, nikako..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
zavisi sta ocekujes.
odgledala sam seriju upravo zbog nagovestaja o kakvom se liku radi jos u prvoj epizodi.
metju konacno nije samo holivudski slatkis vec rust cohle himself!
napokon lik koji je popunio upraznjeno mesto genijalnog autsajdera posle WW Heisenberga.
znaci ovde dajem iskljucivo fiktivnom liku, cudaku, nihilisti, realisticnom pesimisti, alkoholicaru i narkomanu Rdji koji razotkriva sta je iza (samo)obmanjujucih maski institucija policije, braka, organizovanih religija itd...
u cudnom sam dijalogu sa njim kroz vecinu njegovih monologa tako da sam se zesce primila na seriju cak i kad me sama radnja i resavanje slucaja uopste nije bogznakako fasciniralo![]()

Meni je sve o cemu je pricao "nista novo".![]()

Surovo, totalno realni antiheroj sto je verovatno glavni razlog popularnosti serije.da, nista novo u filozofskom smislu ali u moru kinematografske splacine, pravo osvezenje kao lik, to sam mislila.
- - - - - - - - - -
a to sam i napisala![]()
Ovaj tip je perverzan i bezdusan...
))))))Surovo, totalno realni antiheroj sto je verovatno glavni razlog popularnosti serije.
)Ovaj tip je perverzan i bezdusan...

pa dobro, mozda ima nekih drugih kvaliteta tipa ebe ko sumanut))))))

Nisam pratio , ali ako govorimo o mekonahiju , pa ne bih se slozio da je anti heroj , msm bas da se radi o realnij opciji "heroja" ili ne savrsenog heroja)
The Unscrupulous Hero
This is as dark as you can get with your anti-hero while still being technically good.
The Unscrupulous Hero lives in a world that has a morality that is made up of varying shades of grey, with their grey being slightly lighter than that of the villains. Often they live in a really crappy setting, which accounts for their distrust of humanity and penchant towards violence. They’re big on revenge, and when they take their revenge, count on it being something to see. There might be some collateral damage in their actions, but that doesn’t faze them.
Jack Sparrow of the Pirates of the Caribbean film series and the Blues Brothers of the titular film are examples of this type of anti-hero: their intentions are good, and they are fighting on the moral high side, but they don’t really care how much damage they cause or who they double-cross on their way to achieving their goals.

![]()

Odvratan je. Seljačić.
Opa! Pišamo po Mekonahiju!
Teksašanin. Naravno da je seljačić. Jedino mi se sviđa datum rođenja.