gost 358859
Poznat
- Poruka
- 7.403
Ko je ovaj? Ne bih mu dala
Ja vala bih... i to samo na racun toga kako je obucen...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je ovaj? Ne bih mu dala

Ima milu fačicu, nije loš. A odelo, pa koga bre još briga za odelo![]()
Atavizam je l poznajes ti Neskvik?
Pa slicne ste jako
A ne znam.. meni je to neki afrodizijak.. statijaznam..
Nikad necu zaboraviti kad sam u Italiji videla lika na pumpi... Staje auto, izlazi smedjokos ( svetlo smedja kosa) lik sa plavim ocima i sivim odelom... metar devedeset, gradjen savrseno.... a ja se samo smanjujem i smanjujem... ihhhh
Dobro on nije imao kravatu i imao je par dugmica otkopcanih.. onako kao opusteno... ma nije mi bilo dobro do Slovenije, a u Sloveniji sam dobila proliv od jogurta i Smokija.. al' dobro to je neka druga prica...

lol
Retko kome dobro stoje ta odelca... i meni su siva omiljena, al samo da ne šljašti tj da nije sintetika neka to mi je užas.
Meni se jednom desilo da sam se okrenula za nekim frajerom u odelu... dobro i onda za onim lekarom u Zemunskoj bolnici... nebitno
Al taj u odelu bio visok lep smeđ nasmejan bem li ga sladak baš dečko... a i on se okrenuo pa ono hahha nekako mi još miliji posto![]()

Ova odelca su smesna

Ma onaj je imao odelo skuplje nego cela moja imovina... tako da def. nije bzv izgledalo... Uostalom koliko god dobra bila, nista gore od loseg odela koje ne odgovara krojem...
Ali ovaj je mogao da se pohvali i odelom i facom i gradjom, ma svim...
Ovaj moj se nije okretao nazalost... mozda zbog straha od mog konstantnog buljenja... ne znam...
A inace, jesi li ti znala da biciklisti ispod onih svojih sintetickih, odvratnih, pederskih gacica ne nose prave gace ispod??
E i to sam saznala... koliko muskarac moze da se nagrdi odecom, pa to je neverovatno..
Zagledala nisam, ja sam samo videla da gaca nema i da imaju vrhunske doduse izdepilirane guzice...Ma nebitna su odela aman
Ma beži bre kakvi te snobove ne varim uopšte ma kako da izgledaju, sve to meni nešto veštački deluje i iskrivljeno nakrivljeno nasađeno naopako nekako
Pa šta će im gaće imaju onaj uložak na tim helankicama ne? Imam ortaka biciklistu baš ću ga pitam jel fura ćega hahah

Pogledajte prilog 355937 i braon cipeleBitna su, moraju da budu tegetPogledajte prilog 355937 i braon cipele
Ja ih rasporedjujem po odelima:
Crno- dosadnjakovici
Sivo- jos gore, stila bez
Teget- obicno nose dobri frajeri
Zagledala nisam, ja sam samo videla da gaca nema i da imaju vrhunske doduse izdepilirane guzice...![]()

E ovaj moj ortak je tako mršav i tako smešan pa mi sad taj info o depilaciji i razgaćivanju teško nekako pade![]()
I on i žena su u tom fazonu bajsevi planinarenja i čuda. Pričali mi jednom kako su negde u cg zaglavili nisu znali ni de se nalaze i naleteli na neku krčmu šta li, kafančugu neku u neođiji
Upadaju tamo u tim trikoićima, žena mu se istraumirala skroz, em kao nepoznati tim likovima banjavaju, em sa bajsevima i utegnuti kao balerinice
Ženi frkica kao i kaže mu ajmo negde drugde kao loš mi je ovo trip, a on njoj na to: " Au de smo banuli, pa ovi će tebe ubiti a mene silovati pogle kako nas gledaju, u pravu si idemo odavde."
Umrla sam na tu priču. Lik je mentolčina. Ružan kao lopov, mršav kao ne daj bože, al je lik vako, lupeta ne zaustavlja se, dobar je i eto oprostila mu žena sve mane vole se, briga ih

Sta ti je ljubav...
Elem... ovi su bili sve samo ne mrsavi i ruzni... i strejt nazalost...

Bitna su, moraju da budu tegetPogledajte prilog 355937 i braon cipele