Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
xella ne voli te izdepilirane pedercice
nego pravo musko
a nema pravo musko bez 3 kile dlaka u tepihu
od guze do ushiju
nego pravo musko
od guze do ushiju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nego pravo musko
od guze do ushiju![]()
nego pravo musko
od guze do ushiju![]()

To je valjda film ili neka druga serija?
Zasto vam se ne svidja? Dobro je odigra emotivnog tipa i cini mi se ne izgleda lose.

Volim ja te slatkaste, malko isfeminizirane, što se mene tiče mož da prođeš, iako si tu negde na granici, sissy.![]()
Okej, ti si gej i volis muske pa znas sta je privlacno.ovaj tvoj ima facu i ten
ko pti u ulozi trandže
- - - - - - - - - -
http://www.imdb.com/title/tt1582457/
neuporedivo bolji + u jednoj epki je pokazao pišu![]()
Jel se lozite na Cezara Bordziju?![]()
Kardinal, vera, zabranjeno voce.
![]()
![]()
Pa sta znam, mene pomalo zanima sta im se svidja i zasto i stekao sam utisak da im se mnogo vise svidja komplet, a narocito dopadljive psihicke osobine.Realno da stavim kapim u oči ili kad sam naduvan imao bih taj pogled, a ne ovaj moj srneći kakav već imam. To ga jedino izdvaja da ne izgleda kao ruski trgovac lubenicama.
Okej, okej, znam da zvučim kao Emocija, ali to mi je utisak.
Misim ono, neću se nakačiti na temu hejtujući muškiće sa slajbi.
Pa sta znam, mene pomalo zanima sta im se svidja i zasto i stekao sam utisak da im se mnogo vise svidja komplet, a narocito dopadljive psihicke osobine.
Vole emotivne i inteligentne tipove, vole i pomalo otkacene tipove, jenostavno ljude koji zrace nekom harizmom, energijom, psihickom moci.
meni je na testu ispalo da bi da sam zensko voleo one metro drvoseche
Pa sta znam, mene pomalo zanima sta im se svidja i zasto i stekao sam utisak da im se mnogo vise svidja komplet, a narocito dopadljive psihicke osobine.
Vole emotivne i inteligentne tipove, vole i pomalo otkacene tipove, jenostavno ljude koji zrace nekom harizmom, energijom, psihickom moci.

Ma okej, naravno. Ionako izneh mišljenje nepitan, svakako ne uspevajući da proniknem u to ko se i zbog čega ženama sviđa. A nije da nisam pokušavao da uhvatim neki sistem, da skapiram logiku, najviše iz naučnih razloga i istraživanja, prateći znatiželju i izučavajući fenomenologiju pojave muške privlačnosti u očima žena, a doneke i pokušavajući da utvrdim pravac u kojem bi trebalo sebe da usmerim zarad većih ljubavnih dostignuća.
Eto, recimo, već sam navodio primer, na ovoj temi metnuše Džeralda Batlera i jedno pet postova sekuše vene za njim sve dok jedna nije primetila da mu je nožni palac pomalo kvrgav. Dakle tu im se redom ogadio maksimalno, ugasio je na ovom forumu za sva vremena.
i malo zle, ko sto je loki sa prethodne strane.![]()
Pa ne bi to više bilo to.Kad im se tako lako zgadio lako bi mogle i da ga ponovo uzdignu u zvezde. Bar ja to mislim.
Ne bi ga više volele, ali bi njegove filmove sa ljubavlju gledale. Recimo tako nekako, ako sam dobro pronikao u žensku psihu, al verujem da nisam.Kad im se tako lako zgadio lako bi mogle i da ga ponovo uzdignu u zvezde. Bar ja to mislim.
- - - - - - - - - -
Ima dosta dobrih filmova sa caknutim i zlim tipovima, ali ne toliko u ekranizovanim Marvelovim stripovima i ostalim onako naivnijim filmovima.
Pa ne bi to više bilo to.Ne bi ga više volele, ali bi njegove filmove sa ljubavlju gledale. Recimo tako nekako, ako sam dobro pronikao u žensku psihu, al verujem da nisam.

ali nisu svi caknuti i zli zgodni.
Pa verovatno si u pravu.
Samo mi deluje bezze i povrsno.
- - - - - - - - - -
Jes, ali ima ih.
Serije su sada mnogo bolje od filmova.

pacovske li faceCezara Bordziju
Kardinal, vera, zabranjeno voce
Cek da razmislim...moguce...ne gledam serije, mrzi me da pratim epizode, jer ih obicno ima jako puno i onda mi to dodje ko obaveza. bez obzira sto mogu da se nadju na netu. film mi je bolji pogledam i cao. al sad prave i te filmove u nastavcima i onda cekas godinu dana do sledeceg dela....zaboravim sta je bilo u prethodnom dok stigne.
- - - - - - - - - -
dobro...preporuci mi jos nekog zlog i caknutog i zgodnog. predajem se.![]()

@dobra predskazanja
Evo ovo ti je neka lista zgodnih tipova.
http://tvandfilmreview.com/2013/08/27/the-top-50-hottest-guys-on-us-tv/
Aleksandar Skasgard glumi nekog opakog vampira u True Blood, ali ta serija je tesko izdrqavanj mozga...
- - - - - - - - - -
A ovo su ti kao najpopularnije serije http://www.imdb.com/search/title?title_type=tv_series
- - - - - - - - - -
I ovaj covek je kao neki osvetnik, politicar, ali znam da se ti lozis na bed bojeve tako da opet mozda ne ide.
http://www.imdb.com/title/tt1856010/
Mozda Sons of Anarchy, ali ni to nisam gledo.