lecis komplekse, ali i tu reteriras, pa brises, cccTripuješ.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lecis komplekse, ali i tu reteriras, pa brises, cccTripuješ.
Ne, samo pokušavam da ti pomognem da ispoštuješ svoje reči i ne trošiš vreme.lecis komplekse, ali i tu reteriras, pa brises, ccc
ok ja tripujem, zasto me ne poducis?Tripuješ.
vidim, zasto su postavljeni? ajde da te cujem "strucnjace"Vidiš li navodnike?
Pa, ne mogu sad da pogazim sopstvenu reč.ok ja tripujem, zasto me ne poducis
vidim, zasti su postavljeni? ajde da te cujem "strucnjace"
nemas pojma, duduce, ali nije sramota ne znati, i to nije tvoj "first cause" da kazemo gluposti, vec sto ne znas da odaberes kao ja od koga bi mogao da naucis... tvoj motiv je da se narugas ovde, a moj da razmenim ponesto sa ponekim diskutima koji jesu strucnjaci, za neke oblastiPa, ne mogu sad da pogazim sopstvenu reč.
Kao što rekoh, tripuješ.nemas pojma, duduce, ali nije sramota ne znati, i to nije tvoj "first cause" da kazemo gluposti, vec sto ne znas da odaberes kao ja od koga bi mogao da naucis... tvoj motiv je da se narugas ovde, a moj da razmenim ponesto sa ponekim diskutima koji jesu strucnjaci, za neke oblasti
pod navodnike stavljaju oni koji nisu usvojili terminologiju kao taj diletant Wes M.Kao što rekoh, tripuješ.
ako diskutujemo o postajanju vs nepostojanju [naravno, kontekst Stvaranja], prvobitan uzrok je upravo TAJ UZROK, ne bi se nazivao prvobitan [first cause] da nije... znaci ovaj wes je teska dijabola, ali ti samo na takve padas, sa njegovim linkom sam te testirao... duboko si me razocarao
Ponovo Ad Hominem i plus Ne sledi.pod navodnike stavljaju oni koji nisu usvojili terminologiju kao taj diletant Wes M.
Ponovo tripuješ...mora da ti se ponavlja dok ne shvatiš.ali ti si ogranicen da proniknes, zapravo nemas komentar, bez teksta si i samo blenes kao tele dok ponavljas jedno te isto: "tripping"
ti napadas moju licnost, a ja dajem argumentaciju na koju ti samo blenes kao tele, ne znas sta bi odgovorio i zato biras Ad HominemPonovo Ad Hominem i plus Ne sledi.
Ne, ukazao sam ti koje logičke greške praviš.@korisnički, opet me vredjas, i to je sve?
Citirao sam ti rečenicu u kojoj si napravio logičku grešku Ne sledi.sve sto si rekao je "ne sledi" a: ko sta gde koga kada, maca pojela jezik? tuta muta koji pojma nema
Podvojen je nekad shvatiPonovo Ad Hominem i plus Ne sledi.
Ponovo tripuješ...mora da ti se ponavlja dok ne shvatiš.
Jednostavno ne umeš da razmišljaš i da prihvatiš da si jadan.