Kojeg dana su stvoreni anđeli?

Kao što rekoh, tripuješ.
pod navodnike stavljaju oni koji nisu usvojili terminologiju kao taj diletant Wes M.
ali ti si ogranicen da proniknes, zapravo nemas komentar, bez teksta si i samo blenes kao tele dok ponavljas jedno te isto: "tripping" :mrgreen:
ako diskutujemo o postajanju vs nepostojanju [naravno, kontekst Stvaranja], prvobitan uzrok je upravo TAJ UZROK, ne bi se nazivao prvobitan [first cause] da nije... znaci ovaj wes je teska dijabola, ali ti samo na takve padas, sa njegovim linkom sam te testirao... duboko si me razocarao

Poslednja izmena:
pod navodnike stavljaju oni koji nisu usvojili terminologiju kao taj diletant Wes M.
Ponovo Ad Hominem i plus Ne sledi.
ali ti si ogranicen da proniknes, zapravo nemas komentar, bez teksta si i samo blenes kao tele dok ponavljas jedno te isto: "tripping" :mrgreen:
Ponovo tripuješ...mora da ti se ponavlja dok ne shvatiš.
Jednostavno ne umeš da razmišljaš i da prihvatiš da si jadan.

@korisnički, opet me vredjas, i to je sve?

What does the slang tripping mean?

thinking crazy thoughts

You trippin' means you're acting a fool, thinking crazy thoughts, or are maybe high on mushrooms. Trippin' out is “freaking out” or “being extremely high.”
Ponovo Ad Hominem i plus Ne sledi.
ti napadas moju licnost, a ja dajem argumentaciju na koju ti samo blenes kao tele, ne znas sta bi odgovorio i zato biras Ad Hominem

sve sto si rekao je "ne sledi" a: ko-sta-gde-koga-kada, maca pojela jezik? tuta muta koji pojma nema

Poslednja izmena:
@korisnički, opet me vredjas, i to je sve?
Ne, ukazao sam ti koje logičke greške praviš.

sve sto si rekao je "ne sledi" a: ko sta gde koga kada, maca pojela jezik? tuta muta koji pojma nema
Citirao sam ti rečenicu u kojoj si napravio logičku grešku Ne sledi.
Nisam te potcenio toliko da mislim da mora i da ti se objasni.

Poslednja izmena:

Back