- Poruka
- 21.197
https://dokumen.pub/reconsidering-creation-ex-nihilo-in-genesis-1-9781646021024.htmlOvo je već nešto konkretno...ali ne mogu da otvorim celu.
Da se ne registrujem, ako mora.
Imaš li PDF?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://dokumen.pub/reconsidering-creation-ex-nihilo-in-genesis-1-9781646021024.htmlOvo je već nešto konkretno...ali ne mogu da otvorim celu.
Da se ne registrujem, ako mora.
Imaš li PDF?
Ne sve niti mi je to argument za bilo šta. Samo sam ti postavio kao dokaz da nisu svi "stručnjaci" na strani eks materija stvaranja.@Maki!
Da li si ti pročitao ovo?
Pa ko je rekao da su svi stručnjaci na strani eks materia?Ne sve niti mi je to argument za bilo šta. Samo sam ti postavio kao dokaz da nisu svi "stručnjaci" na strani eks materija stvaranja.
Ne...ne funkcioniše nauka tako. To je uglavnom izgovor onih koji nemaju dobre argumente, a pričaju samo da bi već uverene ubedili da imaju nešto da kažu.To ti govori da je teško osporiti konsenzus bez da te proglase apologetom.
U svakoj grani postoje neke svete krave koje se ne smije dirati.Ne...ne funkcioniše nauka tako. To je uglavnom izgovor onih koji nemaju dobre argumente, a pričaju samo da bi već uverene ubedili da imaju nešto da kažu.
Nevaljali dogmatici.U svakoj grani postoje neke svete krave koje se ne smije dirati.
on ne moze da nam predstavi ni jednog, onaj sa videa je plagijator, nasli smo na netu sve sto je rekao, a niko njega ne citiraNe sve niti mi je to argument za bilo šta. Samo sam ti postavio kao dokaz da nisu svi "stručnjaci" na strani eks materija stvaranja.
coce teorija bigbang ti je ex nihilo, a bolju nemasNevaljali dogmatici.
Svašta...on ne moze da nam predstavi ni jednog, onaj sa videa je plagijator, nasli smo na netu sve sto je rekao, a niko njega ne citira
I posle ja ne umem da čitam i ne razumem engleski.coce teorija bigbang ti je ex nihilo, a bolju nemas
Creation EX NIHILO and the Big Bang
University of Colorado Boulder
https://spot.colorado.edu › PHILO-big-bang
by W Morriston · Cited by 18 — Abstract: William Lane Craig claims that the doctrine of creation ex nihilo is strongly supported by the Big Bang theory of the origin of the universe.
e jesi smesanKao potvrdu nečega u šta veruješ si dao nešto što opovrgava ono u šta veruješ...
Ja sam video da nemaš pojma o životu, ali baš ovoliko..buahahahaha!
ok, onda su njega plagirali ali bez obaveze da ga navode, secas se, prvo si me naterao da ga gledam u videu, pa sam onda izguglao isto to na netu, wikipedija bese, ali bez referenci na njega, znaci papagajisanje, levijatan asaf, itd skoro pa nista znacajno izneseno, nekoherentno
Nisam ja smešan nego si ti glup i neuk.e jesi smesan
ako diskutujemo o postajanju vs nepostojanju [naravno, kontekst Stvaranja], prvobitan uzrok je upravo TAJ UZROK, ne bi se nazivao prvobitan [first cause] da nije... znaci ovaj wes je teska dijabola, ali ti samo na takve padas, sa njegovim linkom sam te testirao... duboko si me razocaraoEven if it is granted that the universe had a “first cause,” there is no reason to think that this cause created the universe out of nothing.
posle reci kako ja napadam licnostNisam ja smešan nego si ti glup i neuk.
Sam si pao , sam se ubio.
Ti si dao njegov rad kao potvrdu svojih reči, jadniče..znacvi ovaj wes je dijabola
"znaci ovaj wes je teska dijabola"posle reci kako ja napadam licnost
posle reci kako ja napadam licnost dr-michael-s-heiser/-a, a videli smo da je levijatana izvukao iz konteksta asafovog psalma ni ne osvrsnuvsi se na kontekst kod isaije, sto sam ti ja lepo objasnio citirajuci - pojeli ga jevreji u pustinji! veze nema sa vasim primordijalnim haosom, tako da je van pameti tvdnja da je leivijatan dokaz stvaranja iz haosaposle reci kako ja napadam licnost
ma kako je to rad ako je kritika necijeg rada? zaista ispadas glup.Ti si dao njegov rad kao potvrdu svojih reči, jadniče.
sad si i bezobrazan, jer pazi: ja citiram i na citat dajem svoj komentar, da bi ti posle mene vredjao ni ne osvrnuvsi se na citat koji sam ja analizirao - znaci nemas sta da kazes na ono sto ja citiram, samo bi da mene uvredis"znaci ovaj wes je teska dijabola"
by istinska dijabola
"dakle, taj tvoj tupadzija"posle reci kako ja napadam licnost dr-michael-s-heiser/-a,
Ti si sa onim VIDELA pokazao sopstveno poznavanje Biblije.a videli smo da je levijatana izvukao iz konteksta asafovog psalma ni ne osvrsnuvsi se na kontekst kod isaije, sto sam ti ja lepo objasnio citirajuci - pojeli ga jevreji u pustinji! veze nema sa vasim primordijalnim haosom, tako da je van pameti tvdnja da je leivijatan dokaz stvaranja iz haosa
Analiza nečijeg rada je i dalje rad...jadniče.ma kako je to rad ako je kritika necijeg rada? zaista ispadas glup.
Umišljaš da si stručnjak, a pokazalo se da nisi...i ne razumeš implikacije sopstvenih reči, a ja ne mogu da te naučim da razmišljaš.sad si i bezobrazan, jer pazi: ja citiram i na citat dajem svoj komentar, da bi ti posle mene vredjao ni ne osvrnuvsi se na citat koji sam ja analizirao - znaci nemas sta da kazes na ono sto ja citiram, samo bi da mene uvredis.
ti si obnevideo ako jedno citiras, a vracas se na nesto 10-toTi si sa onim VIDELA
onda idemo na ignore "strucnjace"?Neću da ti objašnjavam jer ne zaslužuješ i umišljaš da si stručnjak.
ok radnice, masiraj nekog drugog, bezobrazluk je sve sto ti je ostalo, ali ovo da je kritika tudjeg rada takodje "rad" su i kompleksi, bigbang je naucna teorija, prvobitan uzrok je filozofsko-religiuzno-naucna terminologija... na koju "kriticarr", ili ti nemate sta da prozboriteAnaliza nečijeg rada je i dalje rad...jadniče.
To je poslužilo kao ilustracija da ti nemaš pojma šta stvarno piše u Bibliji, ali misliš da si nešto dobro proučio.hej zvezde, luminarije, VIDELA, a ovde me citiras za pokojnog michael-s-heiser/-a, koji se poziva na levijatana, a zaboravlja sta pise u bibliji
ja sa ne bih usudio da citiram kao ti, a da sam totalni duduk da to citirano i razumem, a kamoli da na isto odgovorim! a ti si to uradio:Nisam ja smešan nego si ti glup i neuk.
Pokazalo se ko je duduk (ti), a pokazuje se i dalje ( i dalje ti).ja sa ne bih usudio da citiram kao ti, a da sam totalni duduk da to citirano i razumem, a kamoli da na isto odgovorim! a ti si to uradio:
korisnički:
Even if it is granted that the universe had a “first cause,” there is no reason to think that this cause created the universe out of nothing.
vidimo obojica, ali izgleda da ti ne razumes ni sta vidis - svrhu tih navodnika: “first cause,”Vidiš li navodnike?
ok, "strucnjace" "kriticaru", ja sam ti najiskrenije rekao moje misljenje, ali neka si me uvredio sa "jadnice", sam sam kriv sto trosim vreme na tebe, a duduk si pa zato imas komplekseNeću da trošim reči i objašnjavam ti jer si umislio da si stručnjak.
Tripuješ.vidimo obojica, ali izgleda da ti ne razumes ni sta vidis - svrhu tih navodnika: “first cause,”