jegor
Obećava
- Poruka
- 55
Koje zvučnike 2.1 preporučujete za cenu do 50 E?
Goran
Goran
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OKLAGIJA:Trust 1600p 2.1 soundforce, 40 evra bolji od gorenavedenih !!!
jegor:Hvala svima na preporukama, u medjuvremenu sam slušao neke ozaki 2.1 sisteme, ali potrudiću se da čujem i vaše preporuke pre neke kupovine. Pozdrav svim hardverašima!
Atrix:Ja vec godinu dana koristim OZAKI dt500, (placen oko 3500din) ali veruj mi da ni do sada nisam cuo bolji 2.1 sistem. Uzgred, bavim se muzikom pa mozes da mi verujes na rec. POZ
poslusaj coveka.dobro te savetuje.atp3father:Altec Lansing ATP3 su sada besmisleno jeftini...za te pare bolje nema...
Кулиража:soundtracker, plastikaner jedan zvucnik
Shkabo ?
...nisam mogao da slutim kolko treba jos da uchim..![]()
Jasta nego, fali mu jos Amigazoranpetrovic84:Кулиража:soundtracker, plastikaner jedan zvucnik
Shkabo ?
...nisam mogao da slutim kolko treba jos da uchim..![]()
milospv:A kako bih mogao da nakačim muzički stub na komp? Imam neku PCI Intex bla bla zvučnu kartu dok od priključaka na liniji imam AUX. Zvučnici se inače kao i na sve nove linije mislim kače ogoljenim žicama, 4 žice po zvučniku čini mi se. Imam i kablo za AUX, ali je suviše kratko pa nisam pokušavao. Da li se gubi kvalitet zvuka i glasnoća ( povezao sam Walkman sa linijom i bila je dosta tiša nego kad stavim CD dirktno u nju) sa ovim?
Apsolutno se slazem, a uradi i sam mali test: Gospodari prostenova-druzina prstena, znaci prvi deo, nije bitno moze i dvix, ona scena pri samom pocetku kada onaj onom odseca prste u sred one bitke i kada mu pada prsten na tlo. Posle toga se desava kao neka eksplozija-e tu pojacaj zvucnike a pogotovu vufer i videces sta je kvalitet. Uporedi to sa drugima pa se ondak vrati da nam kazes sta si odlucio.father:Altec Lansing ATP3 su sada besmisleno jeftini...za te pare bolje nema...
Ma nije problem. Imam standardni AUX ulaz, i to L i R za lijevi i desni zvučnik. Imam kablo samo mi treba neko duže, ovo je prekratko. Na daljinskom nađem aux i onda je sve pitanje podešavanje spoljnog izvora zvuka... Nego sam pitao ako je neko na ovaj način povezao muz. stub kakav će mu zvuk biti.zokky:Kako si i sta si sve ovde napisao ,toplo ti preporucujem da nista ne cackas.
Ali ako ipak odlucis da povezes ,tada povezi izlaz na zvucnoj kartici (sada ti je tu utaknuta stereo bananica za zvucnike, ) sa ulazom na pojacalu gde si prikljucio i walkman.
Treba da kupis stereo dzeksnu istu kao sto imas utaknutu i onoliko kabla(dvozilni sa oklopom, koaksijalni) koliko ti treba do pojacala, a na drugi kraj spojis petopolnu uticnicu (ili cinceve ili kakav vec ulaz imas na pojacalu). Zvucnike koji su prikljuceni na pojacalo NE DIRAS.
Glasnocu mozes da podesavas i na kompu i na liniji(experimentisi)
milospv:Ma nije problem. Imam standardni AUX ulaz, i to L i R za lijevi i desni zvučnik. Imam kablo samo mi treba neko duže, ovo je prekratko. Na daljinskom nađem aux i onda je sve pitanje podešavanje spoljnog izvora zvuka... Nego sam pitao ako je neko na ovaj način povezao muz. stub kakav će mu zvuk biti.
ramzes022:altec lansing 2100 E ...extra odnos cena - kvalitet