aliens1
Aktivan član
- Poruka
- 1.217
Jeste,ali uobrazice se,zato ga ne pominjiA Bwaca kao nije...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste,ali uobrazice se,zato ga ne pominjiA Bwaca kao nije...
Samo bithches, odnosno kuchke. Na ostale ne trzam...
..kazi rzu brzotrzu .....?![]()
mmmmm...zgodne, sarmantne, simpaticne i dobre u krevetu...i inteligentne...hm...preterala sam a?
![]()
mmmmm...zgodne, sarmantne, simpaticne i dobre u krevetu...i inteligentne...hm...preterala sam a?
![]()
...
..pa zar ti nisu dosle glave?
![]()
pa ne bih bas rekao da su gay, ali mozda i jeste veci broj njih, ali svakako takvi ne bi sa njom biliNisi, samo su takvi svi gej...![]()
Nisi, samo su takvi svi gej...![]()
pa ne bih bas rekao da su gay, ali mozda i jeste veci broj njih, ali svakako takvi ne bi sa njom bili
Ljudi koji drze do sebe, drze i do svog odabira partnera.
ne privlace me zene
ali ovako...volim zene kao jaslicno se slicnom raduje valjda...e sad hebi ga sa njima imam konfliktan odnos ali ih volim
a sa ovim drugima mogu da imam fin uljudan odnos...al nikad to nije prava ljubav![]()
....ma opusti se mlada si josh ima vremena .............![]()
jao cika kambodza jeste li vi to dvosmisleni![]()
Pa vidiš da sam preživeo... A čovek ne može da pobegne od sebe, šta ćeš![]()
a sto si zbunjen?
.........ne ,mislim da je jako blizu idealnog i naravno postoje ..................shto bi rekao chola ".ja tu nishta ne bih dirao .".............![]()
Zbunjen? Pa ne bi baš rekao... Samo malo neopredeljen![]()
naravno da ja ne bih cholu poslusala u ovom slucaju...mislim..ja bih dirala![]()
pa ne bih bas rekao da su gay, ali mozda i jeste veci broj njih, ali svakako takvi ne bi sa njom bili
Ljudi koji drze do sebe, drze i do svog odabira partnera.