Fency_Killer
Domaćin
- Poruka
- 4.596
levrone:"Bijelo..." je njesra!!!![]()
Amin...
levrone:"Bijelo..." je njesra!!!![]()
:-)))Arnold_Layne:Bijelo Dugme
takvi seljaci se radjaju jednom u 150 godina
nikodim:Daj da malo blatimo to"Belo" Dugme, oni su bas opasni ljigavci.![]()
Snowblind:Metallica, Iron Maiden, Guns'N'Roses, Nightwish, Cradle Of Filth, skoro svi noviji bendovi i naravno sve ono sto ne slusam. Jesu Maiden-i odlicni, ali me nerviraju
air_crew_ns:Mislim da ste svatili o cemu se radi.
Inace moram da upitam Dont_Break_The_Oath zasto Meryful Fate nije uspeo da proda 100 miliona albuma kad su toliko originalni.
A to da ih Lars postuje vec znamo(pogledaj garage inc.),a da ih je kopirao>>>no comment.
Pa uostalom Kirk Se smatra za Jednog od najboljih zivih gitarista,tako da o originalnosti necemo vise.
Peruzzi:slazem se za kirka, ali i dalje volim metaliku a ti crkni ako ti smeta to
i bre ces mi ti dajes neku muziku ili da ti trazim adesu i upadnem tamo sa traktorom i prikolicom da te opljackam?
Peruzzi:sto da ne. dodji i teraj, samo....malo je nezgodan za rukovanje, znas. pali se na srafciger i tako
Peruzzi:slazem se za kirka, ali i dalje volim metaliku a ti crkni ako ti smeta to
i bre ces mi ti dajes neku muziku ili da ti trazim adesu i upadnem tamo sa traktorom i prikolicom da te opljackam?
Iron man:Posto vidim da trazis energiju i adrenalin kroz Panteru i Metaliku, mogu ti reci da ides u totalno pogresnom pravcu.....Nabavi ti koji DivX Judas Priesta pa ces videti kakvi su njihovi
live nastupi....
air_crew_ns:A sta ti slusas,leba ti kad si tako pametan?
Snowblind:BLACK SABBATH, Led Zeppelin, Pink Floyd, Alice Cooper, Twisted Sister, AC/DC, Judas Priest, Saxon, Motorhead, Venom, W.A.S.P. , U.D.O., Accept, King Diamond, Mercyful Fate, Blind Guardian, Y. Malmsteen ...
Maiden-i me malo smaraju, a i nervira me sto 90% ljudi kojima je Heavy "omiljeni" zanr nemaju pojma o ostalim bendovima (osim Priest-a). Ne mogu da podnesem da budem kao vecina, iako je to nekad lose. Mozda mi je zato drago sto ima mnogo ljudi koji slusaju rock i metal,a blago receno ne vole Black Sabbath