Које вам рециклиране теме на крстарици највише иду на живце?

Теме које се понављају сувише често.
твоје теме боре се за лидерску позицију на тој табели

Meni najvise idu na zivce teme "propasti" iz pdf "politika" em se stalno ponavljaju, ne znam koliko je puta do sada Nemacka bankrotirala, a SAD i Britanija "propale", nedavno je Rumunija propala i raspala se jer je 10 000 ljudi protestovalo (u zemlji od 19 miliona stanovnika)

Sto se Ljubav i Sex tice tamo se cesto vrte isti price. A uvek sam se pitao zasto je taj pdf "ljubav i sex", a drugi pdf samo "Romantika" a ne "ljubav i romantika"?
Interesanto je da korisnici uglavnom ucestuju u samo jednoj od te 2 teme- ili u "LJiS" ili "romantici", retko ko je aktivan na obe.
na "LjiS" uglavnom lupetaju jedno te isto , dok su njihove kolege iz "Romantike" su pak u nekoj svojoj dimenziji, ova ekipa je simpaticnija i deluju inteligentnije- no oni u svom zanosu i poetskom nadahnucu retko kad diskutuju, tako da tamo nema mnogo tema.

Теме које се понављају сувише често.
Sve teme koje moderatori samo iskopirate sa drugih portala, gde sam već pročitao/odgovorio par dana ranije.

Prostor za izražavanje i razmenu mišljenja, neopterećen uređivačkom politikom Krstarice :/
Molim te nemoj lupetati, nisam video forum gde se toliko popusta clanovima kao na krstarici, i ko tebe opterecuje?
Koja razmena misljenja, ovo sto ti pises je obicno dzangrizanje.

Back