- Poruka
- 88.129
Које вам рециклиране теме на крстарици највише иду на живце?
Теме које се понављају сувише често.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
One koje se ponavljaju svaki časKako to “reciklirane”?
твоје теме боре се за лидерску позицију на тој табелиКоје вам рециклиране теме на крстарици највише иду на живце?
имеНтуј некутвоје теме боре се за лидерску позицију на тој табели
Да, и мени те највише боду очи.Teme o analcu ili oralcu, mislim da sedmično iskoči po jedna takva tema.
Obavestenja o prekrsajima korisnika?Које вам рециклиране теме на крстарици највише иду на живце?
Jes, svaka dalja analiza njegove ličnosti i postupanja je zamorna i besmislena jer je jasno odavno o kakvoj budali se radi...Teme o Vucicu. Jedne te iste teme, jedni te isti odgovori, i uvek istih 20-tak forumskih botova koji se javljaju u svakoj temi o Vucicu.
Zarad pravičnosti, rekla bih da Senseijeve teme nisu reciklirane.твоје теме боре се за лидерску позицију на тој табели
Sve teme koje moderatori samo iskopirate sa drugih portala, gde sam već pročitao/odgovorio par dana ranije.Које вам рециклиране теме на крстарици највише иду на живце?
Šta ti tražiš na drugim portalima, m?Sve teme koje moderatori samo iskopirate sa drugih portala, gde sam već pročitao/odgovorio par dana ranije.
Takve teme otvaraju i "obični" članoviSve teme koje moderatori samo iskopirate sa drugih portala, gde sam već pročitao/odgovorio par dana ranije.
Prostor za izražavanje i razmenu mišljenja, neopterećen uređivačkom politikom Krstarice :/Šta ti tražiš na drugim portalima, m?![]()
Molim te nemoj lupetati, nisam video forum gde se toliko popusta clanovima kao na krstarici, i ko tebe opterecuje?Prostor za izražavanje i razmenu mišljenja, neopterećen uređivačkom politikom Krstarice :/