Koje tri stvari vas najvise odbijaju u seksu?

Odbija me nekoliko stvari..

Vagine razlichito miri$u.. neke mirise volim manje

Nisam nekrofil.. ne volim umrtvljene. Koja me$a - placam vi$e ke$a :)

Neke ribe ne umeju da ga drkaju i pona$aju se kao da su uzele salamu u ruke, a ne izvor njihovog zadovoljenja, no to su sitnice.. nauchim ih posle 2-3 sexanya

Odbija me kada ona nema zhelju i kada zheli da mi uchini

Meni bas smeta kad devojka prekine seks iz nekog glupog razloga. Htela bi da nesto pricamo u vezi seksa (nesto bi htela). I prekine. Ako imate nekih nesuglasica resite to pre ili posle. Prekid je za mene bas frustrirajuc.
Spominjali su brijanje intimnih delova. To je individualno, svako ima svoj ukus.
Meni se ne dopada kad je devojka skroz obrijana ili jos gore ako ima smesnu crtu.
Volim da vidim kada devojka samo skrati dlake, dlake u tom delu su eroticne, a ne moraju da budu dugacke, cak malo i odbijaju ako su bas dugacke. Opet svako ima svoj ukus.
Neki su spominjali ves. Bitno je da bude cist. Tvrdim da vrsta vesa ne moze da odbije muskarce. Moze samo da ga zainteresuje vise ili manje.
Spominjane su i dlakave noge. U principu na pocetku veze nije pozeljno da se devojka pojavljuje sa dlakavim nogama. Kasnije ako devojka nekad i zaboravi da se izdepilira nije strasno i nije nikakav problem.
Prilicno mi smeta ako mi se ucini da folira. Uopste nije potrebno da vice da bih znao da uziva.
Ne volim ni kada devojke jako grizu. Stvarno mi ne treba neko ko ce mi odgristi prste. A i hocu da uzivam, a ne da me neko povredjuje.
Dopada mi se kada mi devojka kaze sta zeli.

betmenov_prijatelj:
pusti ti prirodu da odradi svoje
ps.ni mene niko nije ucio da npr.drkam :D :D :D

Potpuno podrzavam tu zensku osobu koja ti je sve lepo rekla.
Kada nikada ne bi razgovarali o seksu, to bi bilo pogubno.
Mislim da je sasvim u redu da zene cuju sta je to na sta se muskarci zale, jer ponekad u braku ili vezi ljudi nisu dovoljno iskreni iz straha da ne povrede jedno drugo.
Ne vaze ista pravila za sve, al tudje misljenje nam moze pomoci da obratimo paznju na neke stvari i ima li to veze sa nama ili ne.
Kazes tebe nije niko ucio da masturbiras, pa nije ni nas.
Ali mi nemamo penis i ne mozemo o vama zakljucivati na osnovu sopstvenog tela.
A pogubno bi bilo i kada bi ti o nama zakljucivao na osnovu svog tela i krenuo da stimulises zenu na nacin na koji to radis sam sebi. :smile: :smile:

1. Kad decko hoce sve lepo, sve ponovo, sve ispocetka, da ispravi greske, samo on i ja, kao na pocetku. (Igor)

2. Kad decko hoce da patim, da molim, DA JA NJEGA ZOVEM, da molim za oprostaj skrhana od bola i tuge :D (Miso)

3. Kad sam vec isplanirala da trazim novog decka ali ostajem sa deckom, jos ne raskidam, dok ne nadjem novog (Igor, Sreten)

Back