- Poruka
- 12.955
Doors of Perception:To je pod jedan.
Pod 2.kad se iskenja i trazi da mu polizes anus
3.kad se ispovraca i trazi da se ljubite.
Jel tako?![]()
nemoj da me provociras pa da se i ja raspisem,banovace me za stalno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doors of Perception:To je pod jedan.
Pod 2.kad se iskenja i trazi da mu polizes anus
3.kad se ispovraca i trazi da se ljubite.
Jel tako?![]()
gossca:1 je premalo, 2 je malo, tri je taman, cetri zvuci kao napad...tri je pravi broj, al ok je ako imate i vise zamerki... :grin:
Kad je iko banovan sa krste zbog upotrebe vulgarnih izraza?difrent from others...:nemoj da me provociras pa da se i ja raspisem,banovace me za stalno

Zivota ti ako neces da otkrijes onda sa kojim pravom trazis da se ribe poboljsaju? Nismo naucene rodjene...e u tome je problem! Svi sve ocekuju a kad pitas...dobijes izbecene oci!betmenov_prijatelj:ne otkrivajte rospijama nishta!!!![]()
crno oko:Zivota ti ako neces da otkrijes onda sa kojim pravom trazis da se ribe poboljsaju? Nismo naucene rodjene...e u tome je problem! Svi sve ocekuju a kad pitas...dobijes izbecene oci!
betmenov_prijatelj:pusti ti prirodu da odradi svoje
ps.ni mene niko nije ucio da npr.drkam![]()
![]()
![]()
)))betmenov_prijatelj:drkam ti klitoris)))

....mene su uchili..... aha... za pravo.... rekli su mi - ne sabijaj, vec izvlachi.... najbolji savet ikad!betmenov_prijatelj:pusti ti prirodu da odradi svoje
ps.ni mene niko nije ucio da npr.drkam![]()
![]()
![]()
kako da sam to zaboravio. sabijanje moze da bude jako bolno. vrlo korisno da zene znaju.Maslachak:....mene su uchili..... aha... za pravo.... rekli su mi - ne sabijaj, vec izvlachi.... najbolji savet ikad!