- Poruka
- 16.912
Daj Paula ne loži ljude da se ljudi seksualno uzbuđuju na priče o Hegelu. Ljudi obično hoće da se bese kad probaju da ga čitaju

pa bese se ljudi koji nisu filozofi

kapiraš? hehe
Daj Paula ne loži ljude da se ljudi seksualno uzbuđuju na priče o Hegelu. Ljudi obično hoće da se bese kad probaju da ga čitaju
I svaki put ga nabije još jače, brže, bolje ahahahhaMmm teza uh. antiteza,
Sintezaaaaaaa
E bas me podseti kad rece ono o caklenju ociju...Pa čekaj zar stvarno mislite da se ljudi ne mogu pipati govoreći o dijalektici?
Ono stavi ruku tu... šta si rekao? a da.. mmmmmmmmmmmmmmmm
dobro, nije ovde ni mesto ni vreme. ok.
Pa dobro, moze to da bude seksi.Skote, tj @Scott Isle , haha, šta se sad cerekaš?
I svaki put ga nabije još jače, brže, bolje ahahahha
joj, imala sam ja jedan period kada sam bila napaljena na filozofiju, ali ljudi ne mogu da veruju u to...Mmm teza uh. antiteza,
Sintezaaaaaaa
Pa ok, mentalno uzbudjenje. Sto da ne.joj, imala sam ja jedan period kada sam bila napaljena na filozofiju, ali ljudi ne mogu da veruju u to...
Naime, kada je moja prof filofofije ulazila na čas, meni je često srce lupalo od uzbuđenja.
Mislite slobodno da se foliram, ali ne
Pa to Ljubice, eto ukapirala si meE bas me podseti kad rece ono o caklenju ociju...
Ljudi vole strast kod drugih ljudi. Kad pricas o necemu, sto volis, je tako sexy, zato sto imas drugu emociju, uzbudjena si.
Zato, ako zelimo da budemo sexy, samo treba da budemo OK sa onim sto jesmo i sto volimo.
Da li je to kuvanje, ucenje, neki posao, hobi...
Uglavnom je svaka vrsta uzbudjenosti sexy, citah o tome, dakle, cak i strah kod zena, iznerviranost, sve je to uzbudjenje i deluje sexy.
Ima li sta lepse kad mentalna uzbudjenost predje u telesnu?Pa to Ljubice, eto ukapirala si me
Kada su ljudi uzbuđeni zbog nečeg onda im isijava energija
nije to ono koga davi, to ne.. ako nekoga davi tako nešto o tome se ne priča
ali ono kada te nešto uzbuđuje, pa kada oboje uzbuđuje, pa su još tu i sise i guza i ona stvar itd.. onda se ljudi čas posla napale !
Nego obično se misli da mora samo ono ah ah stavi ga i slično, a ne znaju kako može biti dobro tucanje kada se pride priča i o nečemu zanimljivom
pa vidiš, za ljude intelektualce sve može biti deo jedne velike zajebancije i povod da se dobro zabavljaju dok se hebu.Pa dobro, moze to da bude seksi.
Ali par puta, posle da se predje na sado mazo.
Priznaj!
Priznaj da je filozofija nichea svaki covek za sebe!
E ovo je nov momenat i prava stvarLjudi vole strast kod drugih ljudi. Kad pricas o necemu, sto volis, je tako sexy, zato sto imas drugu emociju, uzbudjena si.
Zato, ako zelimo da budemo sexy, samo treba da budemo OK sa onim sto jesmo i sto volimo.
tako je, zato se često i dešava odličan seks dok se svađamo.. krene svađa, i onda me uhvati za sisu, ja odmah počnem da dahćem i tako krene..Da li je to kuvanje, ucenje, neki posao, hobi...
Uglavnom je svaka vrsta uzbudjenosti sexy, citah o tome, dakle, cak i strah kod zena, iznerviranost, sve je to uzbudjenje i deluje sexy.
pa nije tanka. Jer ako te loži onda je to to. Nema veze da li pričate o jednome ili drugome, više ili manje ozbiljno. Ali gledaš sve vreme njene sise npr.Pa opustis se s drugom stranom. Odete negde skroz na nesto trece a u medjuvremenu kulja. A gde ces bolji seks nego kad ste rastereceni i plus mentalno zagrejani. Sklop u mislima pocne da radi upravo to. Sinteza. Da sklapa kontradiktornosti, na nivou psihe. Jer covek i jeste celina...
Jedino je meni tu i odrzavanje te energije. Ako senprevise ode, nekako pocnem da je vise kapiram kao druharicu, u aseksualnom smislu. Tu je ta tanka linija.
Ima li sta lepse kad mentalna uzbudjenost predje u telesnu?
Pa obuj popkeKazu mediciniski istrazivaci da kod nas zavisi od temparature, kad je hladno i led skuplja se. Kao na primjer, Hegel.
A kad ti kaze duso moja, otapa se led.
pa eto. ja sam u bgdu, kada navratiš javi seIspricala bih ti neke dogodovstine u vezi sa svime ovim, ako nam se ikada ukrste putevi.
Ovde ne, ovde je sve sto afirmativno kazes o sebi predmet sprdnje.
To moze da se desi kada si sa nekim vec u vezi i kapirate se i opusteni ste.pa nije tanka. Jer ako te loži onda je to to. Nema veze da li pričate o jednome ili drugome, više ili manje ozbiljno. Ali gledaš sve vreme njene sise npr.
Usmeren si na njenu seksualnost. Dok priča o ničeu ti osećaš kako bi voleo da je saviješ preko fotelje i metneš
tako nikada nema prelaska na prijateljstvo