sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.417
One koje se istorbaju i odmah odu ili one koje vam ostaju ceo dan i smaraju vas da se ljubite sa njima?
Meni su bolje one koje odmah odu posle torbanja.

Meni su bolje one koje odmah odu posle torbanja.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Udari se kitom u celo.![]()
izgleda da ti nemas ni jedne ni druge matori palisha,
da imas ne bi ovde lupetarao po vasceli dan.![]()
najbolje su one koje operu sudove posle, naprave ruchak i onda oduOne koje se istorbaju i odmah odu ili one koje vam ostaju ceo dan i smaraju vas da se ljubite sa njima?
Meni su bolje one koje odmah odu posle torbanja.![]()
najbolje su one koje operu sudove posle, naprave ruchak i onda odu![]()
ko se to jos ljubi posle sexa???...posle sexa se spava......
"matori palisha"
Znam da ljudi mogu lupati ceo dan ali da mogu torbati ceo dan, nisam nikad cuo.![]()
pije kafa i puši...
Preduhitrila si me... Evo ti bona!najbolje su one koje operu sudove posle, naprave ruchak i onda odu![]()
cim se skrene sa velicine tvojih j...odmah glupoca i ispraznost dodju do izrazaja u svoj svojoj velicini.
bolje se drzi njih...
![]()
One koje se istorbaju i odmah odu ili one koje vam ostaju ceo dan i smaraju vas da se ljubite sa njima?
ahaha.. koji psiho test..
Ova što ce se istorbat odmah ce sutradan bit trazena ostat još pola ure duže, pa iza dan još duže..
Jao vi muški .. slatkice jedne, pa nikad sa cice da se skinete , pažnje vam treeba u fulu![]()
ahaha.. koji psiho test..
Ova što ce se istorbat odmah ce sutradan bit trazena ostat još pola ure duže, pa iza dan još duže..
Jao vi muški .. slatkice jedne, pa nikad sa cice da se skinete , pažnje vam treeba u fulu![]()