Umri_muski
Buduća legenda
- Poruka
- 46.174
Ali za vas bi mogao sledeci video
Meni za eliminaciju.Е па није за елиминацију, само се врста односа дефинише другачије.
Бар код мене.
Искуство доноси вештину да осетимо да ли нам неко одговара.Za dugorocno skeniranje, tj za profilisanje takodje ima alata...
Ок, могу да разумем ако је партнер у питању, проводити много времена заједно а не слагати се у таквим стварима јесте проблем.Meni za eliminaciju.
Ne mogu da delim baš ništa zajedničko sa tom osobom.
Ako vršlja po žanrovima je okej, bez turbo folka, lični ukus, ali ako samo to sluša(tf) onda baš ne mogu ni da se družim.Ок, могу да разумем ако је партнер у питању, проводити много времена заједно а не слагати се у таквим стварима јесте проблем.
Али неки опуштенији однос, другарски рецимо...
Procenjujem način na koji komunicira verbalno i neverbalno,kakvu energiju emituje. Mimika,gestikulacija,izbor reči u komunikaciji - mnogo govore.Od trenutka kada se dvoje ljudi sretnu, nauka kaže da se međusobno procenjuju, tražeći znake kvaliteta kao što su poštenje, inteligencija i saosećajnost.
Bilo da je u pitanju sastanak ili intervju za posao, male stvari su važne, od rukopisa do omiljene boje ili kako tretiramo druge.
Šta vi primećujete?
Kako procenjujete druge?
![]()
Muzika, izbor muzike otkriva dosta...Muzika
Ja često (uvek) procenjujem u odnosu na muziku koju slušaju
Tekstovi i/ili ritam su obično u skladu sa onim ko su.
![]()
Obracam paznju na dosta stvari, a neke od tih stvari su ostali pomenuli, na primer:Šta vi primećujete?
Od trenutka kada se dvoje ljudi sretnu, nauka kaže da se međusobno procenjuju, tražeći znake kvaliteta kao što su poštenje, inteligencija i saosećajnost.
Bilo da je u pitanju sastanak ili intervju za posao, male stvari su važne, od rukopisa do omiljene boje ili kako tretiramo druge.
Šta vi primećujete?
Kako procenjujete druge?
uvijek trazim lak nacin da uradim stvari jer sam lijen ali nemam osjecaj da mi nedostaje samopouzdanja.Da ubacim par stvari koje neki stručnjaci podvlače...
Rukovanje
Čvrsto rukovanje obično odražava snažan i samouveren karakter, dok slabo rukovanje obično ukazuje na nedostatak samopouzdanja i skoro uvek je karakteristika ljudi koji traže lak način da urade stvari
Pogledajte prilog 1304473