Koje su tajne muškaraca koji imaju uspeha sa ženama?

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
362.000
91021422856bdfd709d915361265510_w640.jpg

Da li poznajete neke muškarce u vašoj okolini koji su bukvalno ,,magnet" za žene, da se iz nekog razloga žene lepe za njih?

Šta mislite ..koja je njihova ,,tajna" uspeha sa ženama? Šta je to što nas privuče takvim muškarcima ?

Poslednja izmena:
Jednog drugara su jurile ko blesave, on jes fotogenican, na svakoj fotografiji izgleda kao da je ispao iz Voga, ali mislim da je vise do toga sto je radio masazu (izgleda da je to radio jako dobro, i gazdarica salona ga je jurila :) )

Drugi drugar je svako malo setao neku drugu ekstra lepu ribu. Mislim da je imao vece sanse da probere, osim regularnog posla radio je povremeo kao stripper na devojackim zurkama (ono pre braka).

Da li poznajete neke muškarce u vašoj okolini koji su bukvalno ,,magnet" za žene, da se iz nekog razloga žene lepe za njih?
Poznam dvoje, a ovo za mangnete je upitno. Lazovi su to je neupitno. Ne bi isao vise u detalje iako su mi dobro na zalost poznati, a bolje bi bilo da nisu.
Šta mislite ..koja je njihova ,,tajna" uspeha sa ženama? Šta je to što nas privuče takvim muškarcima ?
Slatkorjecivost i laganje. Ne svidaju se zenama ovakve sirovine poput mene :mrgreen:

Šta mislite ..koja je njihova ,,tajna" uspeha sa ženama? Šta je to što nas privuče takvim muškarcia
Pre mnogo godina sam upoznao jednog takvog tipa koji mi je često pričao kako uspeva sa ženama. Bio je skroz prirodan, uvek siguran u sebe i nije se trudio da bude nešto što nije..

Izgled, za neke i status.
Ali ako je izgled top, onda puno njih pada...
Ali u to spada mal postotak muškaraca...

Ako ne računam one što koriste sitnomanipulatorske fore kojih ima kolko oćeš, nego one što imaju harizmu, koja privlači žene, poznajem ih nekoliko.
Zajedničko im je, pored dobrog fizičkog izgleda koji im daje prirodno samopouzdanje, i inteligencija, šarmantnost, fina duhovitost...
Apsolutno su svesni toga, malo su i samoljubivi a ta samoljubivost im daje dodatno samopouzdanje. Odmereno pričaju, smireni su, imaju dobru kontrolu, svesni su svojih kvaliteta pa se ne nameću već su prirodno u centru pažnje (naravno, najviše ženske, jer muškarci ne trpe takvu konkurenciju osim onih koji su i sami samopouzdani i nemaju komplekse).

Dobro jeste možda lakša startna pozicija ali kada ona počne da preslišava malo tog mladića pa vidi da je tup kao bukva.. neće mu baš dobro biti ..
Da, ako je gluplji od nje... konkurencija jaka...
Ne treba zaboraviti da dobar dio žena svjesno ili nesvjesno traži partnera koji će na neki način ocrtavati karakteristike njihovog oca... a znamo kakvo je naše društvo danas... tako da, ima velike šanse ako mu je izgled dobar...

Back