Да има своју гајбу где бисмо то радили, да је нормална и да је сва сочна.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
previše truda za samo seks
bi on, al ne umeBezimeni startuj ovu iznad
Moj savjet ti je da ako nadjes takvog,odmah ga hvatas i "za sve ostalo".glupi nisu dobri je8ači
ustvari možda nekome odgovaraju, ali meni ne
potrebna mi je doza perverzije, a to ne ide bez intelignecije
i kad kažem da nemamo previše toga zajedničkog mislim na to da se pre svega ne bavimo istim poslom, jer ne želim nikakve teške teme koje bi mogle da iskrsnu
da ima vedar pogled na život je iz tog razloga što ne želim da budem rame za plakanje
ne sme da bude takve povezanosti, inače priča o samo seksu pada u vodu
samo pokušavam da ti pokažem koliko je bitno da sve sagledaš objektivnoReaktantnost, kontrarijanstvo, opozicioni prkos...
ja sam svesna da takvog naći neću, al ko mi brani da maštamMoj savjet ti je da ako nadjes takvog,odmah ga hvatas i "za sve ostalo".![]()
volela bih da te razumem, ali ne razumem teMozes i da se opalis ekserom, gde ces bolji orgazam. I to u sred guzve, kad krene nalet iz peta samo uhvatis prvu tetu za ruku s tim izrazom lica ce se smilovati i sacekati da te prodje.
Знам и те жене које се баве спортом.Interesantnije su mi veslacice na pr. Ili koje vole klizanje na ledu. Balans, osecaj kao da letis, gracioznost, zamisli kakva je ta u krevetu? u poredjenju sa ovom sto voli da joj prdlja ispod dupeta. Mislim ako je i do toga, mogu da joj stavim frezu na sedlo i nek sedne a ja cu da startujem. fiil d vajbrejshn.
prinip i princip i principVeruj mi, žene na forumu skoro uopšte o tome ne pišu.
Sad, i ja sam temu postavila jer me više zanima šta će žene da kažu, tako da lepo.
Sad sam u obavezama, ali ću posle pažljivo pročitati šta si napisala![]()
Ma ne sportistkinje nuzno, klizanje na ledu moze da bude hobi, rekreacija, vid meditacije. Sportistkinje, automotomafija i sl me ne interesuju, nisu moja interesna grupa, a vrv nisam ni ja njihova. Doduse ima ih medju njima s tim napred-nazad mentalitetom, kad je odbijes ona postane sujetna, a da joj se udvaras, postala bi grdna. A meni je to dosadno. Volim uzbudljive ljude.Знам и те жене које се баве спортом.
Ово са моторима је једноставније. Ил возиш ил не возиш. Нема даље приче. Те спортискиње и остале се претварају, а опет се све сведе на исто.
Као и њих занимају спортски типови и то...
Нема везе.
БратоуMa ne sportistkinje nuzno, klizanje na ledu moze da bude hobi, rekreacija, vid meditacije. Sportistkinje, automotomafija i sl me ne interesuju, nisu moja interesna grupa, a vrv nisam ni ja njihova. Doduse ima ih medju njima s tim napred-nazad mentalitetom, kad je odbijes ona postane sujetna, a da joj se udvaras, postala bi grdna. A meni je to dosadno. Volim uzbudljive ljude.
Ma yebalete petrolej ribe brateoueuouБратоу
бићеш свачија интересна група, ако урадиш оно што сам писао.
Bezosećajnost.Kakve osobine treba da ima?
Pale te patuljci?da ima 40cm
БратејMa yebalete petrolej ribe brateoueuou
ako ne pricamo o sexu na jednu noc vec o nekoj "stalnoj kombinaciji" mislim da kod zena ne postoji bas opcija da se izbegne emotivno vezivanje..Jedna bolje sakriva od druge svoje emocije ali tesko da ih nema.Kako vidim, ljudi, posebno žene, a posebno muškarci, imaju drugačije viđenje o tome kakva bi trebalo da bude osoba koja bi bila u nekom ljubavničkom odnosu sa nama, dakle samo sex. To je ono nađu se u nekim intervalima vremena, imaju sex, možda malko porazgovaraju, sat-dva i svako svojim putem.
Tema dakle nije za one koji ne žele/ nemaju ovakve odnose ili misle da su oni besmisleni.
(Razlog zašto neko ulazi u to jeste da recimo ne želi vezu, želi samo to, ima puno obaveza, nema vremena za vezu, ne želi emotivno da se ulaže, itd itd)
Koji bi vam kriterijumi bili za izbor takve osobe?
Kakve osobine treba da ima?
To je hormonski uslovljeno. I tu nema leka. /ako dovoljno dugo traje, posebno ako još noće zajedno/.ako ne pricamo o sexu na jednu noc vec o nekoj "stalnoj kombinaciji" mislim da kod zena ne postoji bas opcija da se izbegne emotivno vezivanje..Jedna bolje sakriva od druge svoje emocije ali tesko da ih nema.