Koje su osobine važne za "samo sex"

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
glupi nisu dobri je8ači
ustvari možda nekome odgovaraju, ali meni ne
potrebna mi je doza perverzije, a to ne ide bez intelignecije
i kad kažem da nemamo previše toga zajedničkog mislim na to da se pre svega ne bavimo istim poslom, jer ne želim nikakve teške teme koje bi mogle da iskrsnu
da ima vedar pogled na život je iz tog razloga što ne želim da budem rame za plakanje
ne sme da bude takve povezanosti, inače priča o samo seksu pada u vodu
Moj savjet ti je da ako nadjes takvog,odmah ga hvatas i "za sve ostalo".😀

Reaktantnost, kontrarijanstvo, opozicioni prkos...
samo pokušavam da ti pokažem koliko je bitno da sve sagledaš objektivno
naravno, svi smo mi poučeni kojekakvim iskustvima pa je objektivnost teško postići
ti si u mom objašnjenju video kako neko treba previše da se trudi zarad samo seksa, tako da isto to mogu i ja da vidim kod tebe ako se vodim samo subjektivnim osećajem da bih ja nešto kod sebe morala da menjam da bih ti se dopala
a uopšte nije u tome stvar
kao što rekoh, ili jesi ili nisi
nema nameštaljki

Interesantnije su mi veslacice na pr. Ili koje vole klizanje na ledu. Balans, osecaj kao da letis, gracioznost, zamisli kakva je ta u krevetu? u poredjenju sa ovom sto voli da joj prdlja ispod dupeta. Mislim ako je i do toga, mogu da joj stavim frezu na sedlo i nek sedne a ja cu da startujem. fiil d vajbrejshn.
Знам и те жене које се баве спортом.

Ово са моторима је једноставније. Ил возиш ил не возиш. Нема даље приче. Те спортискиње и остале се претварају, а опет се све сведе на исто.

Као и њих занимају спортски типови и то...

Нема везе.

Знам и те жене које се баве спортом.

Ово са моторима је једноставније. Ил возиш ил не возиш. Нема даље приче. Те спортискиње и остале се претварају, а опет се све сведе на исто.

Као и њих занимају спортски типови и то...

Нема везе.
Ma ne sportistkinje nuzno, klizanje na ledu moze da bude hobi, rekreacija, vid meditacije. Sportistkinje, automotomafija i sl me ne interesuju, nisu moja interesna grupa, a vrv nisam ni ja njihova. Doduse ima ih medju njima s tim napred-nazad mentalitetom, kad je odbijes ona postane sujetna, a da joj se udvaras, postala bi grdna. A meni je to dosadno. Volim uzbudljive ljude.

Ma ne sportistkinje nuzno, klizanje na ledu moze da bude hobi, rekreacija, vid meditacije. Sportistkinje, automotomafija i sl me ne interesuju, nisu moja interesna grupa, a vrv nisam ni ja njihova. Doduse ima ih medju njima s tim napred-nazad mentalitetom, kad je odbijes ona postane sujetna, a da joj se udvaras, postala bi grdna. A meni je to dosadno. Volim uzbudljive ljude.
Братоу

бићеш свачија интересна група, ако урадиш оно што сам писао.

Kako vidim, ljudi, posebno žene, a posebno muškarci, imaju drugačije viđenje o tome kakva bi trebalo da bude osoba koja bi bila u nekom ljubavničkom odnosu sa nama, dakle samo sex. To je ono nađu se u nekim intervalima vremena, imaju sex, možda malko porazgovaraju, sat-dva i svako svojim putem.

Tema dakle nije za one koji ne žele/ nemaju ovakve odnose ili misle da su oni besmisleni.
(Razlog zašto neko ulazi u to jeste da recimo ne želi vezu, želi samo to, ima puno obaveza, nema vremena za vezu, ne želi emotivno da se ulaže, itd itd)

Koji bi vam kriterijumi bili za izbor takve osobe?
Kakve osobine treba da ima?
ako ne pricamo o sexu na jednu noc vec o nekoj "stalnoj kombinaciji" mislim da kod zena ne postoji bas opcija da se izbegne emotivno vezivanje..Jedna bolje sakriva od druge svoje emocije ali tesko da ih nema.
Sto se tice kriterijuma bas nemam pojma,kod mene se oni menjaju konstantno.
a od osobina- da ume da cuti

:mrgreen:

ako ne pricamo o sexu na jednu noc vec o nekoj "stalnoj kombinaciji" mislim da kod zena ne postoji bas opcija da se izbegne emotivno vezivanje..Jedna bolje sakriva od druge svoje emocije ali tesko da ih nema.
To je hormonski uslovljeno. I tu nema leka. /ako dovoljno dugo traje, posebno ako još noće zajedno/.

Kažu da je oksitocin, ali nešto jeste. Koji se kod žena osim tokom intimnog seksa luči i kada doje, i za vreme porođaja.. žena oseća bliskost i prisnost. Osim ako nema neke druge hormone, u kom slučaju bi bila nešto između, a ne obična žena. ;)

Back