I skroz istinita. Mogao bih i
@Edmund, da napišem kako je teklo upoznavanje.
Posle posla, često pomažem prijatelju, koji ima firmu za dostavu robe, sa kombijima. Taj dan me zamolio da neke pelete dostavim u zgradu, u blizini. Dao mi je kontakt, i rekao mi da su njegovi utovarili robu, a moje je samo da dostavim. I tako, dodjem do te zgrade, pozovem, kad izlazi dama. Znači takav izgled nikog ne ostavlja ravnodušnim. Elem, dolazi do mene i kaže da robu samo istovarimo napolje, pa će ona preneti u podrum zgrade. Otvorim kombi, kad ono dzakovi od 20kg,a ima ih baš puno. Pitam je, ima li koga da joj pomogne, ona kaže da joj momak radi i da će ona to sama. Ma de bre sama, uzmem taj jedan dzaku i kažem joj da mi pokaže podrum, iliti klet kako to zovu Slovenci. A ono sigurno još jedno 50 metara od kombija. Krene i ona da nosi, ja joj kažem da pusti to, da ću ja. I tako, razljutih se i trčim sa tim džakovima da što pre završim. Pitala me koliko je dužna, ja kažem ništa, svakako je robu i prevoz već platila mom prijatelju. Pita me da li sam za kafu. Ja joj kažem da ne pijem a i da danas kad te neko zove na kafu, to uglavnom znači poziv na sex. Nasmeje se ona, nasmejem se i ja, pozdravimo se i odem. Posle dva dana zove taj broj koji sam zvao, ja se javim, kada ona opet pita da li sam večeras za kafu. Ja se smejem i kažem, pa rekao sam ti da ne pijem ka.... Znam ja šta si ti rekao, prekine me i nasmeje se. Za 20 minuta smo bili zajedno.