Koje su osobine važne za "samo sex"

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mozda da navedes da ipak ponese nalaz analiza krvi uz to i za bris da nema neku infektivo obolje je ne stariji od jednog dana,ima jedna stvka oko koje se ne slazem ,Meni licno ne bi nikad odgovarala osoba sa kojom nemam zajednicke teme,jednostavno tad nema ni hemije da koja bi probudila strast al oki svako zna sta zeli ..
samo vi tražite nalaze krvi, a ja ću i dalje da tražim nepromiskuitetne partnere

Pre svega kod osobina bi trebalo da je direktna, i zavodnici ljubazna.Da gotovo nema tu nekih igrica nekog napinjanja postavljanja uslova ili ne.

Ili joj se svidjam i idemo ka tome ili ne i naravno pre svega da se stavi do znanja da se svodi sve samo na to i ako se svodi na to da ne ocekuje od mene da joj odgovaram i pricam o meni nesto licno i ako bas mora nesto da zna to bi bilo jako povrsno otprilike ako joj ne smeta takav odgovor.

Ulazi li u detalje to onda vec pravi distancu kod mene i pali se alarm za oprez sto vec pocinje da koci tu kres semu fazon i pocinje da se otvara mogucnost za upoznavanje na nekom drugom nivou.Nastavi li ona tako ne verujem da bi stigli do tog odnosa samo za sex jer bi me tim nekim previse licnim pitanjima i mogucim reakcijama na odgovore iskljucila iz tog moda.Onda bi stvari tekle sporije i u drugom pravcu pa i do toga da bude nista jer ne zelim da se otvaram osobi ako mi je vec stavila do znanja da hoce samo sex.Ako joj to zasmeta sto ja necu da se otvaram i odgovaram na ta neka njena pitanja da a vec mi je stvila do znanja da hoce samo sex pa odjednom zbog toga se ne uklapam u njene kriterijume za to onda jbg necemo stici do tog sex odnosa a mozda ni nikakvog.

Isto ne bih je ja skoro nista mnogo licno zapitkivao ali ako povuce neka pitanja i indirektno insistira da odgovorim onda bi i ona dobila slicno pitanje...Tako bi mogucnost za kres semu skrenula u pravcu upoznavanja, i sve stavila pod znak pitanja i opet do toga da ne bude drugog sastanka ili da ih bude vise pa do toga da dodje do izgradnje neke prave veze.

Za sex odnos ne mora da mi deluje previse pametna ali da mi pruzi nesto da osecam da je normalna i ima tu neku zavodnicku ljubaznost i mali smisao za humor ali malo cisto da ne bude dosadna skroz.Necu ja nju da zenim i da je vodam u javnost i po restoranima i kaficima, to ako hoce i ako je neki kriterijum za jednostavan sex nema nista od toga, vec samo neko pice kad smo vec tu gde smo, po pivo ili sok posle u nekom parku, pa kod mene na neki film a uz film ono sto nam je bio i cilj.

Kao sto rekoh kod nas muskarca kriterijumi su niski za to i to bi otprilike bilo to kod osobina.
Fizicki je bitno samo da ne bude debela i da nema sitoke kukove ili nekakvo siroko dupe a kratke noge debele.Lice normalno, moze i prosecno ali meni zanimljivo.Neke zene i nisu nesto lepe ali imaju za mene nesto u tom nesavrsenstvu sexy tj neki tip crta nesvakidasnji koji ih kod mene cini posebnim i pogodnim za te sex varijante.Bitno je da ima zenstveno telo moze i kao sto rekoh prosecno ali da je zenstveno.Ako se ne varam nije ovde tema za gizicki izgled vec vise za osobine.

Iskreno nisam vise za te varijante osim ako bas neke okolnosti se dese spontano.
Bio sam za te stvari posle srednje skole do svoje 26 a onda se nesto promenilo te retko kad sam pozeleo tako nesto.

Ukratko da ne postavlja licna pitanja previse i kroz njih postavlja kriterijume potajno i indirektno, da ne igra igrice previse i zamara me ako idemo na sex varijantu.Zavodnicka ljubaznost i mali smisao za humor, ne mora da je nesto pametna sli psihicki normalna.
previše truda za samo seks

Ma jok,ne treba ništa da kuva.Nismo se čuli mesec dana.Sinoć pošaljem poruku oko 10h,da je hladno vreme i da bi se mogli malo ugrejati.
Pošalje smajli,u 22.30 je u sobi.Došla u bundi.Gledam kako je skida i ostaje u sexi hulahopkama i crnoj kratkoj haljini sa nekim ukrasnim detaljima.
Ja ležim u krevetu,ona mi prilazi i leže pored mene.Ljubimo se,taman da skinem tu crnu haljinu,kad ustanovim da nema gaćice uopšte na sebi.
Koža joj kao svila,grudi kakve treba da budu,sve zategnuto,koju god pozu poželiš,šta god ti padne na pamet,ona je za.U 1 posle ponoći,ustaje,oblači se,kaže znam da moraš rano da ustaješ.Poljubi me,kaže hvala i ode.I sad ništa do neke naredne poruke.
Nema smaranja,nema ljubomore,ma nema ničega,sem lepo provedenih par sati u toploj sobi.
extra pričica.:heart:

Pročitala sam sve!
lepo si to opisala.
Još samo šta misliš, u kakvom statusu bi bilo dobro da bude? (sam, ali menja žene, zauzet, previše radi pa nema vremena za klasičnu vezu, ekskluzivan odnos ili nije, šta bi ti selo, a šta ne?) shvatam da je ovo sve hipotetički, ali bezobzira.
sad smo već prešli granicu realnog i maštamo....
status nije važan ako ljudi imaju stabilnu iebačku šemu.
partneri se promene, dođu drugi a ljubavnici ostanu i povremeno ulepšaju život jedno drugom i kada su sami i kada nisu.
svidela mi se ljubotina priča veoma zreo i strastven ljubavnički odnos.

extra pričica.:heart:
I skroz istinita. Mogao bih i @Edmund, da napišem kako je teklo upoznavanje.
Posle posla, često pomažem prijatelju, koji ima firmu za dostavu robe, sa kombijima. Taj dan me zamolio da neke pelete dostavim u zgradu, u blizini. Dao mi je kontakt, i rekao mi da su njegovi utovarili robu, a moje je samo da dostavim. I tako, dodjem do te zgrade, pozovem, kad izlazi dama. Znači takav izgled nikog ne ostavlja ravnodušnim. Elem, dolazi do mene i kaže da robu samo istovarimo napolje, pa će ona preneti u podrum zgrade. Otvorim kombi, kad ono dzakovi od 20kg,a ima ih baš puno. Pitam je, ima li koga da joj pomogne, ona kaže da joj momak radi i da će ona to sama. Ma de bre sama, uzmem taj jedan dzaku i kažem joj da mi pokaže podrum, iliti klet kako to zovu Slovenci. A ono sigurno još jedno 50 metara od kombija. Krene i ona da nosi, ja joj kažem da pusti to, da ću ja. I tako, razljutih se i trčim sa tim džakovima da što pre završim. Pitala me koliko je dužna, ja kažem ništa, svakako je robu i prevoz već platila mom prijatelju. Pita me da li sam za kafu. Ja joj kažem da ne pijem a i da danas kad te neko zove na kafu, to uglavnom znači poziv na sex. Nasmeje se ona, nasmejem se i ja, pozdravimo se i odem. Posle dva dana zove taj broj koji sam zvao, ja se javim, kada ona opet pita da li sam večeras za kafu. Ja se smejem i kažem, pa rekao sam ti da ne pijem ka.... Znam ja šta si ti rekao, prekine me i nasmeje se. Za 20 minuta smo bili zajedno.

I skroz istinita. Mogao bih i @Edmund, da napišem kako je teklo upoznavanje.
Posle posla, često pomažem prijatelju, koji ima firmu za dostavu robe, sa kombijima. Taj dan me zamolio da neke pelete dostavim u zgradu, u blizini. Dao mi je kontakt, i rekao mi da su njegovi utovarili robu, a moje je samo da dostavim. I tako, dodjem do te zgrade, pozovem, kad izlazi dama. Znači takav izgled nikog ne ostavlja ravnodušnim. Elem, dolazi do mene i kaže da robu samo istovarimo napolje, pa će ona preneti u podrum zgrade. Otvorim kombi, kad ono dzakovi od 20kg,a ima ih baš puno. Pitam je, ima li koga da joj pomogne, ona kaže da joj momak radi i da će ona to sama. Ma de bre sama, uzmem taj jedan dzaku i kažem joj da mi pokaže podrum, iliti klet kako to zovu Slovenci. A ono sigurno još jedno 50 metara od kombija. Krene i ona da nosi, ja joj kažem da pusti to, da ću ja. I tako, razljutih se i trčim sa tim džakovima da što pre završim. Pitala me koliko je dužna, ja kažem ništa, svakako je robu i prevoz već platila mom prijatelju. Pita me da li sam za kafu. Ja joj kažem da ne pijem a i da danas kad te neko zove na kafu, to uglavnom znači poziv na sex. Nasmeje se ona, nasmejem se i ja, pozdravimo se i odem. Posle dva dana zove taj broj koji sam zvao, ja se javim, kada ona opet pita da li sam večeras za kafu. Ja se smejem i kažem, pa rekao sam ti da ne pijem ka.... Znam ja šta si ti rekao, prekine me i nasmeje se. Za 20 minuta smo bili zajedno.
Znam doživela sam i ja nešto slično
mislim nema veze sa džakovima i prevozom
nego mislim na tu ležernost u odnosu u kojoj je oboma toliko dobro kad se vidimo
da svaki put želimo da se ponovi i da taj sinhronicitet koji imamo ne iščezava

uvek smešak kad se setiš kakva je uživancija sa nekim ko ti je toliko drag i blizak a živite realno u odvojenim i različitim životnim situacijama i svako poštuje privatnost ovog drugog.:heart:
ali zato kad se sretnemo pršti kao vatromet

Poslednja izmena:
Znam doživela sam i ja nešto slično
mislim nema veze sa džakovima i prevozom
nego mislim na tu ležernost u odnosu u kojoj je oboma toliko dobro kad se vidimo
da svaki put želimo da se ponovi i da taj sinhronicitet koji imamo ne iščezava

uvek smešak kad se setiš kakva je uživancija sa nekim ko ti je toliko drag i blizak a živite realno u odvojenim i različitim životnim situacijama i svako poštuje privatnost ovog drugog.:heart:
Ma opisao sam malo detaljnije samo upoznavanje zbog Edmunda, koji je skoro otvorio takvu temu. Sve razumeš i sve ti jasno. Osećaj je super, želja, strast bez smaranja, bez ljubomore, uživaš u tim zajedničkim trenucima...

ljubota i perfi, meni je jako drago zbog tih vaših priča i zaista bih volela da mogu i sama da doživim tako nešto
ali nekako mi se javlja da je to moguće samo ako su oba ili bar jedan od aktera u vezi/braku, a ako su oboje slobodni ne deluje mi realno da je toliko sjajno i bajno, a da se ne poželi nešto više
nije važno ko je od nas u braku vezi ili da li je sam.
taj odnos je uspostavljen radi fizičkog zadovoljstva bez ograničenja
nevezano za partnere koji prolaze kroz naš život
znam da zvuči nerealno ali to je bilo nešto što mi je trebalo i ja sam takav odnos htela.
onda se desio....
moram da pomenem da tu osobu poznajem dugi niz godina i da je obostrano poverenje neupitno.
(znači samo poznajem dugo ova relacija je uspostavljena dosta kasnije)

nije važno ko je od nas u braku vezi ili da li je sam.
taj odnos je uspostavljen radi fizičkog zadovoljstva bez ograničenja
nevezano za partnere koji prolaze kroz naš život
znam da zvuči nerealno ali to je bilo nešto što mi je trebalo i ja sam takav odnos htela.
onda se desio....
moram da pomenem da tu osobu poznajem dugi niz godina i da je obostrano poverenje neupitno.
znači nešto kao friends with benefits
to mi je deluje malo realnije za ostvariti
na primer poznajem ga dovoljno da sam vrlo svesna toga da ne bismo mogli da budemo u nekoj ozbiljnijoj vezi(nebitan je razlog)
i pošto se dobro poznajemo, možemo dovoljno da se opustimo kako bismo jedno drugog zadovoljili na pravi način

znači nešto kao friends with benefits
to mi je deluje malo realnije za ostvariti
na primer poznajem ga dovoljno da sam vrlo svesna toga da ne bismo mogli da budemo u nekoj ozbiljnijoj vezi(nebitan je razlog)
i pošto se dobro poznajemo, možemo dovoljno da se opustimo kako bismo jedno drugog zadovoljili na pravi način
Upravo

Kako vidim, ljudi, posebno žene, a posebno muškarci, imaju drugačije viđenje o tome kakva bi trebalo da bude osoba koja bi bila u nekom ljubavničkom odnosu sa nama, dakle samo sex. To je ono nađu se u nekim intervalima vremena, imaju sex, možda malko porazgovaraju, sat-dva i svako svojim putem.

Tema dakle nije za one koji ne žele/ nemaju ovakve odnose ili misle da su oni besmisleni.
(Razlog zašto neko ulazi u to jeste da recimo ne želi vezu, želi samo to, ima puno obaveza, nema vremena za vezu, ne želi emotivno da se ulaže, itd itd)

Koji bi vam kriterijumi bili za izbor takve osobe?
Kakve osobine treba da ima?
da je lepa

ako sam dobro razumela to je osoba sa kojom se viđamo zbog seksa? akcenat na ovom viđamo, nije one night stand u pitanju
nisam sigurna da imam baš jasno definisane kriterijume, ali aj da probam...
tu bi mogao neko mlađi da dođe u obzir
neko ko zna da ne treba da očekuje ništa više od našeg odnosa
po mogućstvu da nije pušač
po mogućstvu da voli pivo i da nekad usput i pijuckamo pivo
neko sa kim i nemam previše toga zajedničkog, pa samim tim ni previše tema za razgovor
ali mora da bude inteligentan
i uredan
da nema komplekse
mogu neke svetle oči, ako mogu da biram
da ima lepu frizuricu, normalnu
da nije previše nabildovan, ali da bude skladno građen, široka ramena obavezno
i kita najmanje prosečne veličine, ali ne ni prevelika
da je otvoren po pitanju seksa i da zna i šta hoće i šta neće
da ume da bude i dominantan i submisivan, po potrebi
da se lepo ljubi i da dobro je8e
i da bude neko ko ima energije, ne samo za je8anje, nego i ovako da bude energična osoba, pozitivna, nasmejana, sa vedrim pogledom na život

javljajte ako ima gde da se poruči neki ovakav
hvala
😂
Malo si kontradiktorna...mora da bude inteligentan,ali da nemate previse tema za razgovor.
Mora da bude osoba sa vedrim pogledom na zivot,ali i da nemate previse toga zajednickog.
Cemu je bitno sve to,ako te sem seksa ne treba da veze nista.
Moze biti i glup,sta fali? 😂

😂
Malo si kontradiktorna...mora da bude inteligentan,ali da nemate previse tema za razgovor.
Mora da bude osoba sa vedrim pogledom na zivot,ali i da nemate previse toga zajednickog.
Cemu je bitno sve to,ako te sem seksa ne treba da veze nista.
Moze biti i glup,sta fali? 😂
glupi nisu dobri je8ači
ustvari možda nekome odgovaraju, ali meni ne
potrebna mi je doza perverzije, a to ne ide bez intelignecije
i kad kažem da nemamo previše toga zajedničkog mislim na to da se pre svega ne bavimo istim poslom, jer ne želim nikakve teške teme koje bi mogle da iskrsnu
da ima vedar pogled na život je iz tog razloga što ne želim da budem rame za plakanje
ne sme da bude takve povezanosti, inače priča o samo seksu pada u vodu

Back