Šta sam ti ja govorio o tome? Mani se toga zakačićeš nešto.U protekle 4 godine sam naleteo na 5 HIV pozitivnih osoba od kojih je samo jedna znala da je pozitivna, tako da ne želim uopšte da igram seks rulet...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta sam ti ja govorio o tome? Mani se toga zakačićeš nešto.U protekle 4 godine sam naleteo na 5 HIV pozitivnih osoba od kojih je samo jedna znala da je pozitivna, tako da ne želim uopšte da igram seks rulet...
Bilo lepo. Uživali oboje.Naci toplo mi oko srca kao da sam ja kreso♡
čekaj brePa ja pisem evo kao da sam takav, posto na neki nacin i jesam ali to je relativan pojam pa kazem, pisem zasto bi ja sve to nudio i radio za samo sex kad vec skoro prelazi po trudu i opisu u zonu prave veze?Ovi zahtevi bi bili kao da sam u otvorenoj vezi skoro u pravoj vezi...
Razumem. Nego, nije mi jasno kako si saznao za ostale 4? Trazio im analizu krvi pre kresa? Video im crne kraste ili nesto slicno u sluzokozi usta?U protekle 4 godine sam naleteo na 5 HIV pozitivnih osoba od kojih je samo jedna znala da je pozitivna, tako da ne želim uopšte da igram seks rulet...
Ma jok,ne treba ništa da kuva.Nismo se čuli mesec dana.Sinoć pošaljem poruku oko 10h,da je hladno vreme i da bi se mogli malo ugrejati.
Pošalje smajli,u 22.30 je u sobi.Došla u bundi.Gledam kako je skida i ostaje u sexi hulahopkama i crnoj kratkoj haljini sa nekim ukrasnim detaljima.
Ja ležim u krevetu,ona mi prilazi i leže pored mene.Ljubimo se,taman da skinem tu crnu haljinu,kad ustanovim da nema gaćice uopšte na sebi.
Koža joj kao svila,grudi kakve treba da budu,sve zategnuto,koju god pozu poželiš,šta god ti padne na pamet,ona je za.U 1 posle ponoći,ustaje,oblači se,kaže znam da moraš rano da ustaješ.Poljubi me,kaže hvala i ode.I sad ništa do neke naredne poruke.
Nema smaranja,nema ljubomore,ma nema ničega,sem lepo provedenih par sati u toploj sobi.
U moju jahtu to ne ulazi. Imas brate po lukama bordele pa udri.Ma jbs pare na sta da ih potrosim treba im podrzati karijere
Jedna moja bivša partnerka i njen muž su swingeri, proveli smo zajedno nekih 6 meseci zabavljajući se.Razumem. Nego, nije mi jasno kako si saznao za ostale 4? Trazio im analizu krvi pre kresa? Video im crne kraste ili nesto slicno u sluzokozi usta?
Грешка у куцању . . . дужи од кажипрста.Domali duzi od srednjeg?
Zar to postoji?
a i to jel postoji?Грешка у куцању . . . дужи од кажипрста.
Brate uzeo sam i gledao u svoje prste.Грешка у куцању . . . дужи од кажипрста.
Mislim da to postoji. Zapravo sad kad pogledam svoje prste, tu su negde. Mozda je cak i domali duzi. watafak bratea i to jel postoji?
Ma na jahte idu one iz klubova zbog provoda ne te ulicarkeU moju jahtu to ne ulazi. Imas brate po lukama bordele pa udri.
idi da ti to neko pogledaMislim da to postoji. Zapravo sad kad pogledam svoje prste, tu su negde. Mozda je cak i domali duzi. watafak brate
Da da a iz klubova su bibliotekarke streberke po 12 sati pred knjigom.Ma na jahte idu one iz klubova zbog provoda ne te ulicarke
čekaj bre
ako si takav onda si takav
ovako ispada da bi namerno bio "lošiji" ako znaš da je u pitanju samo kres kombinacija
i ja nemam zahteve, ne znam kako to ne razumeš
ako naletim na takvog- super
ako ne, nikom ništa
sigurno neću od nekoga tražiti da bude nešto što nije samo da bismo mogli da se tucamo
brate bukvalno daješ kitu na par sati i ništa više od togaOk razumem.
Neki kriterijumi zena za obican sex su toliki da muskarac oseti da daje sebe previse ulaze trud, vreme i novac, to nesto svoje i nekima je to vec previse da daju sebe samo za kres semu.Ako muskarac oseti da je dao sebe vise trazice nesto vise od kres seme.
Ako mu zena kaze i stavi na vreme do znanja u nekom trenutku da zeli samo sex a on oseti da vec daje previse nesto za taj samo sex nivo on bi radije prekinuo to i sebe i to svoje bi ulozio kod neke sto ima iste kriterijume ali bi pritom dobio od nje i vezu i sex.
Nece muskarac previse da daje sebe za neobavezan sex ako vidi da su kriterijumi veliki kod te zene i malo premasuju tu neku granucu, to bi neki doziveli kao da je ta neka uzela njegove kvalitete koje on nudi kod onih za vezu.A ako mu ona kaze ne samo za sex onda bi se on zaustavio.Ako bi bio neobavesten onda bi doslo do nesporazuma, trazio bi nesto vise a ona mu ne bi dala tj ispalila bi ga i na neki nacin bi sebi digla cenu a njega bi unizila i ostavila tako neki cudan osecaj.
Moze to da se desi i obrnuto tj uloge da budu zamenjene.
Kod muskarca su krikterijumi veoma niski za sex i to je cinjenica dok kod zena su dosta visi da se skoro nekad kod nekih zena ne razlikuju po kriterijumima koji traze i za vezu tj dosta su slicni i cesto se nekad nesto ne razlikuju mnogo a to se da osetiti kroz razgovor i slicno...
ima li takve van vlažnog sna?01. Око хиљаду недеља
02. Задњица пристојне величине
03. Груди лепог облика
04. Ноге дугачке и лепо извајане
05. Не превише танке бутине
06. Узак струк, широки кукови, фигура пешчаног сата
07. Мишићи не смеју да буду видљиви
08. Лице натпросечне лепоте
09. Очи крупне и зелене, довољно удаљене, никако близу ( могу бити удаљеније, то није проблем, али не смеју да буду превише близу )
10. Трепавице дуге и природне
11. Обрве природно средње дебљине и у облику криве ( никако равне као код мушкараца )
12. Јагодице изражене
13. Нос мали или средње величине, средње дебљине или танак, раван
14. Нормално или високо чело ( никако ниско )
15. Лице овалног облика ( вилица никако не сме да буде најшири део )
16. Коса плава, таласаста и дугачка, пада низ леђа све до кукова и ниже
17. Умеће да косу веже на 100 различита а опет естетски лепа начина
18. Кожа бела попут снега, изгори чим се подигну ролетне
19. Кожа нежна и глатка, осетљива на најблажи додир
20. Купа се у кади пуној млека у замку насред шуме
21. Висина максимум 160цм или минимум 175цм
22. Кости обавезно да буду танке
23. Прсти на рукама танки и дугачки
24. Адамова јабучица не сме да буде видљива, домали прст никако дужи од кажипрста
25. Покрети грациозни, лагани, нечујни, као да лебди
26. Умеће да плеше класичне плесове ( ништа модерно, само ренесанса и барок )
27. Изражавање неострашћено, одмерено, 80% вербално а 20% невербално и по потреби довољно фигуративно одн. умотано у слој маште
28. Носи искључиво дугачке хаљине са дугим рукавима ( ништа фармерице и друге модерне глупости )
29. Глас нежан и тих, благо мелодичан, пријатан за слушање, као музика која никад не досади
30. Увек спремна да помогне, никад не напада, никад се не свађа, никад се не подсмева и руга; уме да на најљубазнији могући начин изрази незадовољство; не критикује, не звоца, не намеће, не командује, не присиљава и не манипулише.
Sa ovim detaljima ne verujem ni u snuima li takve van vlažnog sna?
Zanimljivo..imati nekog ko ne ocekuje nista i ne ocekujes nista osim...Kako vidim, ljudi, posebno žene, a posebno muškarci, imaju drugačije viđenje o tome kakva bi trebalo da bude osoba koja bi bila u nekom ljubavničkom odnosu sa nama, dakle samo sex. To je ono nađu se u nekim intervalima vremena, imaju sex, možda malko porazgovaraju, sat-dva i svako svojim putem.
Tema dakle nije za one koji ne žele/ nemaju ovakve odnose ili misle da su oni besmisleni.
(Razlog zašto neko ulazi u to jeste da recimo ne želi vezu, želi samo to, ima puno obaveza, nema vremena za vezu, ne želi emotivno da se ulaže, itd itd)
Koji bi vam kriterijumi bili za izbor takve osobe?
Kakve osobine treba da ima?