Koje su osobine važne za "samo sex"

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Братеј

то важи за све.

Та што се вози на мотору је најлакша је најједноставнија.

Најтеже је ово када прича да ради на себи, да воли да путује, да чека да је неко инспирише итд.
Ma ok ali deluju mi glupavo te ribe. Jbga, sad kad si me izmamio da to kazem, iako sam se trudio da izbegnem. Isto i s kolima da ides okolo i migas ribama i one ono wljaaa mljaaa. Ima toga, tacno vidis kako se izdvajaju te petrolej devojke. Dzada od mene.

ljubota i perfi, meni je jako drago zbog tih vaših priča i zaista bih volela da mogu i sama da doživim tako nešto
ali nekako mi se javlja da je to moguće samo ako su oba ili bar jedan od aktera u vezi/braku, a ako su oboje slobodni ne deluje mi realno da je toliko sjajno i bajno, a da se ne poželi nešto više
Pa takve situacije su moguć ALI ili se retko dešavaju ili se palšimo(ili nam na niki drugi nacin nisu prihvatljive- moralne i društvene norme i sl.) pa ih izbegavamo.
nije važno ko je od nas u braku vezi ili da li je sam.
taj odnos je uspostavljen radi fizičkog zadovoljstva bez ograničenja
nevezano za partnere koji prolaze kroz naš život
znam da zvuči nerealno ali to je bilo nešto što mi je trebalo i ja sam takav odnos htela.
onda se desio....
moram da pomenem da tu osobu poznajem dugi niz godina i da je obostrano poverenje neupitno.
(znači samo poznajem dugo ova relacija je uspostavljena dosta kasnije)
Da poznanstvo moze biti sigurna luka za tako nešto.

Tema dakle nije za one koji ne žele/ nemaju ovakve odnose ili misle da su oni besmisleni.
Ne vidim neku poentu "s.ex na ex", varijanti, posebno ne sa nepoznatim osobama ili osobama koje vidiš prvi put u životu. Mda,...znam ljude kojima je s.ex isto što i dnevna "doza teretane", tako da me ništa ne čudi. Biće da je ipak u pitanju obična ljudska potreba.

Back