Koje su bolje u seksu, debeljuce ili mršavice?

Чекај, а коме то економија није на првом месту?

Ја такве не познајем.

Ево, да ли ти имаш посао? Да ли сваки дан радиш 8 или више сати? А зашто? Па због економије.

Ако не радиш, тражиш паре од тате и маме. А зашто? Па због економије. А ако немаш маму и тату а не радиш, примаш социјалу или пензију. Много ти је драго кад легне лова на рачун. Па, чекај. Ако нам је свима економија тако важна, зашто жени замераш што жели стабилног мушкарца?

Опет, знам гомилу жена које супер зарађују. Зарађују боље од свог мушкарца. И опет им је битно да он уме економски да привређује. Па, то је ваљда нормално.

Зашто о нормалној ствари пишеш као о нечему лошем?

Хоћеш да те жена воли, не због пара, него због онога што јеси? Па, ако не умеш да створиш макар просечну плату, па како да те воли због онога што јеси, ако си неко ко не може у будућности деци да купи хлеб и млеко?
a sto se ti nijesi ozenio?

a sto se ti nijesi ozenio?

Питаш ме, у смислу, како један овакав репрезентативни примерак мушке врсте се још увек није обавезао само једној жени?

Малопре ми је једна виђенија форумашица рекла да сам по природи ловац.

Питаш ме, у смислу, како један овакав репрезентативни примерак мушке врсте се још увек није обавезао само једној жени?

Малопре ми је једна виђенија форумашица рекла да сам по природи ловац.
pitam te, kad si vec sve nabrojao sta zeni treba

ne kazem da nema dosta tacnog

je.bes forumasicu "vidjeniju", sta ti kazes zasto nijesi?

Rekao bih da jos nije spreman..
kaze lovac po prirodi

dakle ne drzi ga mjesto. stalnost. osvajanje ga vuce, draz mu je to. ovo (veza, trajnost) mu ubudjavi,izgubi onaj osjecaj ko kada mu je na vidiku lovina.
pa osvajanje, nova igra, zavodjenje, vatanje lovine u mrezu..

ima i toga.

no posle ce kad tad reci, j. ebo lov stalno kad se trofeji ne vide na zidu (slika djece, porodice, njega i drage iz onih dana
)

kaze lovac po prirodi

dakle ne drzi ga mjesto. stalnost. osvajanje ga vuce, draz mu je to. ovo (veza, trajnost) mu ubudjavi,izgubi onaj osjecaj ko kada mu je na vidiku lovina.
pa osvajanje, nova igra, zavodjenje, vatanje lovine u mrezu..

ima i toga.

no posle ce kad tad reci, j. ebo lov stalno kad se trofeji ne vide na zidu (slika djece, porodice, njega i drage iz onih dana
)
Ne znas kolko ima godina. Ozenio sam se sa 37.

tu je on nedje.
ti si imo i drugih problema. bitno je da si se ozenio, scer dobio.
Uopste nisam imao nameru da se zenim. I onda naletela ona kompletno slucajno.
Radio sam i koristili smo icq za komunikaciju u firmi.
I onda uleti ona ko da se znamo odavno. Prvo sam mislio da je koleginica,
a onda skapiram da je neko nepozat |:>)
I krene prica i chatovali smo dve nedelje pre nego sto smo ugovorili sastanak :>P
I eto ozenih se :>P

Uopste nisam imao nameru da se zenim. I onda naletela ona kompletno slucajno.
Radio sam i koristili smo icq za komunikaciju u firmi.
I onda uleti ona ko da se znamo odavno. Prvo sam mislio da je koleginica,
a onda skapiram da je neko nepozat |:>)
I krene prica i chatovali smo dve nedelje pre nego sto smo ugovorili sastanak :>P
I eto ozenih se :>P
dobro, ne kazem da nema fore i on. no on nije imo period koji si ti imo kad si bio neupotrebljiv za zenidbu.

no ko zna mozda lovac postane lovina?
;)

amarcord_3.jpg
🤪

Definitivno su bolje mrsavice,pokretljivije su,lakse menjaju poze,nemaju kompleks za razliku od cura sa stomacicem i viskom kilograma.
Ne treba niko da ima kompleks
I mene više privlače mršavice ali ne smeta mi ni da ima višak kg što bi se reklo

Sve je ipak u prepoznavanju

Дебељуце. Припадају скупини која својим изгледом не задовољава данашње модерне стандарде па се више труде. Али истовремено су ми лично и привлачније иако оне мисле да нису, па су ми и због тога боље. Мекане су и стабилне, и имају ту неку топлину, тако ми делују.

И плашио бих се да неку мршавицу некако не повредим у налету страсти, док је дебела таман 😶

Back