Koje slatke stvari devojke vole?

Sta vam najvise godi kad vam se muskarac udvara?

• Volim kad mi udvarac posalje ljbavnu pesmu

• Volim kad mi udvarac posalje ljubavni SMS

• Volim kad mi udvarac peva serenadu

• Volim kad mi udvarac pokloni cvet

• Volim kad mi udvarac posalje sa susednog stola pice

• Volim kad mi udvarac na fejsbuku salje romanticne slikice

• Volim kad je udvarac direktan i trazi odma ono sto zeli

• Ja osvajam onog ko me zanima

• Nista od ponudjenog

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Озбиљно. После тога ми узела гајбу пива, ал сам јој вратио, рекао сам да не волим Јелен. Наравно, гајбу са празним флашама сам вратио, шта ће мени иначе.

Ta bre neka svakakva...

Ма незахвално женско. Још ми лепо казала кад смо причали да воли чисте руже без џиџабиџа, ал шта ћеш, не зна ни она шта би.

- - - - - - - - - -

evo ja bi voleo da dobijem nekog gustera,to bi mi bilo bas slatko

Е сложио бих се са тобом, и ја волим гуштере, може неки геко, камелеон, комодо змај, од крокодила само кожа.

ne zelim da mi se muskarac udvara, zelim da satrem neke zhene. ne seksualno nego bukvalno. ali ne mogu. tako se postaje zensko

- - - - - - - - - -

u stvari i ne zelim
volela bih da one nisu one, volela bih da sam ja one
volela bih da se probudim i da je to sve san i da sam ja one. bila sam one ili pocela sam to da budem mozda 2011
ali sad sam ovo

mnogo mi se hebe sto ce neki muskarac da mi se udvara. ako moze da me preskoci jako cu mu se zahvaliti
ali izgleda da ce morati tako

salim se pa prija to. ali opet, da mogu da biram da budem nekakav vrh-zena u nekom drugom smislu i da mi se udvara muskarac, bila bih vrh zena bez muskarca
da mi mozak radi 100 na sat i da radim neke stvari koje mi se cini da sam nekad mogla a da sam sad tuplja i nakupilo se zivota koji mozda
i nije morao

"dok zivim zivot koji nisam birao sam o juznom vetru moja dusha sanja", pa sanjam vise o severnom hladnom vetru, bila bih hladni severni vetar i ostro bi sekao
malo se ponavljam :roll:
a i birala sam nije da nisam, negde su ove price i glupe
a hebiga ne bih, kad bi moglo oba, da sam s muskarcem i da sam vrh mentalno a nisam

hehe prosetali smo se sad malo i gnjavili. ipak ako moze surovo bez tipa, to je super. ali kao da to nije to. ako zelite tako, radite tako, mislim da se necete kajati. a za petljanje s muskarcima se covek obicno kaje

Poslednja izmena:
ne zelim da mi se muskarac udvara, zelim da satrem neke zhene. ne seksualno nego bukvalno. ali ne mogu. tako se postaje zensko

- - - - - - - - - -

u stvari i ne zelim
volela bih da one nisu one, volela bih da sam ja one
volela bih da se probudim i da je to sve san i da sam ja one. bila sam one ili pocela sam to da budem mozda 2011
ali sad sam ovo

mnogo mi se hebe sto ce neki muskarac da mi se udvara. ako moze da me preskoci jako cu mu se zahvaliti
ali izgleda da ce morati tako

salim se pa prija to. ali opet, da mogu da biram da budem nekakav vrh-zena u nekom drugom smislu i da mi se udvara muskarac, bila bih vrh zena bez muskarca
da mi mozak radi 100 na sat i da radim neke stvari koje mi se cini da sam nekad mogla a da sam sad tuplja i nakupilo se zivota koji mozda
i nije morao

"dok zivim zivot koji nisam birao sam o juznom vetru moja dusha sanja", pa sanjam vise o severnom hladnom vetru, bila bih hladni severni vetar i ostro bi sekao
malo se ponavljam :roll:
a i birala sam nije da nisam, negde su ove price i glupe
a hebiga ne bih, kad bi moglo oba, da sam s muskarcem i da sam vrh mentalno a nisam

prevedi =D

pa imas te moderne zene neka ce verovatno da izvali da ti treba guster ali nisu one za svakoga

ma zezam se mozda ti naidje neka moderna ne zna se nikad
one su jako vrh a ja nisam one
one seku kroz ekran
ja sam samo ja
i pojela sam sad :I

to je ozbiljan kvalitet u pitanju
covek ne bi verovao da toga ima kad sedne za forum ali eto
mene to nervira, ja hocu da se osecam kao kreten a ne inteligentno
mada i osecam se valjda ali to je realno
ok

Poslednja izmena:

Back