Trazim_curu_zabrak
Domaćin
- Poruka
- 4.292
Bas bih voleo da vidim kako zene vole da ih se osvaja??
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Најслађе што је цура од мене добила јесте она тулумба у локалној сластичарни код Горанца. Пуно шербета ставио...
Ја сам једном својој бившој купио обичну ружу без икаквих џиџабиџа, а она ни хвала, ни јао лепа је љубави, него: ''А што није омотана тракицом?''
Ја сам једном својој бившој купио обичну ружу без икаквих џиџабиџа, а она ни хвала, ни јао лепа је љубави, него: ''А што није омотана тракицом?''
Zezas..
Ta bre neka svakakva...
evo ja bi voleo da dobijem nekog gustera,to bi mi bilo bas slatko
ne zelim da mi se muskarac udvara, zelim da satrem neke zhene. ne seksualno nego bukvalno. ali ne mogu. tako se postaje zensko
- - - - - - - - - -
u stvari i ne zelim
volela bih da one nisu one, volela bih da sam ja one
volela bih da se probudim i da je to sve san i da sam ja one. bila sam one ili pocela sam to da budem mozda 2011
ali sad sam ovo
mnogo mi se hebe sto ce neki muskarac da mi se udvara. ako moze da me preskoci jako cu mu se zahvaliti
ali izgleda da ce morati tako
salim se pa prija to. ali opet, da mogu da biram da budem nekakav vrh-zena u nekom drugom smislu i da mi se udvara muskarac, bila bih vrh zena bez muskarca
da mi mozak radi 100 na sat i da radim neke stvari koje mi se cini da sam nekad mogla a da sam sad tuplja i nakupilo se zivota koji mozda
i nije morao
"dok zivim zivot koji nisam birao sam o juznom vetru moja dusha sanja", pa sanjam vise o severnom hladnom vetru, bila bih hladni severni vetar i ostro bi sekao
malo se ponavljam
a i birala sam nije da nisam, negde su ove price i glupe
a hebiga ne bih, kad bi moglo oba, da sam s muskarcem i da sam vrh mentalno a nisam
imakod mene oko zgradeXDevo ja bi voleo da dobijem nekog gustera,to bi mi bilo bas slatko
e ali da sam zgodna i da mi niko ne treba
: )
to je strava
- - - - - - - - - -
sta ce ti guster
Bas bih voleo da vidim kako zene vole da ih se osvaja??