Које школе сте завршили?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

?

• Основну и занат ето

glasova: 0 0,0%
  • Основну и гимназију јер ту дођох

glasova: 4 57,1%
  • Основну и неки смер средње школе

glasova: 1 14,3%
  • Основну и трогодишњу трговачку средњу

• Основну,трогодишњу трговачку средњу јер у моје време је постојао општи гимназије и трговина

• Основну,четворогодишњу средњу јер у моје време постојао општи гимназије и трговина

• Основну

• Ukupno glasova
    7
tacno
oni priglupi vise po instagramu i tktoku gde samo svajpuju a ovde pametni i obrazovani nesto i kazu.
Śta misliš - da li su pamet i inteligencija dve razliĉite stvari?
Pamet ti recimo usadjuju i po kući i po školi i po ulici i po firmi...
Inteligenciju ne mogu...

Džaba škola ako mozga nema.
A najviše volim "diplomirane" koji se puvaju samo pred nižeobeazovanima a pred sebi ravnima obore nos.

Interesantno je da me u Nemackoj i na Novom Zelandu niko nije pitao za formalne kvalifikacije, sto se tice firmi u kojima sam radio, kao sto me sada nijedan klijent ne pita za moje kvalifikacije, kada me angazuje.

Pitala me je Nemacka kao drzava, i to samo kada sam prvi put aplicirao za vizu, jer ta vrsta vize je zahtevala odredjenu struku i nivo obrazovanja.

Kada sam otvorio svoju firmu, niko me iz drzave nije pitao za kvalifikacije, iako firma posluje pod kôdom koji je tesno vezan za nesto vrlo strucno. Ovo vazi i za Srbiju i za Nemacku.

Ето да се пребројимо ако неко има добру вољу и ако би могли да будете реални а не оне интернет глупости о високом образовању а онда се нађе да је то обмана.Да,на вас мислим који сте стално куцкали да сте завршили факултете и шта све уз то а уживо се испоставило као лагање на интернету.
Osnovnu školu, gimnaziju i faks..od mene dosta za život i za društvene mreže i ovu anketu :lol:

Ето да се пребројимо ако неко има добру вољу и ако би могли да будете реални а не оне интернет глупости о високом образовању а онда се нађе да је то обмана.Да,на вас мислим који сте стално куцкали да сте завршили факултете и шта све уз то а уживо се испоставило као лагање на интернету.
Učiš ceo život, a najbolje se nauči u kafani, pa se i diplome steknu na splavu, ako ti tata ima silu i silu para, što otprilike znači lako je za školu, potrebnije je znanje. Najviše volim da izadjem iz firme gde vise diplome i doktorati koji ne stignu da se okače oko vrata u šetnji kalemegdanom.

O vređanju ljudi koji su završili fakultet. Al vidiš da je prošla pored admina i supera.
Pre bi se reklo da ističe prednosti fakulteta nad srednjom stručnom školom, što je apsurd.
Hoće da kaže da je dobro biti visokoobrazovan...!?

O vređanju ljudi koji su završili fakultet. Al vidiš da je prošla pored admina i supera.
Дислексија / дисграфија постоје и не знам да ли је ово то,ако јесте у реду а ако није хајде прочитати од почетка са разумевањем те коментарисати.

Moramo se fokusirati na gramatiku pre svega, ovako ne ide:
visoko obrazovani
Ni postavljena anketa.
Ne znam da li je fer ali pravopisno i smisaono takodje lose uoblicena...
Основну и гимназију јер ту дођох
Основну,четворогодишњу средњу јер у моје време постојао општи гимназије и трговина
:think:
Osoba koja je verovatno na radnom mestu otkucala stotine raznih tekstova, a i dalje ne zna da iza zareza ide razmak.

Poslednja izmena:

Back