Које школе сте завршили?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

?

• Основну и занат ето

glasova: 0 0,0%
  • Основну и гимназију јер ту дођох

glasova: 4 57,1%
  • Основну и неки смер средње школе

glasova: 1 14,3%
  • Основну и трогодишњу трговачку средњу

• Основну,трогодишњу трговачку средњу јер у моје време је постојао општи гимназије и трговина

• Основну,четворогодишњу средњу јер у моје време постојао општи гимназије и трговина

• Основну

• Ukupno glasova
    7

Zauz

Legenda
VIP
Poruka
54.446
Ето да се пребројимо ако неко има добру вољу и ако би могли да будете реални а не оне интернет глупости о високом образовању а онда се нађе да је то обмана.Да,на вас мислим који сте стално куцкали да сте завршили факултете и шта све уз то а уживо се испоставило као лагање на интернету.

Ето да се пребројимо ако неко има добру вољу и ако би могли да будете реални а не оне интернет глупости о високом образовању а онда се нађе да је то обмана.Да,на вас мислим који сте стално куцкали да сте завршили факултете и шта све уз то а уживо се испоставило као лагање на интернету.
Većina forumaša na bilo kom forumu je visokoobrazovana, inače ne bi visili ovde na ovakvoj platformi. Sad može da se desi da neko nije stigao do diplome i ostao sa gimnazijom.

Većina forumaša na bilo kom forumu je visokoobrazovana, inače ne bi visili ovde na ovakvoj platformi.
Да је то лаж покаже се уживо.
Sad može da se desi da neko nije stigao do diplome i ostao sa gimnazijom.
Лаж јер највећи део народа нема пара за школовање потомака кад је следеће питање кад се крене у тражење посла "ко Вас шаље" тако да посла нема (ако нађем подкаст у коме је то речено поставићу).

Лаж,највећи део народа нема пара за школовање потомака кад је следеће питање кад се крене у тражење посла "ко Вас шаље" тако да посла нема (лад нађем подкаст пиставићу).
Zato narod i ne dangubi na forumu nego samo snobovi i dobro situirana gospoda. Ali nije dovoljna samo situiranost jer onda nema intelektualnog motiva da se ucestvuje.

Ovo tema za Majstor Životu i kapetan Marka....

Да је то лаж покаже се уживо.

Лаж јер највећи део народа нема пара за школовање потомака кад је следеће питање кад се крене у тражење посла "ко Вас шаље" тако да посла нема (ако нађем подкаст у коме је то речено поставићу).
Zašto vređaš čoveka?
Da li znaš značenje reči "laž"?

Лаж јер највећи део народа нема пара за школовање потомака
Нема, али ипак неко уписује фуцкулетете. Ево, само ове године:

2. Ukupan broj studenata (Školska 2025/2026)

Ako te zanima koliko ukupno ljudi studira na ovim univerzitetima (svi nivoi i sve godine studija), brojevi su drastično veći i daju bolju sliku o "studentskim gradovima":
UniverzitetUkupan broj aktivnih studenata (približno)
Beogradski~ 89.300
Novosadski~ 42.500
Niški~ 22.800
Kragujevački~ 17.000
Prištinski (KM)~ 9.000
Državni u Novom Pazaru~ 3.500

Još se boksuje preko Krstarice kao nekad davno 😅
Pravno-birotehnička škola, 3 stepen čiste aristokratije šta ćemo sad? U 35. godini me prvi put pitali za diplomu a imala već 14 godina radnog iskustva. Čak i u struci prvih par godina dok nije svako.. Dobio internet 😁
Inace greška za izbor. Sad je Poslovna škola. Žao mi iskreno stenografa kojima je tek vrlo brzo poziv pao u zaborav.

Back