Ovakvo dvoriste je moja želja (s' tim sto dolazi u obzir i asfalt) sa minimalnom kolicinom travnate povrsinu negde van vidika koja mora da postoji jer je po zakonu to neko odredio.
Ako ikada budem imala privilegiju da ispunim svoje zelje stavila bih neke rukohvate da u slucaju leda ili ledene kise moze sigurno da se izadje,udje u kucu.
Kako bi izgledali rukohvati da vi birate za sebe?
Inace mi se dopada ovaj tip ograde koji stiti od pasa lutalica,stiti ako se desi poplava,stiti od udara vazduha kad prodje masivno vozilo(sleper,autobus),stiti privatnost.
Dopada mi se da boja ograde bude siva.
Ljudi sa kojima komuniciram vole da se njihova sramota u dvoristu vidi.Da bude dostupna svima,da sramote sve ukucane.Ili nemaju para da srede dvoriste te to nije tema za komunikaciju.Oni koji imaju para (na primer,mala kuca a svuda oko nje beton sto me je odusevilo) ne postoji nacin da se nadje ko su vlasnici niti da se kontaktiraju.Oni sledecii koji imaju para srusili su staru kucu,zive u novoj ispred koje sad imaju divan betoniran prostor da svi vide kako im je zivot lep.
E sad,tip~top nova kuca sa divnim betonskim delom te profesionalnim travnjakom koji redovno zalivaju da bude lep je nesto sto mi svakako nece biti dostupno,uzalud je da gledam.
Poslednja izmena: