Koje poze ženu najbrže vode do orgazma

• Začetnik teme Začetnik teme goga+
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja nikad ne bih mogla da svrsim u klececoj pozi.....suvise je grub i jak osecaj za to.....

Mi smo prvi put probali baš u toj pozi, mada nije išlo, posle smo prešli na misionarsku, ali mi je ta ipak omiljena. Sećam se kako sam mu rekla da se u životu nisam lepše osećala i bila sam sve vreme široko nasmejana koliko sam uživala...

Ali dobro, ukusi su različiti po pitanju svega i svačega, pa i toga. :)

Mi smo prvi put probali baš u toj pozi, mada nije išlo, posle smo prešli na misionarsku, ali mi je ta ipak omiljena. Sećam se kako sam mu rekla da se u životu nisam lepše osećala i bila sam sve vreme široko nasmejana koliko sam uživala...

Ali dobro, ukusi su različiti po pitanju svega i svačega, pa i toga. :)

i onda nek mi neko kaze da je nabolje imati sex za jedno vece....:D....pa to nema veze sa zivotom, ni ne zna taj neko sta i kako volis....samo baulja u mraku....:D

mi bas cesto menjamo poze
i volim sve
mada nekako najvise volim da osetim silinu
kad mi je do toga
u dogi pozi
au volim i sa strane
volim i kad sam ja gore
a volim i kad je on gore
to posebno ako znam da ce igrati grublje :D
u toku sexa svi mi valjda izmenjamo razne poze
necemo se valjda uvek u istoj sexati, monotono bi bilo
pa tako i orgazmi dolaze u razlicitim pozama
za mene su sve podjednako dobre
zavisi kako sam raspolozena

i onda nek mi neko kaze da je nabolje imati sex za jedno vece....:D....pa to nema veze sa zivotom, ni ne zna taj neko sta i kako volis....samo baulja u mraku....:D

Слажем се с тобом али знаш како, с неким никако да пређеш таблицу множења ма колико дуго вежбали, а с неким се први пут ваде корени и слично... :)

Слажем се с тобом али знаш како, с неким никако да пређеш таблицу множења ма колико дуго вежбали, а с неким се први пут ваде корени и слично... :)

Da, kad ste iskusni. Ali ne i kad ste jedno drugom prvi, pa se smotate, ne znate više ni kako se zovete od zbunjenosti...

Nigde se nismo slađe smejali nego u krevetu, to je šou... :lol:

Back