Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa kad sam bio mladji...dok nije bio internet toliko zastupljen,kupovao sam dosta muzicki cd..al sada je to sve zabaceno, znam gde je..ali ipak, a i iskreno nisu bas neki unikati,sve se to vrlo lako moze naci
Имам скоро 500 ЦД-ова различитог жанра, највише џеза и класичне музике.
Али, као што рече колега Славо, последњих година број албума скинутих с Интернета далеко превазилази тај.
Ипак, ја и даље имам стари ЦД плејер "Сони", и слушам и те ЦД-ове.
dok nisam imao net, rezao sam i rezao....pa ne znam imao sam mozda oko 150-200,i pre mesec dana sam dao jednom klincu, ne sve, ali vecinu....sebi sam ostavio neke najdraze, da imam da metnem u auto dok vozim
dok nisam imao net, rezao sam i rezao....pa ne znam imao sam mozda oko 150-200,i pre mesec dana sam dao jednom klincu, ne sve, ali vecinu....sebi sam ostavio neke najdraze, da imam da metnem u auto dok vozim
imam jednu punu policu....dva metra visoka i jedan siroka. Tako da tu ima gomila diskova, ima originala, ima naravno i pirata, kompilacija svakakvih...