A analiticki 12 Poznat Poruka 9.984 09.11.2024. u 15:25 - Koje misljenje imate o regresivnoj hipnoterapiji #1 Vase misljenje i iskustva
Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 69.190 09.11.2024. u 16:53 - Koje misljenje imate o regresivnoj hipnoterapiji #2 Nisam nikada bila ali u teoriji mislim da je jedina koju bih probala jer verujem da nas proslost hteli ili ne definise cak iako nismo svesni iste.
Nisam nikada bila ali u teoriji mislim da je jedina koju bih probala jer verujem da nas proslost hteli ili ne definise cak iako nismo svesni iste.
A analiticki 12 Poznat Poruka 9.984 09.11.2024. u 17:10 - Koje misljenje imate o regresivnoj hipnoterapiji #3 Lorelajn: Nisam nikada bila ali u teoriji mislim da je jedina koju bih probala jer verujem da nas proslost hteli ili ne definise cak iako nismo svesni iste. Kliknite za proširenje... Slazem se
Lorelajn: Nisam nikada bila ali u teoriji mislim da je jedina koju bih probala jer verujem da nas proslost hteli ili ne definise cak iako nismo svesni iste. Kliknite za proširenje... Slazem se