Koje mesto ce vam zauvek ostati omiljeno?

Ja nisam putovala nesto preterano van Srbije ali sto se tice putovanja u Srbiji, mnogo pa cak i previse mi se svidela Subotica.
Svaki trenutak proveden u njoj je za mene bio predivan.
Ako bih ostala da zivim u Srbiji onda bih definitivno izabrala Suboticu i zivela bih tu do kraja zivota.

Koje mesto ce vama ostati omiljeno?
Atlantida

Ja nisam putovala nesto preterano van Srbije ali sto se tice putovanja u Srbiji, mnogo pa cak i previse mi se svidela Subotica.
Ako bih ostala da zivim u Srbiji onda bih definitivno izabrala Suboticu i zivela bih tu do kraja zivota.

Мој врбас

Filipini - "netaknuta" priroda, prelepi pejzazi, cisto i najdublje more na svetu, pusta ostrva i sve jeftino bez masovnog turizma jos uvek (ima i toga ali koncentrisano na par mesta)
Sejseli - ce uvek imati sentimentalnu vrednost + moje postovanje kako su se sacuvali od masovnog turizma i stavili na prvo mesto to sto je bitnije...prirodu i svoje lokalce...neke stvari nemaju cenu...
Cinque Terre zbog mirisa i sarma

Sta ja znam...Svako mesto mi je drago i voljeno u uspomenama....:aha:Recimo ova 3 se prvo setim uvek

Ovo sam nasla na Politici.:lol:
1686655526016.jpg

U Srbiji su to Vrsac i Kraljevo.

Van Srbije - Peloponez.

Back