Koje mentalne tehnike su potrebne da se žene u Srbiji ubede da imaju sve uslove da budu ravnopravne?

pa vukla sam lubenice nije da nisam ali ne znam koliko kg su imale,ali ne mislim da je zdravo da to zena radi.
Naravno da nije zdravo....poznavao sam jednu "nezavisnu" uvek je teglila neke torbe i kese i kaže ne smeta jer ne zavisi od muškarca i to je ok pristup, osim što lako nauči šta je dobro i vrlo brzo nauči i da kuva i da pere noge...što je vrlo ravnopravno...ako je zadovoljna...

Naravno da nije zdravo....poznavao sam jednu "nezavisnu" uvek je teglila neke torbe i kese i kaže ne smeta jer ne zavisi od muškarca i to je ok pristup, osim što lako nauči šta je dobro i vrlo brzo nauči i da kuva i da pere noge...što je vrlo ravnopravno...ako je zadovoljna...
pere noge🤣 alo 21 vek covece!

o tome se i radi, treba li muškarci da ženama obezbede faktičku jednakost ili to treba same da urade?
Uh. Pa to ti je isto kao kad su crnci bili robovi.
Belci su ih oslobodili i zalagali su se više za njihovu slobodu od njih samih.

A sad ZAŠTO e ne znam. Ali jeste tako.
Ako to rade muškarci kako su žene ravnopravne? Znači već priznaju da zavise od muškaraca, kako onda da shvate da ne zavise dok im ne stigne do mozga?

Ja pricam o teskim fizickim poslovima koje zena ne moze da radi i samim tim ne postoji ravnopravnost ,dal je mehanicar ili radi na skeli ne moze se ocekivati da preuzme ni1 kucni posao ni u teoriji
Ja poznajem muškarce koji imaju 60kg i 170cm visine, jel' to znači da i njih treba da strpamo u kategoriju "nesposobni"?

ti polako sa botoksom!
Majke mi, nude mi gratis 😂
Poludeo svet. Ja to prezirem. Odnosno ne botoks kao instant rešenje, već zato što je to početak pakla. Nagledao sam se žena koje su posle 5, 6 godina postale nakaze.
Sa botoksa do noža je kratak put. Krajnji rezultat: nakaza. Zavisnica od plastičnih operacija. Sjebana u glavi totalno.
Savet: nemojte to ali nikad.

Back