Koje mentalne tehnike su potrebne da se žene u Srbiji ubede da imaju sve uslove da budu ravnopravne?

Vi još ne kopčate da žene nikad ne odrastu, ako imaju nekoga ko ih tretira, one kažu kao damu, a misle kao dete.
Svaki pravi muškarac ima dete u kući dok ne dobije decu, a onda ima još jedno dete u vidu žene.
Čak i kada hoće da radi nešto to je samo dečiji ćef, sad radim sad mi se ne radi "Šef me pitao da idem na piće." I šta si mu rekla..."Ništa"
i ti se smeješ budali, pošto je tebe glat odbila...ali njega neće jer je "šef" tačnije tata...
Ja nikada jos nisam cula za ovakav primer ali znam masu gde muskarac podetinji..Valjda vam je jasno da kada dodju deca zena nosi maltene celu kucu na ledjima(zna onaj ko ima decu)

To sto imamo fix ideje i prevrtljive smo(neodlucne) to nije decija osobina vec ZENSKA.

I tek mi nije jasno kako ovu situaciju povezujes sa bilo cim gore navedenim.

o tome se i radi, treba li muškarci da ženama obezbede faktičku jednakost ili to treba same da urade?
Ako to rade muškarci kako su žene ravnopravne? Znači već priznaju da zavise od muškaraca, kako onda da shvate da ne zavise dok im ne stigne do mozga?
ne znam u kom veku si ti zapeo ali zene su danas poprilicno nezavisne,sta je tacno to sto zeni treba od muskarca a bez cega ne moze?

Pa zamisli da ostaviš poslove kojima se baviš da njoj pomažeš u kući? Čista budalaština koja može nekad da se desi, kod onih koji ništa ne rade već žive od mamine penzije...ali muškarac koji radi na gradjevini ne može da pomaže u kući ženi koja drka fotelju u firmi...
ali POMAZES 😂 pa to je i tvoja kuca,kakvo crno pomaganje?
Kakve zene od mamine penzije?Sta pricas ti?😂
Ko bre moze da prezivi danas od bilo cije penzije?!
Gde li ti zivis ko zna..

Pa zamisli da ostaviš poslove kojima se baviš da njoj pomažeš u kući? Čista budalaština koja može nekad da se desi, kod onih koji ništa ne rade već žive od mamine penzije...ali muškarac koji radi na gradjevini ne može da pomaže u kući ženi koja drka fotelju u firmi...
ta sto drka fotelju u firmi nije sa ovim sto radi na gradjevini..

Kad primiš truta u kuću i posle kmečiš kako je teško, a navukla si ga da ti sve u kući radiš, ne možeš da se žališ na sve muškarce, jer većina rade ono što ti ne možeš....ali tema nije o tome...nego o ravnopravnosti žena...zar već nije ravnopravna kad može da traži ravnopravnost?
A kako je ravnopravna ako muškarac mora da joj obezbedi ravnopravnost? Zar to nije kmečanje kod tate što majka povladjuje bratu?

Kad primiš truta u kuću i posle kmečiš kako je teško, a navukla si ga da ti sve u kući radiš, ne možeš da se žališ na sve muškarce, jer većina rade ono što ti ne možeš....ali tema nije o tome...nego o ravnopravnosti žena...zar već nije ravnopravna kad može da traži ravnopravnost?
A kako je ravnopravna ako muškarac mora da joj obezbedi ravnopravnost? Zar to nije kmečanje kod tate što majka povladjuje bratu?
🤣🤣🤣
ti si bas zaglibio haha (:
pa ne znam,mi nismo trutovi🤪 neko te je bas cacnuo kad se tako srcano boris 🍀

Back