Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 219.917
Da nose bale,cepaju drva,oru njivu,rade u kolubari,uredjuju svinju,za pocetak
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nikada jos nisam cula za ovakav primer ali znam masu gde muskarac podetinji..Valjda vam je jasno da kada dodju deca zena nosi maltene celu kucu na ledjima(zna onaj ko ima decu)Vi još ne kopčate da žene nikad ne odrastu, ako imaju nekoga ko ih tretira, one kažu kao damu, a misle kao dete.
Svaki pravi muškarac ima dete u kući dok ne dobije decu, a onda ima još jedno dete u vidu žene.
Čak i kada hoće da radi nešto to je samo dečiji ćef, sad radim sad mi se ne radi "Šef me pitao da idem na piće." I šta si mu rekla..."Ništa"
i ti se smeješ budali, pošto je tebe glat odbila...ali njega neće jer je "šef" tačnije tata...
Bilo nekad a ni tad,zene su odgajale decu a muskarci bili na njivi.Da nose bale,cepaju drva,oru njivu,rade u kolubari,uredjuju svinju,za pocetak
Znaci nema podele kucnih poslova nema ravnopravnosti to vam je jasnoBilo nekad a ni tad,zene su odgajale decu a muskarci bili na njivi.
nije nam jasno,ja delim kucne posloveZnaci nema podele kucnih poslova nema ravnopravnosti to vam je jasno
Čist izgovor, svakoj ženi je jasno da ne bi mogla da deli muški posao sa muškarcem i kućni poslovi su vadjenje lenjih žena...Znaci nema podele kucnih poslova nema ravnopravnosti to vam je jasno
Zato sto on radi u rudniku tezak fizicki posao koji zena ne moze,pa ne stize da dodje da joj skuva rucak,usisa,opere i prostre ves,e zatonije nam jasno,ja delim kucne poslove
radim drzavno,radim privatno non stop i na bolovanju,imam dete
ne vidim razlog zasto ne bi podelili poslove?
ne znam u kom veku si ti zapeo ali zene su danas poprilicno nezavisne,sta je tacno to sto zeni treba od muskarca a bez cega ne moze?o tome se i radi, treba li muškarci da ženama obezbede faktičku jednakost ili to treba same da urade?
Ako to rade muškarci kako su žene ravnopravne? Znači već priznaju da zavise od muškaraca, kako onda da shvate da ne zavise dok im ne stigne do mozga?
sad smo se uhvatili rudnika,ja pricam o svojoj okolini i regularnim poslovima.Zato sto on radi u rudniku tezak fizicki posao koji zena ne moze,pa ne stize da dodje da joj skuva rucak,usisa,opere i prostre ves,e zato
Kazće ti se samo kada se udaš...ili ti se useli neko nedonošče...ne znam u kom veku si ti zapeo ali zene su danas poprilicno nezavisne,sta je tacno to sto zeni treba od muskarca a bez cega ne moze?
ali POMAZES pa to je i tvoja kuca,kakvo crno pomaganje?Pa zamisli da ostaviš poslove kojima se baviš da njoj pomažeš u kući? Čista budalaština koja može nekad da se desi, kod onih koji ništa ne rade već žive od mamine penzije...ali muškarac koji radi na gradjevini ne može da pomaže u kući ženi koja drka fotelju u firmi...
ja sam u braku i imam deteKazće ti se samo kada se udaš...ili ti se useli neko nedonošče...
Ja pricam o teskim fizickim poslovima koje zena ne moze da radi i samim tim ne postoji ravnopravnost ,dal je mehanicar ili radi na skeli ne moze se ocekivati da preuzme ni1 kucni posao ni u teorijisad smo se uhvatili rudnika,ja pricam o svojoj okolini i regularnim poslovima.
ta sto drka fotelju u firmi nije sa ovim sto radi na gradjevini..Pa zamisli da ostaviš poslove kojima se baviš da njoj pomažeš u kući? Čista budalaština koja može nekad da se desi, kod onih koji ništa ne rade već žive od mamine penzije...ali muškarac koji radi na gradjevini ne može da pomaže u kući ženi koja drka fotelju u firmi...
pa ne moze, ali ja pricam o ovim laksim poslovima koji preovladjuju.Ja pricam o teskim fizickim poslovima koje zena ne moze da radi i samim tim ne postoji ravnopravnost ,dal je mehanicar ili radi na skeli ne moze se ocekivati da preuzme ni1 kucni posao ni u teoriji
jel? ko je uspostavio takav balans?ta sto drka fotelju u firmi nije sa ovim sto radi na gradjevini..
Kad primiš truta u kuću i posle kmečiš kako je teško, a navukla si ga da ti sve u kući radiš, ne možeš da se žališ na sve muškarce, jer većina rade ono što ti ne možeš....ali tema nije o tome...nego o ravnopravnosti žena...zar već nije ravnopravna kad može da traži ravnopravnost?
A kako je ravnopravna ako muškarac mora da joj obezbedi ravnopravnost? Zar to nije kmečanje kod tate što majka povladjuje bratu?
A cekaj jel mozes da izneses samo lubenicu od 10kg na 4 sprat bez lifta?pa ne moze, ali ja pricam o ovim laksim poslovima koji preovladjuju.
ti ne shvataš da ste balkanke, možda ti nisi, ali podržavaš balkanke koje hoće prirodno, al da im to obezbedi muškarac....
ti si bas zaglibio haha (:
pa ne znam,mi nismo trutovi neko te je bas cacnuo kad se tako srcano boris
o coveku mnogo govori izbor njegovog partnera,na taj nacin se ocenjuje neka njegova "vredost", razmisli i seti se dal postoji ovakav par - zena iz fotelje i muz gradjevinar.jel? ko je uspostavio takav balans?
lupila si sad...