Koje je vaše mišljenje o Zoranu Kesiću i njegovoj poslednjoj emisiji?

Šta studira ova Mila?
novinarstvo, prosle godine kada je po nalogu dinka osnovala grupu stav, bila je tek prva godina novinarstva a vanredni profesor dinko gurhonjic

idi vidi kako ej pocela grupa stav i zasto su oformljeni... da b ise ubacili u studentsk iaprlament i sacuval idinka ubuduce od zahteva studentskog parlamenta filozofskog fakulteta da m use odume titula avnrednog profesora ida mu daju otkaz

zalosno je kolko pojma nemate po srbiji

U , ... to je baš deficitaran kadar ... :hahaha: Ne da o Bog da nam jedne godine ne izađe ta generacija ... Propade država :hahaha:
nego srbine,
dase mi resavamo mile pajic , dinka gruhonjica, ane lalic, mirana pogacara.

prevrsilo je svaku meru.

narod ce se umesati novosadjani ce to resiti i sutnuti milu i dnika sa vrha koji su zauzeli i zele da kontrolisu

on istudente jos dugo predvoditi nece a i ne smeju

osloboditi se tih titoistickih sbromrzaca i slozno krenuti sa zahtevima da se odgovorni osude za ubistvo 15 ljudi

Ovo
Kesič opasno drma kavez majmunima RAZVALJUJE! :kafa:
Pa ne bih ja rekao , Kesic je dobar izvor informacija, jer ja nemam nacina da cujem sta se desava mimo Kesica....
Ali da je on otrovno jak i da otrovno razbija , ne bih rekao ....drzi on distancu od toga da se kao onaj u dobroj zemlji umesa i stavi na stranu poljoprivrednika, pa je popushio i za posao i za karijeru , a steta, covek je samo hteo aktivno i posteno da pravi emisiju.....mozda znate na koga mislim...simpa voditelj sa poljoprivrednog...
Lansirao ga Zahar ali kasnije ga nije podrzao..

Uros Davidovic

Poslednja izmena:

Back