Koje je vaše mišljenje o Zoranu Kesiću i njegovoj poslednjoj emisiji?

Pogledaj malo sve moguće statistike, od odnosa plata i cena, do sveukupnog indexa zadovoljstva ljudi. U svakoj od tih statistika Srbija je među poslednjima u Europi, a Hrvatska oko sredine.
Na mapi se vidi ono što ja zovem Zapadnobalkanska Šestorica

To će morati biti integrisano u EU. Ko počne (Crna Gora po svemu sudeći) onda ostali će biti motivisani da ne ostanu Šugica kako kažu mladi

Велика илустрација.
А те аутомобиле не купује нико.
Znaš li ti, predraga Sofke, da su Rumuni 1984. plivali Dunavom u nadi da će se naći u Srbiji

A sad, grad Bukurešt ima kudikamo veći GDP od cele naše zemlje.

Zašto da srljamo u patriotizam, ako su ovo rezultati?

Naravno da ono što sam uradiš to ti je to, ali nećemo se praviti blesavi da je isto ako kao okvir za potencijalni manevarski prostor imaš Rusiju i s druge strane Dansku. Ti želiš da Srbija teži ka ovom prvom, ja ka drugom.

Razlika između tebe i mene je to što ja transparentno iznosim sve karte na sto (Srbija u EU, NATO, potpuno prepuštanje suvereniteta), dok ti voliš da svoju borbu za rusku okupaciju predstaviš kao borbu protiv zapadne, što ona samo djelomice i jeste. Međutim, prećutao si drugi deo.

Položaj Srba na Kosovu nije neki zvanični parametar na osnovu kojeg možemo odrediti stepen njegove veleizdaje koji bi mogao da mu se stavi u autošovenski CV. Kad potpiše dokument u kojem uvodi sankcije Rusima, priznaje Kosovu, ulazi u NATO i EU, onda mi javi pa da ga pohvalim.
Ubijedio si me da ti zaista nemaš kapacitete da vjeruješ da neka osoba ne želi da bude okupirana, i bukvalno ne možeš da shvatiš da mi je ruska okupacija identična američkoj ili bilo kojoj drugoj.
Ok, neka je sigurno neuporedivo teža (npr. turska), ali je suština ista.

Ne tako davno, mi sa ruskom državom (malo se drugačije zvala) nismo htjeli da imamo diplomatske odnose, a znaš i sam da ja ustanem kada se izgovori srpski kralj.

Tako da, gledam samo srpske interese

Trampa će da koknu kao đinđića videćete. To je isti nacistički lobi kao sns kod nas.
Moguće, već su mu okrznuli lubanju prošle godine

Čak ima i 26% statističke šanse da sam od sebe umre u ovom poznom uzrastu

Ali i onda će ga naslediti J.D. Vance tako da mi kapitalisti vladamo svetom, a socijalno odgovorni propadaju jer se drogiraju

Мислим да је ова расправа далеко изнад схватања самог Кесића...z:mrgreen:
Kesic pravi zabavno informativnu emisiju , znaci bukvalno sluzi kao izvor informacija, na parodican nacin , jer sta on trebada prepametnim srbima prica sta trebai to na ozbiljan nacin , naravno da ne..

Sve sto je sa merom radila natasa Miljkkovic , to bi da on kao musko iznosi , bilo shvaceno kao buncanje...ili bi ga neko odmah prozvao sorosevcem, vec uhodana shema..

Srbi ne podnose nista da im se kaze, nego se samo loze s vremena na vreme i to na najgluplji moguci nacin , tako je ostalo do danas.

Zato Kesic ima svoju ulogu informatora, pa ko hoce nek se uzima kao reformator, on je samo informator...

Sa pravom studenti mogu da pitaju ko obavlja funkciju vlasti u Srbiji , jer to Vucic ne sme da bude...Tako da posto su se ostali povukli , i ne obavljaju funkciju vlasti , obezvlasceni su , to se mora hitno traziti preuzimanje vlasti od nekog ko ce biti ovlascen..
Pri tome niko ko se sam obezvlastio ne sme biti ni blizu nove pozicije vlasti , tj da je zadrzava, kad je vec pokazao afinitet da prepusta vlast kako mu se kaze.

Dakle, mogu se pravnije i pismenije formirati argumenti studenata ili bilo koga zasto se mora svaki element vlasti koji je sada kobajagi zvanican ali je obezvlascen ukloniti, jer se sam obezvlastio , a umesto njih se moraju postaviti novi elementi vlasti , institucija koji nisu skloni lakom obezvlascivanju i koji umeju da stisnu i obavljaju svoju funkciju bez da im se dotura kolja desetina hiljada evra.

Posto se vec objavljuju spiskovi studenata, mogu se poceti objavljivati spiskovi obezvlascenih funkcija u svim institucijama, tj koje funkcije ne funkcionisu dobro, tuzilastvo ocigledno ne funkcionise, ali se mora imenom objaviti ko je sklon svom obezvlascivanju...

Tako ce se polakko praviti spisak onih koji zele da se obezvlaste i ostanu naklonjeni SNS hijararhijskom ovlascivanju..

Tako se radi sa najmanje talasanja, a najvise prostora da se da sansa ljudima da pronadju svoja jajca...
Ovako se svi prave glupi i bezjajcani , i samo cekaju da se sve smiri da nastave sa svojim turnejama po kopaoniku i kupovinom novih zgrada vila i stanova..

Nije sramota biti kukavica tuzitelj, ili kukavica inspektor gradjevine u opstini nekoj ili kukavica sef policije, ili kukavica ministar vojske...
Svi mogu da budu kukavice, nije to problem, ali onda nisu za zadrzavanje te funkcije jer ih je SNS samleo na poziciji na kojoj su bili , te nisu smeli da podignu glavu i nos..

Tako da se treba uvaziti njihovo kukavicko ponasanje pred SNS s tim da im se ukida mogucnost da se kasnije prihvataju neke slicne funkcije kad vec imaju tako slabo srce u vezi pritisaka na njih..

Nama trebaju jaki izvrsioci funkcija, a ne oni koji ce na preki pogled i blef nekog kriminalca da kazu sta cu moram da se naguzim, jer onda je Srbija seks od naguzenih javnih sluzbenika....svuda seksa, a sta mislite koliko ce ga onda biti prema narodu...

Defincija strucna Zorana Kesica a ovo je dijagnoza za mnoge druge drugosrbijance,ne samo za njega ali on javno svaki dan u svojim emisijama promovise svojim ponasanjem ovaj oblik moralnog oboljenja

Moralna gnječavost !!!

Prepoznaje se po ----

1. Izbegavanju kritike drugih – Ignorišući loša dela drugih naroda prema svom, osoba se "pravi slepa" kako bi izbegla konflikte ili preuzimanje odgovornosti za stavove.

2. Selektivnoj osudi – Kritikuje samo svoje, jer je to možda društveno prihvatljivije ili manje rizično.

3. Nedostatku integriteta – Ne stoji iza univerzalnih moralnih principa (da su loša dela loša bez obzira ko ih čini).

Moralna gnječavost podrazumeva upravo tu vrstu etičke slabosti – nesposobnost da se zauzme principijelan stav u situacijama koje to zahtevaju.

Defincija strucna Zorana Kesica a ovo je dijagnoza za mnoge druge drugosrbijance,ne samo za njega ali on javno svaki dan u svojim emisijama promovise svojim ponasanjem ovaj oblik moralnog oboljenja

Moralna gnječavost !!!

Prepoznaje se po ----

1. Izbegavanju kritike drugih – Ignorišući loša dela drugih naroda prema svom, osoba se "pravi slepa" kako bi izbegla konflikte ili preuzimanje odgovornosti za stavove.

2. Selektivnoj osudi – Kritikuje samo svoje, jer je to možda društveno prihvatljivije ili manje rizično.

3. Nedostatku integriteta – Ne stoji iza univerzalnih moralnih principa (da su loša dela loša bez obzira ko ih čini).

Moralna gnječavost podrazumeva upravo tu vrstu etičke slabosti – nesposobnost da se zauzme principijelan stav u situacijama koje to zahtevaju.
On kritikuje smo tuđe, liče

naime vas radikale

On kritikuje smo tuđe, liče

naime vas radikale

Ja nisam radikal ja sam Srbin,evropljanin,hriscanin,istinski demokrata a ne globalista sa maskom demokrate

Srbi nisu Titovi radikali ali ni Titove kobajagi demokrate

Citas li ti ista sem titoisticke literature pa imas mentalnu amneziju.Republikanci nisu Srbi vec Jugosloveni.Srbi su hriscani i monarhisti a Republikanci su Titoisti i sve partije posle raspada Ex Yu u Srb su republikanske sa Ex Yu nasledjem cak i Ds te lazne demokrate.Sve su te partije bile na sceni samo da se u Srbiji tih godina 1990 ih ne oformi Monarhisticka partija koja ce vratiti Srbiji status monarhije i jednom zauvijek poslati Titoizam u istoriju i to Jugoslovenstvo.Srs,Sns,Ds,Dss sve su repubikanci i sateliti bivse Kpj radile sve na tome da se ne oformi monarhisticki pokret medju Srbima i ne rodi nova omladina koja ce ih poslati u politicku penziju za sav antisrpski rad od nastanka Yu pa nadalje.Jos nije stasalo vrijeme kada ce Srbija biti opet monarhija kao Spanija npr ili Norveska to je pitanje vremena da li za par decenija ili vise ne znam ali to ce zub vremena odraditi

Ja o radikalima imam isto misljenje kao i o demokratama kobajagi i jedni i drugi su Titovi antisrpski pioniri samo sto ovi glume kobajagi Srbe a drugi glume demokrate

I jedni i drugi su protivnici Monarhije tako da su Antisrbi po prirodi stvari.Jedine demokrate u Srbiji su monarhisti kojih nazalost ima saka jada u Srbiji

Srbi ne navijaju za titoisticke klubove Partizan i Zvijezdu npr itd

Srbi su stari

Poslednja izmena:

Back