Cynic
Primećen član
- Poruka
- 818
Ne laskaj sebi da si normalna i da nešto znaš.Нормални људи који нешто знају морају бити као ја.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne laskaj sebi da si normalna i da nešto znaš.Нормални људи који нешто знају морају бити као ја.
Zašto da se ne trpam u teme o Srbiji, kad je to moja zemlja?jel se upitas nekad jel njih sramota sto se uvijek trpaju u tem o srbiji ?
ili si ne postavljas to uzaludno pitanje, svesna si da im mrznja ne da mira...
I meni odmah kažu da nisam Srbin čim kritikujem svetu Srbiju.A šta ako nisam, onda ti pada u vodu ona "to je razlika između njih i nas" teorija
U njihovoj definiciji Srbije nema mesta za nekoga ko ne mrzi sve što je normalnoI meni odmah kažu da nisam Srbin čim kritikujem svetu Srbiju.
dobar deo naroda se primio na srpske radikale i tata Slobu
Na mapi se vidi ono što ja zovem Zapadnobalkanska ŠestoricaPogledaj malo sve moguće statistike, od odnosa plata i cena, do sveukupnog indexa zadovoljstva ljudi. U svakoj od tih statistika Srbija je među poslednjima u Europi, a Hrvatska oko sredine.
Pa ilustracija je toga da je Rumunija razvijena zemljaБиг дил.
Велика илустрација.Pa ilustracija je toga da je Rumunija razvijena zemlja
Znaš li ti, predraga Sofke, da su Rumuni 1984. plivali Dunavom u nadi da će se naći u SrbijiВелика илустрација.
А те аутомобиле не купује нико.
Ubijedio si me da ti zaista nemaš kapacitete da vjeruješ da neka osoba ne želi da bude okupirana, i bukvalno ne možeš da shvatiš da mi je ruska okupacija identična američkoj ili bilo kojoj drugoj.Naravno da ono što sam uradiš to ti je to, ali nećemo se praviti blesavi da je isto ako kao okvir za potencijalni manevarski prostor imaš Rusiju i s druge strane Dansku. Ti želiš da Srbija teži ka ovom prvom, ja ka drugom.
Razlika između tebe i mene je to što ja transparentno iznosim sve karte na sto (Srbija u EU, NATO, potpuno prepuštanje suvereniteta), dok ti voliš da svoju borbu za rusku okupaciju predstaviš kao borbu protiv zapadne, što ona samo djelomice i jeste. Međutim, prećutao si drugi deo.
Položaj Srba na Kosovu nije neki zvanični parametar na osnovu kojeg možemo odrediti stepen njegove veleizdaje koji bi mogao da mu se stavi u autošovenski CV. Kad potpiše dokument u kojem uvodi sankcije Rusima, priznaje Kosovu, ulazi u NATO i EU, onda mi javi pa da ga pohvalim.
Moguće, već su mu okrznuli lubanju prošle godineTrampa će da koknu kao đinđića videćete. To je isti nacistički lobi kao sns kod nas.
Kesic pravi zabavno informativnu emisiju , znaci bukvalno sluzi kao izvor informacija, na parodican nacin , jer sta on trebada prepametnim srbima prica sta trebai to na ozbiljan nacin , naravno da ne..Мислим да је ова расправа далеко изнад схватања самог Кесића...![]()
Da je samo Đilas bilo bi smilje i kovilje, Čanak je već predstavio i novo-staru platformu komesara Dinka Gruhonjića i profi aktivistkinje Mile Pajić - ljudi traže nastavak rasformiranja Srbije do njenog potpunog nestanka:A kako se stvorio baš u toku lepljenja?
Народна странка је уништена од стране двојца Вучић - Ђилас и више фактички не постојиNarodna stranka
Је л то био Вук Јеремић?Народна странка је уништена од стране двојца Вучић - Ђилас и више фактички не постоји
I od domaćih izdjanika, Jovanovića, Ponoša i Aleksića.Народна странка је уништена од стране двојца Вучић - Ђилас и више фактички не постоји
Da je samo Đilas bilo bi smilje i kovilje, Čanak je već predstavio i novo-staru platformu komesara Dinka Gruhonjića i profi aktivistkinje Mile Pajić - ljudi traže nastavak rasformiranja Srbije do njenog potpunog nestanka:
On kritikuje smo tuđe, ličeDefincija strucna Zorana Kesica a ovo je dijagnoza za mnoge druge drugosrbijance,ne samo za njega ali on javno svaki dan u svojim emisijama promovise svojim ponasanjem ovaj oblik moralnog oboljenja
Moralna gnječavost !!!
Prepoznaje se po ----
1. Izbegavanju kritike drugih – Ignorišući loša dela drugih naroda prema svom, osoba se "pravi slepa" kako bi izbegla konflikte ili preuzimanje odgovornosti za stavove.
2. Selektivnoj osudi – Kritikuje samo svoje, jer je to možda društveno prihvatljivije ili manje rizično.
3. Nedostatku integriteta – Ne stoji iza univerzalnih moralnih principa (da su loša dela loša bez obzira ko ih čini).
Moralna gnječavost podrazumeva upravo tu vrstu etičke slabosti – nesposobnost da se zauzme principijelan stav u situacijama koje to zahtevaju.
On kritikuje smo tuđe, liče
naime vas radikale
uskoro ce nogu u dupe da dobije sa sve ktitorom dinkom