Koje je vaše mišljenje o Zoranu Kesiću i njegovoj poslednjoj emisiji?

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
5.725
1735916007767.png

Zoran Kesić je novinar, voditelj emisije " 24 minuta sa Zoranom Kesićem", koja se emituje na televiziji Nova.

U poslednjoj emisiji njegovi gosti bili su Mila Pajić, studentkinja iz Novog Sada, programska asistetkinja u Inicijative mladih za ljudska prava. Pored nje gosti su bile i našminkane devojčice sa perikom.

Evo kako je to izgledalo u emisiji

Da li je ovo klasična zloupotreba dece od strane Mile Pajić i Zorana Kesića?

Šta mislite?

PS. Tema je autorska, nemam razloga da kopiram iz nekih novina

Pogledajte prilog 1666291
Zoran Kesić je novinar, voditelj emisije " 24 minuta sa Zoranom Kesićem", koja se emituje na televiziji Nova.

U poslednjoj emisiji njegovi gosti bili su Mila Pajić, studentkinja iz Novog Sada, programska asistetkinja u Inicijative mladih za ljudska prava. Pored nje gosti su bile i našminkane devojčice sa perikom.

Evo kako je to izgledalo u emisiji

Da li je ovo klasična zloupotreba dece od strane Mile Pajić i Zorana Kesića?

Šta mislite?

PS. Tema je autorska, nemam razloga da kopiram iz nekih novina
Pogledah sad i ovoj video... Mislim da je sasvim ok... Ljudi treba da shvate da postoji razlika u nacinu odrastanja u tim nekim sitnim detaljima izmedju dece u urbanim sredinama i dece u ruralnim sredinama...Pa tako je sasvim normalno da dok otac kolje prase malo dete sa sela to prase drzi za nogu...Sad bi neko rekao neeeeeee...Nekome bi to izgledalo strasno, mozda bas roditeljima ove dece iz urbane sredine....Nadam se da dalje razumete, da ne objasnjavam, uglavnom svakako da ce ovakav decij performans izazvati nerazumevanje nekih drugih roditelja...

Na koji način?

Vučić bez problema može da kaže da se zloupotrebljavaju deca i bio bi u pravu.

uglavnom svakako da ce ovakav decij performans izazvati nerazumevanje nekih drugih roditelja...

Nažalost, nisam roditelj. Da jesam bunila bih se i kad ih Vučić zloupotrebljava i opozicija sa druge strane.

Ove našminkane devojčice su me podsetile na izbor za Miss devojčica koji postoji u Americi.

Ove našminkane devojčice su me podsetile na izbor za Miss devojčica koji postoji u Americi.
Ne znam za to u USA, svasta ima tamo i dobro ili lose iz nase perspektive.... Sminka devojcica za ovaj performans kao i sam performans je u totalnoj suprotnosti sa nekim turbofolkom, silikonskim pevaljkama i pinkom...Ovo vise ima nekai kao umetnicki utisak, slicno konstrakti...Ali dobro, sigurno da i to ima svoje mane u smislu da mozda deluje depresivno... Sa druge strane siguran sam da ne vuce na neku telesnu prostotu...

Back