Koje je vaše mišljenje o ljudima koji nemaju decu?

Pitanje se ne odnosi na one osobe koje iz zdravstvenih razloga ne mogu da imaju decu ,
vec na one one koji su svesno odlucili da ne ulaze u brak i da nemaju decu, ni bračnu ni vanbračnu
Nije za svakoga da bude roditelj. Nekada su razlozi sebični (što je loš kvalitet za jednog roditelja). Bolje ne biti roditelj, nego biti loš.
 
Mišljenje o ljudima mi ne menja njihova odluka da imaju ili nemaju decu. To je preogromna obaveza i zapravo još više poštujem one koji shvate da to nije za njih, a ne da sutra gaje neko osakaćeno dete od emocija, podrške i slično. Loši roditelji i prave lošu decu, a to izraste u loše ljude sutra.

Jedino uvek takvim ljudima kažem da nije sporno to što su odlučili da nemaju decu, samo da razmisle o tome dobro, da ne bude sutra da dođu u stadijum da shvate da su se možda zeznuli, a da su došli u godine kad više ne mogu imati decu. Gadno je kad nešto hoćeš, a ne možeš na kraju. A, ako su sigurni u svoju odluku onda sve ok. Svakome je dat život da sa njim upravlja kako se njemu/njoj sviđa i nije na nama da osuđujemo ili da komentarišemo. Moje želje su samo moje, ne znači da su drugi grdni ako ne dele iste.
 
Ako su bogati a nemaju naopako, a ako su siromasni i imaju petoro i to je poremeceno
Nije bitno samo obezbediti materijalno decu, već učiniti ljude od njih. Džaba novac ako su krš od ljudskog bića. Bolje je da taj ostane bogat i da ne pravi decu. Ko ovaj kristijano ronaldo, samo plaća ženama da mu rađaju, kao da su fabrike i sakuplja decu, a spava sa modelima. I takav će sutra da bude otac, odnosno da vaspita normalno ljudsko biće?
 
Jeste, to su sve prokletstva.
Ali, Bog je dao Srbima planetu zemlju da porobe zlo, ukrote, i koriste za dobrobit Carstva. Na nama je da to zlo nekako obrnemo na dobro.
Iz te naredbe dolazi i politika roditeljstva seksualno nastranih koji naravno ne mogu kroz vezu dobit porod. Na primjer. Naravno, to je politika, ne znaci da tako mora biti. Ali naredba Bozja je doborit i borba protiv prokletstava.
Dobro je, dobro je...
 

Back
Top