- Poruka
- 355.170
Po vašem mišljenju i iskustvu u pijenju piva, koje je srpsko pivo najbolje?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas dobra tema. Stvarno ne znam za nasa piva ali Corona Lite sa limunom.......Izvini, tema je domaca piva.Sada ce neko da kaže još jedna alkoholicarska tema koju otvaram ali nije..slucajno je ispalo
ZaječarskoPo vašem mišljenju i iskustvu u pijenju piva, koje je srpsko pivo najbolje?
Svega ti? mislim ko klinac sam popio Zajecarca treba da me sponzorisu i jos oni meni da plate, al pivo je kesa, i isto mamurluk zagarantovanZaječarsko
Amin, al Niksicko od dole, ne ovo SrbijanskoSrpsko Valjevsko, a regionalno Nikšićko.
Nema boljeg.pre 25 gidina nije bio nesto,ali u zadnjih 15 je vrhSvega ti? mislim ko klinac sam popio Zajecarca treba da me sponzorisu i jos oni meni da plate, al pivo je kesa, i isto mamurluk zagarantovan
Pazi i Koka kola je različita od zemlje do zemlje. U principu se slažem sa tobom.Amin, al Niksicko od dole, ne ovo Srbijansko
Samo iz staklenePazi i Koka kola je različita od zemlje do zemlje. U principu se slažem sa tobom.
NijeKažu da je malo Niško najbolje, ali ne mogu da tvrdim jer se ne razumem
Verujem, ne znam