Koje godisnje doba najvise volite?

Koje godišnje doba najvise volite?

• Proleće

• Leto

• Jesen

• Zimu

• Volim Leto i Zimu

• Volim Jesen i Prolece

• Volim Leto i Prolece

• Volim jesen i zimu

• Volim sve!

• Mrzim Sve!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
JA PROLECE A VI :?:

definitivno posle nekoliko godina shvatam da je leto bas za mene.leto,rspust,sunce,drustvo ,bez skole a uvek tu ima i nekih muvanja!ma uzivancija.tada nemas brige ono kao e pita sutra istoriju ili sta ce biti u skoli,hladno je itd!!!!!ma brate znas kako leti izgldeda moj dan!!!!!!!ceo dan sam sama,keva i cale rade,ono kad je 50 stepeni preko dana kao nesto malo namestim kucu i izlezavam se od 12 do 6 popodne,slusam muziku do daske klima radi nije mi vruce gledam serije po ceo dan,a onda se oko 6 cuje zvono doso cale s posla ja kao nesto malo pricamo,ja odma u wc spremam se ovo ono zvone telefoni izlazim ono kao extra ili vozim bajs ili nesto drugo.a ono taman zaladnilo ma gde ces lepse nego sa drustvom na zidicu ili klupici u parkicu i grickamo semenke!!!!!!!!!joj uzivancija jedva cekam letnji raspust,tj moje omiljeno godisnje doba.LETO!!!!!!

ja svaki put kad odem kod jedne moje drugarice(inace za letnji raspust smo kod nje ludovali kad sam ,,spavala,,kod nje)i svaki put kad dodjem meni dodje da placem za letnjim raspustom tako je bilo smesno i zanimljivo i jedostavno ne mogu da se opustim kad idem u skolu,a ovako leto uzivancija..ma leto zakon

Back