- Poruka
- 11.928
Ali i kuva. Ništa fensi. U narodnoj nošnji i opancimaa frizer?
pa okej, mora imat isfazoniranu bradu : )

Ali i kuva. Ništa fensi. U narodnoj nošnji i opancimaa frizer?
pa okej, mora imat isfazoniranu bradu : )
prvi put cujemAli i kuva. Ništa fensi. U narodnoj nošnji i opancima![]()
Iskreno,nije moj tip uopste.😀
Sve je moguceJao, pa ti opisujes mene!![]()
Naletio mi slučajno na ig.prvi put cujem
Takav nos mozes da imas posle n operacija, pogotovo ako si crnacВала ни ја не волим када мушкарац има Мајкл Џексон нос.
Kazu da Bred Pit ima malu pisu ,zato i mali nos .Elem, vecina latino tipova mi nije privlacna, ali nisam se licno sretala sa njima, tako da mi izbor bas i nike neki. Grci su mi onako turci isto tako.
A ne svidjaju mi se ni svi od ballanskih tipova.
Ne volim krupne muskarce... ko od brega odvaljene.
Naginjem ka tamnijima, ali nisam gadljiva na plavusane, sve zavisi.
Volim fizionomiju lica gde je nos duzi... ne volim kratke (americke) noseve kod muskaraca
To bi se svidelo Kineskinjama, nas zovu lau vei ili dugi nosevi kao pogrdno ime za belcePa i Bred Pit ima kratak i mali nos u odnosu na lice sa tom paprikicom na vrhu i meni se to ne svidja uopste.
Ben Aflek isto.... mali kratak nos...
Na to sam mislila a ne na Majkl Dzeksona
Samo nek one gledaju u svoje kineze i njihove kratke noseve i svima dobroTo bi se svidelo Kineskinjama, nas zovu lau vei ili dugi nosevi kao pogrdno ime za belce![]()
Potpisujem.Од познатих Бардем![]()
Не. Првише ми је дечак.Potpisujem.
Može i Džad Lou?
Tetkica..jbte..idu narodnjaci i ovaj kao kuva..to su one pojave što sam rekao,.da mi iskaču mladi muškarci koji nešto mese, kuvaju na kanalima, .ovaj ti uzme brašno na dlan i prhne u kameru, kapiram šalje poruku dečacima i kokiški..e,a nije profi kuvar, nema šanse .i sve to propraćeno nekim natodnjakom, bećarcem i tome slično.ne znam ko je covjek
al ta kombinacija fazonirane bradice i tetovaza
kod mene ima laksativni efekat 😁
pa kacimo ilustracijeСкренули смо са теме. Качимо слике неких јавних личности, а поента је сасвим друга.
Kako je moguće da smo se sad razišle ?Не. Првише ми је дечак.
Ралф Фајнс, обожавам његов профил![]()
Naravno,...ljudi su manje više svuda isti!Nije presudno u svakom slučaju ..
Ne mogu da delim muškarce na taj način.
Ja sam mislila da je tema samo o fizickom izgledu.Naravno,...ljudi su manje više svuda isti.
Ono što naš razlikuje, nije toliko ni genetika niti izgled.
Lepih i manje lepih ljudi je svuda,...mentalitet je uglavnom ono što nas razlikuje, način na koji smo vaspitavani i u kakvim okolnostima smo rasli i stasavali.
Ne misli se u temu bukvalno samo na genetiku, već uopšteno.
U naslovu teme "genetika" je pod znacima navoda.Ja sam mislila da je tema samo o fizickom izgledu.
Mentalitet je tek za diskusiju.🙂
Nordijci su jako lepi ljudi,...visoki, zgodni, prirodni, pomalo "autistični" za moj ukus, ali niko nije idealan.Meni se opet nikad nisu svidjali plavi muskarci.
Nekako su mi njezni i bledunjavi.
Mada,nikad ne reci nikad.😀
sta znamNordijci su jako lepi ljudi,...visoki, zgodni, prirodni, pomalo "autistični" za moj ukus, ali niko nije idealan.
Da ne kažem- "mutavi".
Ja volim ljude vesele prirode,... Italijani i Španci su sasvim ok, ako zanemarimo visinu. 😁
Ok je to,...mda nisu nešto zabavni.sta znam
ja radim dosta sa skandinavcima
vecinski su bas prijatne naravi ljudi, laki za suradnju i vrlo prostojni