Manastirka
Elita
- Poruka
- 24.767
Ok,...ako neko od moderatora misli da treba ispraviti naziv teme, neka preformuliše.odustajem
Ok,...ako neko od moderatora misli da treba ispraviti naziv teme, neka preformuliše.odustajem
Jako su prijatni, šarmantni, zabavni...samo naše žene slabo padaju na to.Ne samo naše.Sad se sjetih da sam ipak vidjela jednom u Italiji jednog latino zavodnika u redu za ulaz na neku predstavu,sta li...sredjen,lijep,crn...cak i visok...🙂
Tako da nisu ni oni za bacanje.😁
Malo smo obrnuli red rijeci.🙂Ok,...ako neko od moderatora misli da treba ispraviti naziv teme, neka preformuliše.
Hvala!Malo smo obrnuli red rijeci.🙂
Gdje su...evo ja cu pasti.😂Jako su prijatni, šarmantni, zabavni...samo naše žene slabo padaju na to.Ne samo naše.
ma to sam ja samo onako, ništa obaveznoOk,...ako neko od moderatora misli da treba ispraviti naziv teme, neka preformuliše.
Znamo da to baš tako ne ide,...nego ovako odokativno i na prvu loptu.Gdje su...evo ja cu pasti.😂
U pravu si! 👍ma to sam ja samo onako, ništa obavezno
Kao naprimer Tesa Tesanovic?Plavušani, nema veze koje genetike.
Baš takavKao naprimer Tesa Tesanovic?
Znaci I2 haplogrupa. Je l ti privlacan Novak Djokovic?Iskreno,od domacih sam primijetila da najbolje izgledaju oni koji imaju bar malo hercegovacke ili crnogorske krvi.🙂
Meni se opet nikad nisu svidjali plavi muskarci.Baš takavKako nisi pomenuo Dragana Mićanovića?
Ja sam crna za oboje 😁Meni se opet nikad nisu svidjali plavi muskarci.
Nekako su mi njezni i bledunjavi.
Mada,nikad ne reci nikad.😀
I ja sam...ali opet ne mogu zamisliti da mi se svidja Bastijan Svajnstajger.🙂Ja sam crna za oboje 😁
Pa je l on plav? Za Tesu znam da jeste. Osim toga . . .Baš takavKako nisi pomenuo Dragana Mićanovića?
Necemo sad da se vredjamo . . . i to na rasnoj osnovi.Meni se opet nikad nisu svidjali plavi muskarci.
Nekako su mi njezni i bledunjavi.
Zašto sve neke takve nalazite za primjer kao da su svi crni upis ljepote?Meni su plavi uvijek bili privlačniji. Naravno, ne taj Teša i Švajni.I ja sam...ali opet ne mogu zamisliti da mi se svidja Bastijan Svajnstajger.🙂
Zato sto tako zamisljam plave.🙂Zašto sve neke takve nalazite za primjer kao da su svi crni upis ljepote?Meni su plavi uvijek bili privlačniji. Naravno, ne taj Teša i Švajni.
Zato sto tako zamisljam plave.🙂
Cak mi ni Bred Pit nije nesto.😂
Nekako zenskast 😂