Koje filmove žene najmanje i najviše vole?

Terminator, Predator, Ridickove kronike, Kralj škorpiona, Hulk, Godzila vs Kong, Man of Steel tj Superman od praistorije do ovog novog koji je bzveze, su SF tj EF, kakav crni muški filmovi , molim te.
I generalno, sf je žanrovski meni najvoljeniji, iako se ne gadim ni na dobre istorijske i kostimirane gde ti spadaju Troja i 300 od nabrojanih, a to ponovo nisu muški filmovi :)
Rambo tj Prva krv po kojoj je snimljen film, mi nije samo pucačina. Morela volim , pa sam pristrasna.
Na kraju krajeva, svi navedeni su lagana zabava , ništa posebno, holivudska zezalica.
Film je ili dobar ili loš, nema pol. Nešto ti se svidja nešto ne. Ja volim i ruske ratne filmove, i japanske horore, i evropsku sumornu kinematografiju, Azija kida trenutno sa trilerima, tako da je i to u opticaju.
Da li je gledao neko Platform? Ili Predestination.Ili makar Memento. U koju nišu smestiti te filmove, u žensku ili mušku?
Muški filmovi su valjda oni di ima najviše snage, brzine, izdržljivosti, hrabrosti, borbe, rata, oružja, a Terminator, Predator, Ridickove kronike, Kralj škorpiona, Hulk, Godzila vs Kong, Man of Steel, Troja, 300, u tome dominiraju. Tako da ne znam o čemu ti pričaš draga? šta su za tebe muški filmovi? cmizdrenje i pričanje o osjećajima pola sata? to možda jesu muški filmovi ali za gej muškarce.

Muški filmovi su valjda oni di ima najviše snage, brzine, izdržljivosti, hrabrosti, borbe, rata, oružja, a Terminator, Predator, Ridickove kronike, Kralj škorpiona, Hulk, Godzila vs Kong, Man of Steel, Troja, 300, u tome dominiraju. Tako da ne znam o čemu ti pričaš draga? šta su za tebe muški filmovi? cmizdrenje i pričanje o osjećajima pola sata? to možda jesu muški filmovi ali za gej muškarce.
Dragi, ajd prerepročitaj ponovo šta je napisano. Muški pročitaj :*

To nisu muski,vec djeciji filmovi. :mrgreen:
Izuzetak je Troja.
Po čemu dječji? svi ti filmovi su nabijeni snagom, brzinom, izdržljivošću, borbom, hrabrošću, odanošću, ratom, oružjem, pucnjavom, veličinom, dominacijom. To svaki normalan muškarac voli. Ako su po tebi snaga, brzina, izdržljivost, borba, hrabrost, odanost, rat, oružje, pucnjava, veličina, dominacija...stvari za dicu. Onda je tvoj testosteron u ozbiljnom kvaru. Onda ti postaješ baba. Šta tebe uopće zanima u životu? cviće? šminka? deterdženti? najbolje da prominiš spol.

Po čemu dječji? svi ti filmovi su nabijeni snagom, brzinom, izdržljivošću, borbom, hrabrošću, odanošću, ratom, oružjem, pucnjavom, veličinom, dominacijom. To svaki normalan muškarac voli. Ako su po tebi snaga, brzina, izdržljivost, borba, hrabrost, odanost, rat, oružje, pucnjava, veličina, dominacija...stvari za dicu. Onda je tvoj testosteron u ozbiljnom kvaru. Onda ti postaješ baba. Šta tebe uopće zanima u životu? cviće? šminka? deterdženti? najbolje da prominiš spol.
😀😀😀
Ne uzbudjuj se toliko,muskarcino! 😁

Godzilu sam gledala kroz maraton tokom prosle zime i okej, drzala mi je prica paznju, ali jeste film za decu.
Bila sam zatocenik deteta pa sam zato i gledala kao sto gledam i sve parkove iz jure, krede, mezozoika, kenozoika...

To je kao da pitas da li zene vole Ratove zvezda...pa, ono, volimo i da slazemo Jodu iz lego seta, ali cinjenica je da lego mene nije imao na umu kada je pravio tog Jodu no klincadiju.

Za mene su muski filmovi ratni filmovi i politicki filmovi i da, volim obe sorte sto ne znaci da cu kostimiranu dramu sa puno emocija da preskocim.

Ta Godzila se napaja atomskim zracenjem, pobogu, mega titani koji cuvaju ravnotezu u svetu, Motra (moj omiljeni lik, inace), Suko...bez ikakve sale, moj klinac ima sve te igracke!

Godzilu sam gledala kroz maraton tokom prosle zime i okej, drzala mi je prica paznju, ali jeste film za decu.
Bila sam zatocenik deteta pa sam zato i gledala kao sto gledam i sve parkove iz jure, krede, mezozoika, kenozoika...

To je kao da pitas da li zene vole Ratove zvezda...pa, ono, volimo i da slazemo Jodu iz lego seta, ali cinjenica je da lego mene nije imao na umu kada je pravio tog Jodu no klincadiju.
Zašto je Godzila film za dicu? šta vam to svima na ovom forumu znači da nešto bez ikakvog objašnjenja i dokaza proglasite dječjim filmom? kakve su vam to fore? po toj logici ja mogu Titanik proglasiti filmom za dicu. Uostalom jesi ti vidjela scene borbe Godzile i Konga? zar tebi takvo nasilje izgleda kao nešto što je primjereno za dicu? dobro niste Egzorcista proglasili filmom za dicu. Kakvi sad parkovi iz jure, krede, mezozoika, kenozoika? kako to mozeš uspoređivati sa Godzila vs Kong? Godzila vs Kong je čista akcija, udaranje, rušenje zgrada, paljenje svega i svakoga, krv iz tijela. Ako je tebi to za dicu a ne za odrasle onda si ti neka posebna mama.

Za mene su muski filmovi ratni filmovi i politicki filmovi i da, volim obe sorte sto ne znaci da cu kostimiranu dramu sa puno emocija da preskocim.

Ta Godzila se napaja atomskim zracenjem, pobogu, mega titani koji cuvaju ravnotezu u svetu, Motra (moj omiljeni lik, inace), Suko...bez ikakve sale, moj klinac ima sve te igracke!
Pa sve su to ratni filmovi koje sam nabrojao. Nekad ratovi između ljudi i ljudi a nekad ratovi između drugih vrsta. Pa šta da se Godzila napaja atomskim zračenje? u čemu je problem? atomska energija je stvarna, postoji i u pravom svitu, djeluje u razne svrhe između ostalog na živa bića. Pa šta da mega titani čuvaju ravnotežu u svitu? zar je to negativno nešto? kad bi tako bilo i zapravo vjerojatno bi onda svit bio bolje misto. Motra inače najbezveznija. Ne znam tko bi se normalan mogao poistovjećivati sa ogromnim leptirom? Godzila iako je dinosaur (gušter) barem nekih sličnosti ima sa čovikom jer hoda uspravno vertikalno na dvije noge, ima ruke, ima vrat, ima zube, ima oči slične ljudskim, može trčati, može rukom udariti tako da to liči na šamar, Konga je tako par puta udario. Kong još više liči na nas jer je majmun (gorila). Leptir poput Motre nema nikakvu sličnost sa čovikom. Ja kada idem u teretanu i dižem benč pres sigurno ne mislim na Motru kukca sa 6 nogu koji ima oči tolike da mu obuhvaćaju cilu glavu.

Šta žene misle o tipičnim muškim filmovima poput: Terminator, Predator, Rocky, Rambo, Ridickove kronike, Kralj škorpiona, Troja, 300, Hulk, Godzila vs Kong, Man of Steel, Blade: Trojstvo? je li im to glupo ili zanimljivo i zašto?
Ne postoje muški i ženski filmovi. Ja preferiram dobru dramu, horore i trilere/misterije koji se bave isključivo ubistvima nikako ne dolaze u obzir politika, špijunaža, terorizam i slične gluposti. Gnušam se akcionih filmova kao i onih sa ratnom tematikom naročito ako su Ameri heroji, romantičnih filmova i komedija.

Ne postoje muški i ženski filmovi. Ja preferiram dobru dramu, horore i trilere/misterije koji se bave isključivo ubistvima nikako ne dolaze u obzir politika, špijunaža, terorizam i slične gluposti. Gnušam se akcionih filmova kao i onih sa ratnom tematikom naročito ako su Ameri heroji, romantičnih filmova i komedija.
Pa jesi ti žensko ili muško?

Šta žene misle o tipičnim muškim filmovima poput: Terminator, Predator, Rocky, Rambo, Ridickove kronike, Kralj škorpiona, Troja, 300, Hulk, Godzila vs Kong, Man of Steel, Blade: Trojstvo? je li im to glupo ili zanimljivo i zašto?
Dobra drugarica iz srednje škole me je svaki put kad vikendom nisam izašla vickasto pitala: "Tvoji momci, Roki , Rambo i Robokap ti ne daju?" :mrgreen:
Volela sam takve filmove kao devojčurak.

Back