Neprilagođena
Leptirica
- Poruka
- 86.737
Da, dud je haos..
Ali je ukusan.
Ali je ukusan.
magnolije su mi izuzetno lepe, ali ih iz nekog razloga "ne osecam"ja bih neku voćku zasadio. Prvo mi pada na pamet dud. Volim ga, ali on pravi džumbus mada bih mu oprostio.
Od ne-voća mi pada napamet magnolija. Bela. To zna da izraste poprilično veliko drvo.
Pogledajte prilog 1152290
Interesuje me koje drvo preporučujete za peskovito tlo, da prilično brzo raste, listopadno. Da naraste veliko ali ne preveliko. Dakle ne bih hrast, platan i drveće tog tipa.
Neko ispod kojeg može jednog dana da se stavi klupica...ili na koje može da se okači ljuljaška
Takođe mi treba jedno sa severne strane, blizu prozora i tu bih svakako neko koje nema suviše bujnu krošnju, zbog svetlosti i da raste tu do nekih 5m možda...
Mislila sam tu brezu, lepo šuška lišće pri povetarcu, lepo je belo stablo ali iz nekog razloga ne odgovara joj tu zemljište...
Ne bih ta mala ukrasna drvca, ne bih ni četinare, njih imam na drugim mestima.
Unapred hvala![]()
ohh uklapa se...ali celi zivot zivim sa cetinarima...u omanjoj bastici imam 8 jelki i borova, svi stari 40 godina...ogromniNikako se ne uklapa u tvoj odabir ali ja obožavam četinare.
Breza ti ne bi bila loša ali teško ćeš na nju okačiti ljuljašku jer joj grane nisu baš tako jake a i rastu u visinu.
Lipa bi ti bila fina. Daje sjajan hlad, ima jake grane, lepu krošnju a i možeš da je orezuješ da ne postane previše bujna.
a da..banana...imam i nju vecS obzirom da polako prelazimo u suptropsku klimu, banana. Raste k`o popi*dela. Bar kod mene na terasi.
Raste brzo, voli peskovito...a da..banana...imam i nju vec![]()
da, meni je napolju u basti a zimi ima zastitu...Raste brzo, voli peskovito...
da, ona je lepa isto...Zalosna vrba.
Money TreeInteresuje me koje drvo preporučujete za peskovito tlo, da prilično brzo raste, listopadno. Da naraste veliko ali ne preveliko. Dakle ne bih hrast, platan i drveće tog tipa.
Neko ispod kojeg može jednog dana da se stavi klupica...ili na koje može da se okači ljuljaška
Takođe mi treba jedno sa severne strane, blizu prozora i tu bih svakako neko koje nema suviše bujnu krošnju, zbog svetlosti i da raste tu do nekih 5m možda...
Mislila sam tu brezu, lepo šuška lišće pri povetarcu, lepo je belo stablo ali iz nekog razloga ne odgovara joj tu zemljište...
Unapred hvala![]()
ovo nemam...jedino za unutraMoney Tree
Да знаш...Више материјала и воље него места, а места није мало..све попуњено. Остале ми две садничице бадема не знам где ћу са њима.kako sam sada napaljena na drvece...
nemam dovoljnu bastu za svako koje bih![]()
Видим да за хладовину сад уместо винове лозе предлажу киви.Interesuje me koje drvo preporučujete za peskovito tlo, da prilično brzo raste, listopadno. Da naraste veliko ali ne preveliko. Dakle ne bih hrast, platan i drveće tog tipa.
Unapred hvala![]()
saosecam...evo mene ove ljudi inspirisali na toliko lepih vrsta...Да знаш...Више материјала и воље него места, а места није мало..све попуњено. Остале ми две садничице бадема не знам где ћу са њима.
Poruka je automatski spojena:
Видим да за хладовину сад уместо винове лозе предлажу киви.
jesam ginko, a ove nedelje cu jos neko drugo, ne znam tacno jos koje...neko koje nabavim u rasadniku u bliziniZasadi li drvo?
Evo već će jun, a tebe još neeema...
Kivi je komplikovan, te muški te ženski cvetovi, nikako da se spare, pa se ti nerviraš.