- Poruka
- 82.054
Koje životno doba je najbolje da se učlaniš u vladajuću partiju?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
maga nije partija, to je ubeđenjepa ti si vec maga
mislis oboljenjemaga nije partija, to je ubeđenje
tako ovi devijanti to videmislis oboljenje
slavicu dan kad to ***** krepatako ovi devijanti to vide
ne znam što tebe on toliko pogađa sa 10 hiljada milja razmaka. Ne može on dovde da dobaci.slavicu dan kad to ***** krepa
cemerika dobacuje k svuda, to ti je tako, mito dragine znam što tebe on toliko pogađa sa 10 hiljada milja razmaka. Ne može on dovde da dobaci.
UhhhhhhKoje životno doba je najbolje da se učlaniš u vladajuću partiju?
Šta ti znaš? Idi tamo u tvoj Bundestag pa im...šta već radišcemerika dobacuje k svuda, to ti je tako, mito dragi
Pa sve što ste videli od amerike je WOKE i CANCEL Cultur i obilo vam se o glavu. Čiča Tramp se koncentrisao na svoje dvorište a ovi drugi su globalisti, oće da vladaju i u svojoj kući i svud naokolocemerika dobacuje k svuda, to ti je tako, mito dragi
gotovo sad, lupam ti ljutka gde god te vidimAman bre Adelaide zezam se
Ccc
Izem ti forum kad ne moš se šališ
Taknuto - maknuto?gotovo sad, lupam ti ljutka gde god te vidim
ti nesto pricas a ja cujem sam dumm dummm dummmmPa sve što ste videli od amerike je WOKE i CANCEL Cultur i obilo vam se o glavu. Čiča Tramp se koncentrisao na svoje dvorište a ovi drugi su globalisti, oće da vladaju i u svojoj kući i svud naokolo
Idi bregotovo sad, lupam ti ljutka gde god te vidim
pa dobro, i mi pevušimo kad ti pričaš, al nekati nesto pricas a ja cujem sam dumm dummm dummmm
nisam znala da postoji i ta ekipa, nisam clan i da, salim seIdi bre
Jel si ti u ekipi poserača po meni?
Baš me poteralo u zadnje vreme
Nadam se da se šališ
I ja se šalim sa ovim ljutkomnisam znala da postoji i ta ekipa, nisam clan i da, salim se
svi se salimo, jeeeejI ja se šalim sa ovim ljutkom