UrBaNiYaK
Zainteresovan član
- Poruka
- 392
Ja npr. Marlboro kratki meko pakovanje, zato sto nikad ne znas koliko ti je ostalo unutra i zato sto su bas super, mada su malo jake!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto bre, mnogo su mi jake i ostre!deru grlo!Ana-Marija:Monte Carlo.
Kako kome :wink: Koliko dugo konzumiras cigarete?UrBaNiYaK:zasto bre, mnogo su mi jake i ostre!deru grlo!Ana-Marija:Monte Carlo.
oko 2 godine ali ne mnogo, oko 7-8 dnevno, a ako je neko slavlje gde se pije onda oko 15ak, ne mogu da ih ostavim ali i ne preterujem!!!Ana-Marija:Kako kome :wink: Koliko dugo konzumiras cigarete?UrBaNiYaK:zasto bre, mnogo su mi jake i ostre!deru grlo!Ana-Marija:Monte Carlo.
Ostavljaj dok mozes!Cigarete su prokletstvo!UrBaNiYaK:oko 2 godine ali ne mnogo, oko 7-8 dnevno, a ako je neko slavlje gde se pije onda oko 15ak, ne mogu da ih ostavim ali i ne preterujem!!!Ana-Marija:Kako kome :wink: Koliko dugo konzumiras cigarete?UrBaNiYaK:zasto bre, mnogo su mi jake i ostre!deru grlo!Ana-Marija:Monte Carlo.
Bravo,care!KRV_MALOG_ZEKE:KOGA BRIGA ZA CIGARE, SMOG JE NAJBOLJI, BESPLATAN JE I PRISUTAN 24 CHASA. 8)
garou:R1 Minima. zbog toga sto su slabe. a pusim kao turcin.
Imam jednu za tebe ali necu sad o tomenimfomanka011:ronhil ultra - to su valjda najslabijeako neko zna neke slabije neka kaze. Hvala