Које бројеве сте одабрали за регистрацију?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Које бројеве сте одабрали за регистрацију?

• Јетел

glasova: 2 33,3%
  • МТС

glasova: 2 33,3%
  • А1

glasova: 0 0,0%
  • МТС и Јетел

• Ни један нема све комплетно

• Одакле знам,смислићу нешто

glasova: 1 16,7%
  • Имам интернет у стану а сви смо у истој мрежи

• Немам интернет у стану и питање је

• Слаба понуда је свакако а нешто треба

• Подједнако су непрактичне понуде

glasova: 1 16,7%

• Ukupno glasova
    6

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
43.709
Код којих мобилних оператера,које понуде сматрате добрим и одговарајућим за потребе коришћења које имате с' обзиром на то да је време регистрације продужено до десетог априла а може се број купити и активирати до десетог фебруара?

Poslednja izmena:
Na post pejdu sam u MTS-u i generalno sam zadovoljan i signalom i uslugom.
Ali je zato moja zena u A1 i hvalila ih je sve dok joj nije prsla kartica i zamislite nemaju zamensku a ona ima 400 klijenata koji imaju taj njen broj koji je sad nedostupan.
Odemo u A1 i kazu da treba u toku "SLEDECE" nedelje u utorak ili cetvrtak da dobiju kartice a pritom nisu u stanju da proslede poziv na drugi broj usled toga sto je ovaj nedostupan.
Juce odem da vidim jel su stigle kartice i zamislite nemaju jos uvek a kaze da je u sistemu prebaceno za prebacivanje na drugi broj i ja nazovem pred njim i dokazem mu da nije tako.
Em sto im je signal slab i krci veza na nekim mestima ili se prekida veza u liftu sto ja sa MTS-om nemam nikad.
I otisla bi iz A1 samo tako ali je pod ugovorom i uzela je telefon za sina koji mora da otplacuje. I sad cekamo cetvrtak i moramo licno da idemo u poslovnicu jer nesposobna bagra iz call centra ne zna da nam kaze da li su dobili kartice.
Znaci,zaobidjite A1 ako ikako mozete. 🤬🤬🤬🤬

Ali je zato moja zena u A1 i hvalila ih je sve dok joj nije prsla kartica i zamislite nemaju zamensku a ona ima 400 klijenata koji imaju taj njen broj koji je sad nedostupan.
Odemo u A1 i kazu da treba u toku "SLEDECE" nedelje u utorak ili cetvrtak da dobiju kartice a pritom nisu u stanju da proslede poziv na drugi broj usled toga sto je ovaj nedostupan.
Juce odem da vidim jel su stigle kartice i zamislite nemaju jos uvek a kaze da je u sistemu prebaceno za prebacivanje na drugi broj i ja nazovem pred njim i dokazem mu da nije tako.
Em sto im je signal slab i krci veza na nekim mestima ili se prekida veza u liftu sto ja sa MTS-om nemam nikad.
I otisla bi iz A1 samo tako ali je pod ugovorom i uzela je telefon za sina koji mora da otplacuje. I sad cekamo cetvrtak i moramo licno da idemo u poslovnicu jer nesposobna bagra iz call centra ne zna da nam kaze da li su dobili kartice.
Ima 6 lokacija u novom sadu, zasto ne odes u drugu?

To je cudno sto kazes, jer ja imam android 2.6 to je smesno malecki LG i na njemu postoji mogucnost da se preusmeri poziv, a koliko se ja secam , moze da se preusmeri i kad odes kod operatera i kazes preusmerite mi pozive kad se ne javljam , ima 3 stanja za preusmeravanje, nisu sva ista, kad se ne javljas, kad ti je iskljucen broj i kad ti je iskljucen telefon....

Sve to postoji kod operatera mogucnost da se preusmeri...tako da ja bih rekao da ne zna curica koja radi na mestu gde si isao....

Ostalo je tacno , A1 popunjava mnogo vise broj nego sto moze da dishe, pa je na nekim mestima srozao ponudu mnogo gore od MTS
A1 od pocetka radi distancu hardware od software...tj maksimalno se trude da imas zahteve koje resavas u poslovnicama, a ne kroz sistem....
To zahteva dobro osmisljene protokole a to nemaju...

Sve to postoji kod operatera mogucnost da se preusmeri...tako da ja bih rekao da ne zna curica koja radi na mestu gde si isao....
Aha....kod A1 smo zvali 3 dana da nam ukljuce tu opciju i pricali sa tri razlicita operatera i svki je rekao da je to ukljuceno a juce sam u poslovnici pred njim zvao da mu dokazem da nije.
I on ce kao da posalje mejl glavnom da ovaj to resava.
Komedija od mobilnog operatera i zato bezite od njih jer su ocajni.
Problem je sto oni ne kontaju da je kartica mrtva i da ne mozemo na telefonu da namestimo preusmeravanje poziva. Sad je drugara kartica od drugog operatera i kako da preusmerim broj kad je ona kartica mrtva?
Zato nam je "steucno" njih dvoje reklo da moze sa telefona i ne slusajuci u cemu je problem.
Strucna radna snaga a tako nam je u mnogim slucajevima u Srbiji.

Ja znam sigurno da moze jer sam ja imao nokijice koje to ne mogu pa sam kucao ili one tarabe za to , ima i to ili odem u poslovnicu i tamo mi odrade, poslednji put sad pred novu godinu....zato znam jer sam korisnik istih usluga, a inace to koristi da rasteram neznance....stavis preusmerenje na nepostojeci ili ugasen broj i svako ko ne zna da si sigurno ti taj odustane....

МТС нема нормалан кориснички сервис са снимљеним обавештењима већ захтева да се пита виртуални нешто а после тога нуди разговор са оператером,прекидох то.
Не пише негде колико гигабајта интернета се добија за нов купљени број нити иједна јасна информација већ некакве шаре неки код има.
Одбојно ал' имају примамљиву промоцију Икс,Инстаграм,Фејсбук тридесет дана неограничено што не пише шта значи већ једино нуде активацију без појашњења.
Дубоко збуњујуће што и за сваку информацију пишу да се пита приватно ако се питање постави на платформи,може јавно објашњење свега није то нека тајна.

Back