C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 43.568
Nebi ga nista pitao; dovoljno je da vidim pojedine bolesnike na ovoj temi.
Jadnici na razini zivotinje a samo lice na ljude.

Jadnici na razini zivotinje a samo lice na ljude.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to ti kažeš a ja kažem bog ne menja zakon jer ceo univerzum funkcioniše po tom zakonu a ti hoćeš ustvari da mi kažeš da ga đavo naterao da menja zakonZakon je promenljiv...Bog Ne...
Niko ga nije naterao. On je zakon uskladio sa ljudskim izborom...što je unapred obećao.to ti kažeš a ja kažem bog ne menja zakon jer ceo univerzum funkcioniše po tom zakonu a ti hoćeš ustvari da mi kažeš da ga đavo naterao da menja zakon![]()
ma čoveče šta da menja u zakonu kada svi odreda umiru (od početka )Niko ga nije naterao. On je zakon uskladio sa ljudskim izborom...što je unapred obećao.
Bog se ne može promeniti.ma čoveče šta da menja u zakonu kada svi odreda umiru (od početka )
znam da su jw nekoliko puta menjali doktrinu al ne možeš to da impliciraš bogu.
opet ti znaš šta može šta ne može svemogući bog. zar to nije kontradiktornost da svemogući ne možeBog se ne može promeniti.
Može se promeniti Njegov odnos prema stvarstvu...nemoj to dvoje mešati...
Ako si u braku, znaš da ti nije isto kao samcu.opet ti znaš šta može šta ne može svemogući bog. zar to nije kontradiktornost da svemogući ne može
bog nije strina da menja svoju volju kako se kojim tumačima ćefne kao i prirodni zakon koji je stvorio pre nego ga materijalizovao.
ne razumem kakve ovo ima veze sa mojim postomAko si u braku, znaš da ti nije isto kao samcu.
U svaku zajednicu kada uđeš imaš neke obaveze koje nisi imao.
Kada dobiješ dete, tek onda ništa nije isto...
Bog nije tiranin, već otac koji poštuje volju svoje dece...
to ti je zakon uzroka i posledice. zakon o sejanju i žetvi.Ali nikad ne zaboravi da sve unapred kaže šta će biti ako uradiš To i To...
Ima veze.ne razumem kakve ovo ima veze sa mojim postom
to ti je zakon uzroka i posledice. zakon o sejanju i žetvi.
to su univerzalni zakoni koji važe za sve ljude koji su ikad postojali.
zato što je bog u sz opisan antropomorfanIma veze.
Zašto je odjednom Bog postao žalosan?...ko žalosti njegov Duh? Jel' se Bog menja, sa te strane?...da.
Baš kao i Ti kada uđeš u brak...dobiješ decu itd...Osećanja se prepliću i tvoja sreća i unutaršnji mir ne zavise samo od tvoje volje...Još neko nosi odgovornost za tvoju sreću...
jesi li siguran da ti upravljaš svojim životomJeste to uzrok i posledica.
Ali našim životom upravljamo Mi...a ne Bog.
onda mu neko shebo planSmrt nije Božji plan, već plod neposlušnosti...
Ako ćemo tako, onda je Bog bezosećejno biće. A ja sam siguran da nije...jer onaj ko je ljubav, a pogotovo ko daje ljubav ne može biti ravnodušan...zato što je bog u sz opisan antropomorfan
jesi li siguran da ti upravljaš svojim životom
onda mu neko shebo plan
pa jesi čitao szAko ćemo tako, onda je Bog bezosećejno biće. A ja sam siguran da nije...jer onaj ko je ljubav, a pogotovo ko daje ljubav ne može biti ravnodušan...
Nije On po našem liku, već mi po njegovom...zato ti se pomešalo...pa jesi čitao sz
ili je jehova anunaki ili su ga pisci opisivali sa ljudskim osobinama
za nešto treće možeš samo da izmišljaš
to znači kakvi smo mi takav je i on?Nije On po našem liku, već mi po njegovom...zato ti se pomešalo...
Kakvi smo mi prema svojoj deci?...Da.to znači kakvi smo mi takav je i on?
zavisi od roditelja , neki svoje dete baci u kontejnerKakvi smo mi prema svojoj deci?...Da
Ako Bog zeli i dete baceno u kontejner ce prezivetizavisi od roditelja , neki svoje dete baci u kontejner
nije ti to baš srećno poređenje
ako smo po liku božjem jel je bog kao mi tj mi kao bog?
što bi ga bacio ili što bi pedofilisao svoje dete ili ubijao... svakakvih roditelja imašAko Bog zeli i dete baceno u kontejner ce preziveti
Ako Bog to ne zeli - dete ce umreti
Božja voljašto bi ga bacio ili što bi pedofilisao svoje dete ili ubijao... svakakvih roditelja imaš
pa ćićolino kaže da je on vladar svog životaBožja volja
Božja voljapa ćićolino kaže da je on vladar svog života
Nedaj Bože bolesti nikom...ja pričam ono što je opšte normalno...zavisi od roditelja , neki svoje dete baci u kontejner
nije ti to baš srećno poređenje
ako smo po liku božjem jel je bog kao mi tj mi kao bog?