xdrki
Zainteresovan član
- Poruka
- 177
Da se sretnete sa njim i da možete da mu postavite jedno pitanje, koje pitanje bi to bilo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e onda ništa lolsamo bez vređanja pls, nisam nešto raspoložen
Kada će zaustaviti tri jahača apokalipse?Da se sretnete sa njim i da možete da mu postavite jedno pitanje, koje pitanje bi to bilo?
to mogu ja da ti kažem...biće brojevi 1, 7, 15, 14, 22, 31, 8Pitao bih ga za brojeve idućeg LOTO-a.
mora prvo da te proguta da bi mogao da te povratiMožeš li da me povratiš u nebiće?
Ne bih da ga teram na tako neštomora prvo da te proguta da bi mogao da te povrati![]()
Gdje su NebiciMožeš li da me povratiš u nebiće?
Gdje su NebiciMožeš li da me povratiš u nebiće?
To ti i @Maki! moze odgovoriti.koja je crkva istinita i prava?
Kako si se snasao tamo gore, u tudjem svijetu?Da se sretnete sa njim i da možete da mu postavite jedno pitanje, koje pitanje bi to bilo?
jedino ako ga razapnem pa uskrsne i on
Njega možeš okriviti kada On bude vodio zemlju, pa imaš ovo što imaš...ovako Ne.Vidis li ti covece kakvo ste spanje od planete napravili?
Svaka vlast je od boga?Njega možeš okriviti kada On bude vodio zemlju, pa imaš ovo što imaš...ovako Ne.
Jel' ga vidiš, jel' se meša...?!...čorbu što kusamo sami smo skuvali...
Jeste vlast od Boga, ali vlast ne sprovodi Božiju volju već ličnu ideologiju.Svaka vlast je od boga?
To ne vazi kad vam ne odgovara?
Uostalom, nije samo kod ljudi greska, cela priroda je nasilna i puna boli.
Il mislis da antilopu ne boli kad je lav jede zivu?