Koje bi reprezentacije mogle da iznenade i izbace favorite tokom nokaut faze Evropskog prvenstva?

Koje bi reprezentacije mogle da iznenade i izbace favorite iz nokaut faze?

• Ukupno glasova
    9

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
81.122
Austrija bi mogla daleko dogurati ako prodje Tursku, suštinski lagan put do polufinala. Isto važi i donekle za Tursku ako budu imali sreće.

Švajcarska ima momente kada odigra dosta dobro, videćemo da li imaju šanse protiv Italijana koji su nekako slabiji nego pre ali treba uzeti u obzir da su imali tešku grupu.

Slovačka ide na Engleze koji nisu pokazali koliko se očekivalo od njih u najdosadnijoj grupi prvenstva. Možda iznenade.

Danska, Rumunija, Slovenija, Gruzija, Belgija imaju manje šanse al ko zna, možda i tu neko bljesne. Šteta je za Gruziju što su dobili najtežeg favorita jer deluje mi da su dobili nekog drugog možda bi napravili najveće iznenadjenje.

Anketa je sa višestrukim izborom.

IMG_20240626_234615.jpg

Poslednja izmena:
Svajcarska, Turska i Slovenija bi, po meni, mogle da odu vrlo lako u cetvrtfinale.
A ako Belgija pobedi Francusku, i bude u cetvrtfinalu sa Slovenijom, apsolutno me ne bi iznenadilo da Slovenija dodje do polufinala.
Sa desne strane, isto me ne bi iznenadilo da ispadnu i Englezi i Italijani u osmini.

Videcemo, bice zanimljivo :D

Nisam ljubitelj fudbala, ali volim evropsko prvenstvo :)

Poslednja izmena od moderatora:
zar nema nikakvog srpskog videa ili analize pa moramo gledati hrvatska naklapanja ?

cim procitm ono tko u naslovu, odmah mi jasno da ni ne prismrdim. uostalom nije pristojno nabacivati na forumu gde je ogromna vecina srpskog govornog podrucja neki iskrivljeni jezik koji nije potpuno jasan srbima.

ili bar kulturno tebas postaviti prevod kako bi i mi mogli razumeti o cemu se radi a da ne razmisljamo sta je pisac hteo reci...

Back