Koja zena ce posle razgovora sa muskim partnerom kod psihologa?

@Umri_muski Zasto bi zena isla psihologu posle razgovora sa muskarcem? :huh:
ne posle razgovora s bilo kojim muskarcem, vec sa muskarcem koji je ogoli bez da je fizicki skida. aogoli je jer joj nadje kerkaportu na koju udje pored svih brava i lokota koju ona poseduje.

a ona ne ide kod psihologa iz razloga koji je jasan i postavljacu bas kao i svakome ko razume zene.

a razlog je sto svaka smatra za sebe da je savrsena i kada joj otkrijes otvor na koji joj iscuri slabost, ona uzme mesalicu za beton i kao gradjevinac armira taj ulaz a to se kod psihologa zove regresija. tako da spolja gledano ona deluje kao da je sva cakum pakum, ali kad pridjes blize ili ako posmatrac ima ostro oko, vidi da je ta skoro savrsena gradjevina naivnom oku, mnogo puta renovirana i doradjivana, skucavana manje ili vise profesionalno sto zavisi ne od nje, vec najvise od stepena umesnosti muskarca koji ce joj ukazati potrebu za unutarnjim renoviranjem.

prosto ko pasulj.
 
Konkretan savet psihoterapeuta zavisi od okruzenja jer ce zenkica manje ili vise da se zanosi misljenjem za koje misli da je misljenje javnosti.
Za procenu kakvo je to misljenje , moze uzeti misljenje drugarica , bliskih poznanica , ili psihoterapeuta ili psihologa.
Dakle sasvim je sigurno da ce savet strucne osobe zavisiti od vremena u kojem se zivi.
Nece biti isti 1960 I 2000 I 2025.
Vecina na forumu pokazuje da to ne shvata , jer su van berze I trenutnih modela muvanja.
Ili jos gluplje misle da je muvanje univerzalno I vremenski invarijantno.
Kod zena to sigurno nije slucaj.

Terapeuti imaju problem da ako nemaju smernice , a zenski terapeuti su , onda kopiraju svoje moralne norme sto je po meni strasno neprofesionalno.

Vrlo cesto zene zauzimaju agresivan stav prema detaljima koji I'm ne odgovaraju u vezi , zahtev za promenom je na tanjiru, ali kad je u pitanju introspekcija , sujeta I kultura savremene zenske nepogresivosti dovodi do odbijanja posmatranja svog dvorista.
Cesto se to prenese I na izbor partnera pa biraju takve slicne samozive partnere , energija tog samoljublja I'm se svidja za pocetak. Za posle cemo videti ko ce koga....
 
Kad zena ima potrebu da oseca ljubomoru kod muskarca , nastupa veliki problem.
Kad zena ima potrebu potvrdjivanja da je zenka trazena , radi samopouzdanja svojih ukras oko micikane kvaliteta , opet veliki problem.
Kad stalno izmislja strahove zbog prethodnih iskustava , a nije imala realne katastrofe nego je fobicna , opet milion problema.
Kad stalno prepusta inicijativu , a ima skriveni scenario koji ocekuje da partner ili okolnosti ostvare , opet milion problema.
Da li znate ijednu zenu u realu koja bi nakon razgovora sa vama otisla kod psihologa po prvi put?

Ako ne znate , onda znate li bar 10 muskaraca koji sa zenama ne pricaju duboko I iskreno , bas iz ovog razloga , sto razgovor nema svrhe.

Mnogo sam više problema imao sa ocem nego sa devojkama. Postoje žene koje mirno i tiho saslušaju, razmišljaju i trude se da pomognu umesto da zaseravaju.
Sa njima je suživot kao plovidba mirnim morem.

Ali ima i tih egomanijaka. Ali iz mog iskustva ni one nisu toliko strašne. Njima je takođe potreban oslonac.
Sve je u razumevanju. Moje iskustvo je ovakvo.
 
Ako prihvatis svasta , ne samo da ces opoganiti svoje vreme zivota nego ces I promeniti sebe na gore jer si ulagao energiju u nesto sto ne razumes a patologija je , pa gomilas saznanja o patologijama a trosis energiju I savitljivost duha na grbav model.

Prihvatanje sebe je za one koji ne zele ili nemaju sposobnosti da unaprede sebe.
Verovali vi ili ne , ali postoje osobe koje mogu da unaprede sebe a ne da unaprede model kojim reaguju na svet oko sebe , kako inace u 99% tu recenicu tumace ljudi sa balkana I sire sto I'm je usadjeno u detinjstvu.
 

Back
Top