Koja zena ce posle razgovora sa muskim partnerom kod psihologa?

Umri_muski

Legenda
Poruka
50.821
Kad zena ima potrebu da oseca ljubomoru kod muskarca , nastupa veliki problem.
Kad zena ima potrebu potvrdjivanja da je zenka trazena , radi samopouzdanja svojih ukras oko micikane kvaliteta , opet veliki problem.
Kad stalno izmislja strahove zbog prethodnih iskustava , a nije imala realne katastrofe nego je fobicna , opet milion problema.
Kad stalno prepusta inicijativu , a ima skriveni scenario koji ocekuje da partner ili okolnosti ostvare , opet milion problema.
Da li znate ijednu zenu u realu koja bi nakon razgovora sa vama otisla kod psihologa po prvi put?

Ako ne znate , onda znate li bar 10 muskaraca koji sa zenama ne pricaju duboko I iskreno , bas iz ovog razloga , sto razgovor nema svrhe.

Kada započinjete neku novu temu, potrebno je da jasno sročite ono što mislite, kako drugi ne bi morali da razmišljaju o tome šta ste zapravo želeli da kažete.

@Umri_muski Zasto bi zena isla psihologu posle razgovora sa muskarcem? :huh:
Molim te objasni nama koji ne razumemo.
Kakva su tvoja iskustva? Koliko njih je islo psihologu posle razgovora sa tobom?

Jel vama muskima nejasna tema?
Po mom misljenju svaka od 4 navedene , a ceste situacije , predstavlja , ako I kad se javi , povod da akter poseti I posecuje psihologa.
Muskarac treba da ima muda da kaze idi leci se ili da je sutne bez obavestenja , a da ostane pravi muskarac , ili da to sutiranje radi toliko rutinski da ga cak I ne primecuje.
Ili kao neki da koristi micikanu kao zabavu , a drzi ludacu na distanci.
Sve su to evolutivno razvijeni oblici naravno sto vise smrda to vise prihvatljivo , jer izgleda opravdano.

Kada započinjete neku novu temu, potrebno je da jasno sročite ono što mislite, kako drugi ne bi morali da razmišljaju o tome šta ste zapravo želeli da kažete.

@Umri_muski Zasto bi zena isla psihologu posle razgovora sa muskarcem? :huh:
Molim te objasni nama koji ne razumemo.
Kakva su tvoja iskustva? Koliko njih je islo psihologu posle razgovora sa tobom?
Pa koji god od 4 navedena primera , koji su mi u letu pala na pamet , zena prikaze u nekom trenutku garantovano nastupa razgovor sa muskarcem koji moze da joj kaze idi leci se ili da na isti zamuljan nacin izbegne dalju svadju ali prestane da ozbiljno shvata takvu zenu.

To sto zene ne prepoznaju koliko patologije ima u primerima , ne znam sta je , ali greska u postavci teme sigurno nije....

Ja znam da mlad muskarac pojma nema sta se desilo kad nije nekoj pokazao ljubomoru a ona zaljubljeni narcis , samo pocne da ne razume otkud toliko svadja odjednom.
Takav nije za ovu temu on je resenje za takvu zensku samo posle par godina uvlacenja I treninga.

Pa ja mislim da sam razumeo temu.
Znaci iz uzorka i iskustva sa puno zena, za mnoge muskarce, odnosi se obicno i neminovno zasnivaju na:
Ili posesivnosti, koja obicni krece sa eksluzivom: ozb veza.
Ili damsel in d stres sindromom: ja sam povredjena, osetljuva i ti nemoj da me povredis i budi veoma pazljiv i afektivan prema meni.
Pasivno ponasanje( ti pridji, vodi, kazi gde idemo, pokreni razgovor, budi zanimljiv, zavredni paznju, seks sta vec) a to naravno da kasnije donosi probleme u vezi.
I krajnje pitanje je, da li je to sve zbog muskaraca koje te zene dejtuju, pa im ovi naprave neke traume pa su takve i treba da idu kod psihologa ili nesto drugo.
Sta tu nije jasno nekima?

Jel vama muskima nejasna tema?
Po mom misljenju svaka od 4 navedene , a ceste situacije , predstavlja , ako I kad se javi , povod da akter poseti I posecuje psihologa.
Muskarac treba da ima muda da kaze idi leci se ili da je sutne bez obavestenja , a da ostane pravi muskarac , ili da to sutiranje radi toliko rutinski da ga cak I ne primecuje.
Ili kao neki da koristi micikanu kao zabavu , a drzi ludacu na distanci.
Sve su to evolutivno razvijeni oblici naravno sto vise smrda to vise prihvatljivo , jer izgleda opravdano.

Da razjasnimo, patologija postoji i kod muskaraca i kod zena. Kod zena je uglavnom blaza varijanta u stilu negodovanja, potrebe za dokazivanjem ljubavi (mada normalno je reci nekome da ga volis ako ga zaista volis, siris ljubav, nisi stisnuta ****** koja cuva emocije za koga, m?)
Medjutim, muska patologija je mnogo gora jer je agresivna pa se udaraju samari (par njih, sta je to), lome vilice, preti zivotom…
Kome treba psiholog a kome psihijatar i lecenje?

Ja i dalje ne razumem temu.
Sta i ako znam 10 muskaraca koji nisu iskreni sa zenama?
Niti su oni reprezentativan uzorak niti je to tema...
Sta je tema? Osetljivost zena? Ono kao provale da je musko neiskreno pa idu na kauc kod psihica?
Ko ima uopste te podatke?
Daj bre Die Manly nauci da definises pitanje iebote...
mnogo se gubis u filosofiji.
Jos jednom pitam STA JE TEMA?
Strah zena od neiskrenosti?
Psiholoske razlike dva pola?
Nasa licna iskustva ovog tipa?

Poslednja izmena:
Da razjasnimo, patologija postoji i kod muskaraca i kod zena. Kod zena je uglavnom blaza varijanta u stilu negodovanja, potrebe za dokazivanjem ljubavi (mada normalno je reci nekome da ga volis ako ga zaista volis, siris ljubav, nisi stisnuta ****** koja cuva emocije za koga, m?)
Medjutim, muska patologija je mnogo gora jer je agresivna pa se udaraju samari (par njih, sta je to), lome vilice, preti zivotom…
Kome treba psiholog a kome psihijatar i lecenje?
Otvori temu o tome , vidis da publika hoce sazvakano pa da se svrstaju.
Ne znam odakle potreba za poredjenjem , ali pretpostavljam da je iz potrebe da se pokrije neki prizvuk deficita, nedostatka.
Ocigledno tema pokazuje sve greske srpske zenske I muske logike.
Zanimljivo je to kad se prikaze nerazumevanje koje je neprihvatanje.

Naveo sam konkretno 4 primera koji ako ih zensko pokaze 1234 postaje lujka.
Mozda ima jos 5 takvih primera , ovi su mi pali na pamet.
Otud I pitanje , da li lujki treba reci na neki nacin da ima problem.
Da naglasim to je pitanje u temi.
Tako je I napisano.
Da li ce lujka prihvatiti sugestiju I primer gde se to vidi?
To je takodje pitanje u temi , bukvalno tako I napisano.
Sve ostalo je pr rad na moralnoj superiornosti jednih nad drugima vasa demagogija.

Naveo sam konkretno 4 primera koji ako ih zensko pokaze 1234 postaje lujka.
Mozda ima jos 5 takvih primera , ovi su mi pali na pamet.
Otud I pitanje , da li lujki treba reci na neki nacin da ima problem.
Da naglasim to je pitanje u temi.
Tako je I napisano.
Da li ce lujka prihvatiti sugestiju I primer gde se to vidi?
To je takodje pitanje u temi , bukvalno tako I napisano.
Sve ostalo je pr rad na moralnoj superiornosti jednih nad drugima vasa demagogija.
Ti kad ga zapetljas zapetljano je :D
Tako kazi, da i mi plavuse razumemo.

Evo sta stranci kazu na ovu moju temu.
Kazu da nisam fer , jer sve 4 devijacije mogu da se posmatraju I kao fetishi ali je uzas ako ne postoji prepoznavanje sta je kod fetishiste fetish.
Kazu da je to duznost fetishiste.

Dakle svi teski poremecaji koji su navedeni , ljubav prema starijima , vezivanje , klinacko oblacenje , kikice I hulahopke do kolena ....sve je to po strancima fetish ili moze da se tako gleda.

Ali zenska koja ima potrebu da muskarac redovno ljubomorishe prema njoj , mora toga biti svesna kao fetisha , da upozori obicnog partnera.
Isto vazi I za situaciju koju neki muskarci zovu zenska dosada , ili to zovu voli da provocira napaljuje muskarce , da bi trebalo da upozori partnera na tu devijaciju.
Ne da je pokriva , nego bas suprotno da objasni sebi I partnerima sta znaci kad joj treba zivotna energija kako to zovu.
Da je neko zeli zudi I muva , ne znam da li kod svih tih zena mora I prevara.

Isto I za defekt3 I za defekt 4.
Po strancima krive su zene koje ne znaju za te svoje deformacije a muskarci zbog neupucenosti u opseg tih deformacija.

Izgleda su se te psihicke deformacije pre rasirile kao normalne u srpskom drustvu.
Meni licno z osoba koju osetim da joj treba ljubomora kad je neko startuje pored mene je nestabilna I odmah nestajem iz takvog okruzenja. Brzina je moja zastita od njenih provokacija I uzrokovanja svadja.
Isto nestajem I kad curica pored mene ima potrebu da ablenduje ka drugim muskarcima , nisam za te rivalske utakmice mada mogu da ih pobedim , jer muskarci vide takve zenskice kao mini droljice....

Tako da se uz korekciju korisnika iz inostranstva , tema malo menja u smislu da se ublazava dogma da je cilj imati zensku osobu koja ti ne pravi pakao iz nerazumlja, nego da bi bilo ok da zna svoje fetishe.

Back